Dan222 Reputație: 1 Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Buna a-si dori sa fac o programare pentru mâine la ora 15 Link spre comentariu
SmallSara202 Reputație: 366 Postat August 16, 2021 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Partajează Postat August 16, 2021 Acum 21 minute, Dan222 a spus: Buna a-si dori sa fac o programare pentru mâine la ora 15 Te rog frumos sa îmi dai mesaj pe Whatsapp și putem face o programare acolo ,deși eu nu fac programări decât in ziua respectiva ,Multumesc de înțelegere ☺️ Link spre comentariu
taypay Reputație: 83 Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Fata își merită banii!Am trecut și eu pe la ea,Vineri,programarea respectată,e comunicativa,e drăguță foc,nu te face sa te simți grăbit,iar când te suge,știe să se pună într-o poziție astfel încât să o vezi in oglinda!😉Din partea mea, are un mare +😉 1 Link spre comentariu
aladero Reputație: 47 Postat August 16, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 16, 2021 Acum 7 ore, Dan222 a spus: Buna a-si dori sa fac o programare pentru mâine la ora 15 whatsapp sefu sau telefonic Link spre comentariu
SmallSara202 Reputație: 366 Postat August 16, 2021 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Partajează Postat August 16, 2021 1 oră în urmă, taypay a spus: Fata își merită banii!Am trecut și eu pe la ea,Vineri,programarea respectată,e comunicativa,e drăguță foc,nu te face sa te simți grăbit,iar când te suge,știe să se pună într-o poziție astfel încât să o vezi in oglinda!😉Din partea mea, are un mare +😉 Mersi frumos ❤️ Link spre comentariu
SmallSara202 Reputație: 366 Postat August 17, 2021 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Partajează Postat August 17, 2021 Neata ❤️❤️❤️Disponibilă pana la ora 22:00 Link spre comentariu
fatalyty Reputație: 803 Postat August 18, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 18, 2021 In trecere prin Deva am decis sa ii fac o vizita titularei topicului. Programare fără probleme pe wats, respectata de ambele părți. A fost o experienta interesanta și plăcută pentru mine, deoarece cinstit sa fiu nu aveam mari așteptări de la aceasta întâlnire, fiind și foarte obosit chiar nu credeam ca o sa fie totul ok. Dar.... Nu sunt cel mai bun povestitor sa detaliez acțiunea, dar o sa punctez careva aspecte, și toate pozitive. În primul rand neavând decât bancnote mari mi sa oferit rest. Apoi a fost destul de dezinvolta și de comunicativa cu toate ca la prima vedere, părea o fire mai taciturba. A stiut sa aibă răbdare și delicatețe sa nu ma facă sa ma simt grăbit. Un oral bun executat pe gustul meu, fără atenție la vecini, dar nici nu am solicitat, iar surpriza cea mai mare pentru mine care am fobie de prezervative, juniorul meu s micuț nu a zis nu, din contra.. 😊😊😊😊 Schimbat 3 poziții 2 din ele la sugestia ei, se implica, imagine frumoasa, careva cuvinte murdare aruncate când trebuie și cât trebuie. Terminat oral în guriță. Note Locație, 9.5 apartament modern și curat, dacă avea pahare de unica pentru apa de gura era 10 GFE 8.5 fără FK, fără sărutări pe corp, probabil ca find trecut de prima tinerețe, nu ii venea.dar la început să cuibărit în bratele mele ceea ce a fost ok. ON 9 pentru mine a fost exact ceea ce trebuie, NP 9 A fost totul ok. Cadou 400, lăsat restul din proprie inițiativa. 1H De recomandat și de revenit cu siguranță DA 2 Link spre comentariu
SmallSara202 Reputație: 366 Postat August 18, 2021 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Partajează Postat August 18, 2021 Acum 5 minute, fatalyty a spus: In trecere prin Deva am decis sa ii fac o vizita titularei topicului. Programare fără probleme pe wats, respectata de ambele părți. A fost o experienta interesanta și plăcută pentru mine, deoarece cinstit sa fiu nu aveam mari așteptări de la aceasta întâlnire, fiind și foarte obosit chiar nu credeam ca o sa fie totul ok. Dar.... Nu sunt cel mai bun povestitor sa detaliez acțiunea, dar o sa punctez careva aspecte, și toate pozitive. În primul rand neavând decât bancnote mari mi sa oferit rest. Apoi a fost destul de dezinvolta și de comunicativa cu toate ca la prima vedere, părea o fire mai taciturba. A stiut sa aibă răbdare și delicatețe sa nu ma facă sa ma simt grăbit. Un oral bun executat pe gustul meu, fără atenție la vecini, dar nici nu am solicitat, iar surpriza cea mai mare pentru mine care am fobie de prezervative, juniorul meu s micuț nu a zis nu, din contra.. 😊😊😊😊 Schimbat 3 poziții 2 din ele la sugestia ei, se implica, imagine frumoasa, careva cuvinte murdare aruncate când trebuie și cât trebuie. Terminat oral în guriță. Note Locație, 9.5 apartament modern și curat, dacă avea pahare de unica pentru apa de gura era 10 GFE 8.5 fără FK, fără sărutări pe corp, probabil ca find trecut de prima tinerețe, nu ii venea.dar la început să cuibărit în bratele mele ceea ce a fost ok. ON 9 pentru mine a fost exact ceea ce trebuie, NP 9 A fost totul ok. Cadou 400, lăsat restul din proprie inițiativa. 1H De recomandat și de revenit cu siguranță DA Îți Multumesc 🥰🥰🥰,app de sărut și ca poate nu am făcut-o ca ești trecut de prima tinerețe ,nu este asta,chiar nu se afla in programul meu 😘😘😘 Link spre comentariu
