cabbal Reputație: 10 Postat Martie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2021 Hello, E pe aici vreo ts care are si o prietena cu care sa facem un 3some? Ps: sunt doar activ 16 cm. Multumesc
josephseed Reputație: 894 Postat Martie 8, 2021 Postat Martie 8, 2021 Spui ca esti doar activ. Asa ca....Ce iti imaginezi ca se va intampla in acel 3some avand in vedere ca nu cred ca iti poti baga pula simultan in 2 orificii? 2
misscristina Reputație: 1499 Postat Martie 8, 2021 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Martie 8, 2021 Acum 4 ore, josephseed a spus: Spui ca esti doar activ. Asa ca....Ce iti imaginezi ca se va intampla in acel 3some avand in vedere ca nu cred ca iti poti baga pula simultan in 2 orificii? Dar ce dragă trebuie sa facă omu neapărat ceva special 😅😅😅😅 sau trebuie sa fie pasiv ca să fie cv wow? 😅 LOL 😅 1
nirolfnirolf Reputație: 680 Postat Martie 8, 2021 Postat Martie 8, 2021 Acum 4 ore, josephseed a spus: Spui ca esti doar activ. Asa ca....Ce iti imaginezi ca se va intampla in acel 3some avand in vedere ca nu cred ca iti poti baga pula simultan in 2 orificii? 🤦♂️ 1 1
cabbal Reputație: 10 Postat Martie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 8, 2021 7 hours ago, josephseed said: Spui ca esti doar activ. Asa ca....Ce iti imaginezi ca se va intampla in acel 3some avand in vedere ca nu cred ca iti poti baga pula simultan in 2 orificii? Nu simultan, ca nu am 2 pule 🤣🤣🤣 dar pe rand merge :) daca asta nu ar fi un 3some interesant, inseamna ca niciun 3some nu e interesant :))
josephseed Reputație: 894 Postat Martie 8, 2021 Postat Martie 8, 2021 Un 3some in care cele 3 persoane implicate nu intretin un act sexual simultan nu e 3some. E sex normal, succesiv cu un spectator in camera. @misscristinanu imi pune vorbe in gura. Nu am spus ca trebuie sa fi pasiv ca sa fie wow. Si in final concluzia apoteotica...Singura vatianta de 3some in care sa fi doar activ e aceea in care fetele fac sex intre ele...si atunci raspunsul e NU. Nu o sa gasesti, cel putin nu cu fetele care sunt aici pe forum asa ceva.Prea multe intepaturi intre ele pt asa ceva.Asta, plus ca banuiesc ca nu vreau pur si simplu. Sincer, ar fi 2 "cupluri" unde sansele ar fi mai mari, dar tot infime in acelasi timp. Unul ar include-o chiar pe cristina, dar avand in vedere ca nu a zis nimic, banuiesc ca nu se baga. Fie ea, fie AG. Cealata optiune, Karla e aici, dar a doua jumatate nu momentan in tara.
cabbal Reputație: 10 Postat Martie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 9, 2021 1 hour ago, josephseed said: Un 3some in care cele 3 persoane implicate nu intretin un act sexual simultan nu e 3some. E sex normal, succesiv cu un spectator in camera. @misscristinanu imi pune vorbe in gura. Nu am spus ca trebuie sa fi pasiv ca sa fie wow. Si in final concluzia apoteotica...Singura vatianta de 3some in care sa fi doar activ e aceea in care fetele fac sex intre ele...si atunci raspunsul e NU. Nu o sa gasesti, cel putin nu cu fetele care sunt aici pe forum asa ceva.Prea multe intepaturi intre ele pt asa ceva.Asta, plus ca banuiesc ca nu vreau pur si simplu. Sincer, ar fi 2 "cupluri" unde sansele ar fi mai mari, dar tot infime in acelasi timp. Unul ar include-o chiar pe cristina, dar avand in vedere ca nu a zis nimic, banuiesc ca nu se baga. Fie ea, fie AG. Cealata optiune, Karla e aici, dar a doua jumatate nu momentan in tara. Cred ca am ajuns sa nu mai stiu ce e ala un 3some 🤣 imi strici reperele 😁 e ok, nu are rost sa dezbatem ce e si ce nu e un 3some. Cred ca ts de aici au inteles ce doresc dar se pare ca prezenta e slabuta.
misscristina Reputație: 1499 Postat Martie 9, 2021 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Martie 9, 2021 Si dislike dc mi ai dat mă 😂😂😂😂 de frustrat ca ti am cat și eu 😂😂😂😂 mor 1
josephseed Reputație: 894 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Vrei colectie de like-uri....esti frustrata ca ti-am luat unul...nah...l-am dat inapoi....mor 1
misscristina Reputație: 1499 Postat Martie 9, 2021 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Martie 9, 2021 😂😂😂❤️
cabbal Reputație: 10 Postat Martie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 9, 2021 Ce am cerut eu si la ce s-a ajuns 🤣 1
cabbal Reputație: 10 Postat Martie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 11, 2021 Asadar nimic?
cabbal Reputație: 10 Postat Martie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 24, 2021 Hello, Noutati?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum