Sari la conținut

Ts cu prietena pentru 3some?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hello,

E pe aici vreo ts care are si o prietena cu care sa facem un 3some? 

Ps: sunt doar activ 16 cm.

Multumesc

Postat

Spui ca esti doar activ. Asa ca....Ce iti imaginezi ca se va intampla in acel 3some avand in vedere ca nu cred ca iti poti baga pula simultan in 2 orificii?

• Minus 2
  • Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Postat
Acum 4 ore, josephseed a spus:

Spui ca esti doar activ. Asa ca....Ce iti imaginezi ca se va intampla in acel 3some avand in vedere ca nu cred ca iti poti baga pula simultan in 2 orificii?

Dar ce dragă trebuie sa facă omu neapărat ceva special 😅😅😅😅 sau trebuie sa fie pasiv ca să fie cv wow? 😅 LOL 😅

• Minus 1
Postat
Acum 4 ore, josephseed a spus:

🤦‍♂️

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
7 hours ago, josephseed said:

Nu simultan, ca nu am 2 pule 🤣🤣🤣 dar pe rand merge :) daca asta nu ar fi un 3some interesant, inseamna ca niciun 3some nu e interesant :))

Postat

Un 3some in care cele 3 persoane implicate nu intretin un act sexual simultan nu e 3some. E sex normal, succesiv cu un spectator in camera.

@misscristinanu imi pune vorbe in gura. Nu am spus ca trebuie sa fi pasiv ca sa fie wow.

Si in final concluzia apoteotica...Singura vatianta de 3some in care sa fi doar activ e aceea in care fetele fac sex intre ele...si atunci raspunsul e NU. Nu o sa gasesti, cel putin nu cu fetele care sunt aici pe forum asa ceva.Prea multe intepaturi intre ele pt asa ceva.Asta, plus ca banuiesc ca nu vreau pur si simplu.

Sincer, ar fi 2 "cupluri" unde sansele ar fi mai mari, dar tot infime in acelasi timp. Unul ar include-o chiar pe cristina, dar avand in vedere ca nu a zis nimic, banuiesc ca nu se baga. Fie ea, fie AG.

Cealata optiune, Karla e aici, dar a doua jumatate nu momentan in tara.

Postat
1 hour ago, josephseed said:

Un 3some in care cele 3 persoane implicate nu intretin un act sexual simultan nu e 3some. E sex normal, succesiv cu un spectator in camera.

@misscristinanu imi pune vorbe in gura. Nu am spus ca trebuie sa fi pasiv ca sa fie wow.

Si in final concluzia apoteotica...Singura vatianta de 3some in care sa fi doar activ e aceea in care fetele fac sex intre ele...si atunci raspunsul e NU. Nu o sa gasesti, cel putin nu cu fetele care sunt aici pe forum asa ceva.Prea multe intepaturi intre ele pt asa ceva.Asta, plus ca banuiesc ca nu vreau pur si simplu.

Sincer, ar fi 2 "cupluri" unde sansele ar fi mai mari, dar tot infime in acelasi timp. Unul ar include-o chiar pe cristina, dar avand in vedere ca nu a zis nimic, banuiesc ca nu se baga. Fie ea, fie AG.

Cealata optiune, Karla e aici, dar a doua jumatate nu momentan in tara.

Cred ca am ajuns sa nu mai stiu ce e ala un 3some 🤣 imi strici reperele 😁 e ok, nu are rost sa dezbatem ce e si ce nu e un 3some. Cred ca ts de aici au inteles ce doresc dar se pare ca prezenta e slabuta.

Postat

Si dislike dc mi ai dat mă 😂😂😂😂 de frustrat ca ti am cat și eu 😂😂😂😂 mor

• Like 1
Postat

😂😂😂❤️ 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...