fatalyty Reputație: 803 Postat August 18, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 18, 2021 Acum 19 minute, SmallSara202 a spus: Îți Multumesc 🥰🥰🥰,app de sărut și ca poate nu am făcut-o ca ești trecut de prima tinerețe ,nu este asta,chiar nu se afla in programul meu 😘😘😘 Ma refeream la sărutări pe corp, nu la FK, și sa nu iei ceea ce am spus ca un reproș. Era doar o remarca. Eu îmi simt vârstă, și juniorul mic 😊😊. Ai grija de tine 1 Link spre comentariu
SmallSara202 Reputație: 366 Postat August 18, 2021 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Partajează Postat August 18, 2021 Acum 29 minute, fatalyty a spus: Ma refeream la sărutări pe corp, nu la FK, și sa nu iei ceea ce am spus ca un reproș. Era doar o remarca. Eu îmi simt vârstă, și juniorul mic 😊😊. Ai grija de tine Nu am luat-o ca un reproș ,eu m am simțit foarte bine in compania ta te pup 😍 Link spre comentariu
Maa5fu1.v2 Reputație: 323 Postat August 18, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Partajează Postat August 18, 2021 Nu vrei sa vii la bucuresti? 😎 Link spre comentariu
SmallSara202 Reputație: 366 Postat August 18, 2021 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Partajează Postat August 18, 2021 Acum 10 minute, Maa5fu1.v2 a spus: Nu vrei sa vii la bucuresti? 😎 Momentan nu am in plan😋 Link spre comentariu
SmallSara202 Reputație: 366 Postat August 18, 2021 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Partajează Postat August 18, 2021 ⭐️INDISPONIBILĂ ⭐️ O să revin pe data de 23 August pentru 3 zile 🌸 Link spre comentariu
hory2626 Reputație: 150 Postat August 19, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 19, 2021 La 16.08.2021 la 10:11, fucku87 a spus: Sex frumos alături de o reprezentantă a sexului frumos 😘😘 Pfuai ce peisaj🥰hai si pe la Tm Link spre comentariu
hory2626 Reputație: 150 Postat August 19, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 19, 2021 La 16.08.2021 la 9:23, SmallSara202 a spus: Bună dimineataaaaa ❤️❤️❤️O săptămâna buna începe alături de un sex frumos ☺️O sa mai fiu in Deva 3 zile .Vă aștept ❤️❤️❤️ Aici peisajul 🤪scz Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 7 minutes ago, hory2626 said: Pfuai ce peisaj🥰hai si pe la Tm La TM , Arad , Oradea mi-a confirmat că nu va venii ....deci varianta de vizită ii sa mergem in HD....si eu sunt din AR, am intrebat-o deja daca nu vine pe la noi ... Link spre comentariu
hory2626 Reputație: 150 Postat August 19, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 19, 2021 Acum 2 minute, fucku87 a spus: La TM , Arad , Oradea mi-a confirmat că nu va venii ....deci varianta de vizită ii sa mergem in HD....si eu sunt din AR, am intrebat-o deja daca nu vine pe la noi ... Inchiriem un autocar?😂 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 1 minute ago, hory2626 said: Inchiriem un autocar?😂 Poate chiar două :)) fata chiar ii buna....poti vedea recenzia mea Link spre comentariu
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Acum 30 minute, fucku87 a spus: La TM , Arad , Oradea mi-a confirmat că nu va venii ....deci varianta de vizită ii sa mergem in HD....si eu sunt din AR, am intrebat-o deja daca nu vine pe la noi ... Puteți veni cu încredere,Sara chiar merită vizitată,e superbă,în natural e m-ai frumoasă ca în poze,şi o atitudine minunată,nu o să vă pară rău,suntem norocoşi că o avem ,şi sper să m-ai rămână la noi... Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 3 minutes ago, calatorul00 said: Puteți veni cu încredere,Sara chiar merită vizitată,e superbă,în natural e m-ai frumoasă ca în poze,şi o atitudine minunată,nu o să vă pară rău,suntem norocoşi că o avem ,şi sper să m-ai rămână la noi... Chiar sunteți norocoși... Link spre comentariu
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 Acum 10 minute, fucku87 a spus: Chiar sunteți norocoși... Avem câteva fete superbe,cu care chiar suntem norocoşi,că aleg să vină la noi,printre ele e şi Sara Link spre comentariu
SmallSara202 Reputație: 366 Postat August 22, 2021 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Partajează Postat August 22, 2021 Buna seara ❤️❤️❤️❤️Luni 23 August o sa revin pt 3 zile ❤️❤️❤️❤️ vă pup și vă aștept Link spre comentariu
SmallSara202 Reputație: 366 Postat August 22, 2021 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Partajează Postat August 22, 2021 La 19.08.2021 la 21:24, hory2626 a spus: Inchiriem un autocar?😂 La 19.08.2021 la 21:27, fucku87 a spus: Poate chiar două :)) fata chiar ii buna....poti vedea recenzia mea 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
john80 Reputație: -6 Postat August 23, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat August 23, 2021 Acum 9 ore, SmallSara202 a spus: Buna seara ❤️❤️❤️❤️Luni 23 August o sa revin pt 3 zile ❤️❤️❤️❤️ vă pup și vă aștept Bună,ai revenit?? Link spre comentariu
SmallSara202 Reputație: 366 Postat August 23, 2021 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Partajează Postat August 23, 2021 De la ora 17:00 sunt disponibilă pana la ora 23:00 ❤️❤️❤️❤️❤️Pupici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum