QAlexandra Reputație: 157 Postat Iulie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 5, 2022 La 30.06.2022 la 21:18, shnurtz a spus: Salutare futaciosi, Nu fac recenzii,cred ca e doua de cand sunt pe forum,dar vreau sa va impartasecs exerienta mea cu QAlexandra;:Sunat dimineata pentru o programare pe seara,i-am scris pe whatsapp la nr din titlu si am convenit ora si sa confirm cu 40 min inainte.Am sunat,am confirmat mi-a dat adresa,iar cand am ajuns la adresa i-am scris si mi-a spus blocul,etajul si interfonul.Am sunat,am urcat si surprizaaaa...M-a intampinat fix fata din poze care dupa parerea mea arata mult mai bine,chiar e genul de gagica pe care o vezi in club,aranjata,tunata si pe care ti-o doresti macar o data.Am convenit asupra 'meniului'(o ora.300 de ron,inmanat banii,cerut prosop si mers la sus.M-am intors 'proaspat' si am cerut un ON,bine executat dupa parerea mea,buzele fac totul,cu care am terminat in aproximativ 10 min.Am plecat la baie la reimprospatat,s-a dus si ea,dupa care am mai stat putin de vorba si am trecut la un 69,am gustat si eu din 'piersicuta' ei,nu aveam in gand dar nu am rezistat,dupa care m-am intin pe spate si ea a continuat oralul pana am finalizat. Din puntul meu de vedere nu am ce sa reprosez,am venit sa ma descarc si chiar a fost placut.O sa o mai vizitez cu sigutranta,sa o incerc si la normal.Concluzie: 300 de lei bine investiti si o sa o mai vizitez..O seara buna va doresc si ciocane tari. Multumesc Alexandra,esti ceea ce cautam. Mulțumesc frumos și eu ! 🙏 Și, cu mare drag te aștept și altădată! Pupici! 😘😊🤗 Link spre comentariu
QAlexandra Reputație: 157 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 Bună! Disponibila 😘😊🤗 Link spre comentariu
QAlexandra Reputație: 157 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 😘 Link spre comentariu
QAlexandra Reputație: 157 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 💋 Link spre comentariu
eu31 Reputație: 128 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2022 Sunat si m a injurat, vezi Doamne nu ma auzea, eu as trece o la de evitat Link spre comentariu
QAlexandra Reputație: 157 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 9, 2022 Disponibila Link spre comentariu
stephanos27 Reputație: 248 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Partajează Postat Iulie 9, 2022 Acum 2 ore, QAlexandra a spus: Disponibila 🙋♂️întrebă un prieten o finalizare ce pret ? I am spus ca nu știu 😬🤷♂️ Link spre comentariu
QAlexandra Reputație: 157 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 10, 2022 La 06.07.2022 la 22:21, eu31 a spus: Sunat si m a injurat, vezi Doamne nu ma auzea, eu as trece o la de evitat Ferească... După ce că suni și nu vorbești ! Taci ,asculți vocea și te masturbezi !!! Mai scrii și pe aici ce curat și frumos ești tu ! Când sunt sunata în mod repetat, răspund și nu vorbești.. : Normal că îți închid telefonul ! Dar nu am înjurat! Nu baga prostii !!! Vorba cuiva : " Eu nu stau sa scriu recenzii, acolo vorbesc tot felul de oameni ciudați mai apoi ... " Observ că are dreptate, care mai de care pe aici ! 😉🙊 Link spre comentariu
eu31 Reputație: 128 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2022 Nu intru in polemica cu tine. Stau intr o zona fara semnal si de aceea am aceste probleme. Daca tu crezi ca te am sunat sa ma masturbezi ma confunzi grav. Si da m ai injurat… succes in continuare Link spre comentariu
QAlexandra Reputație: 157 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 4 ore, eu31 a spus: Nu intru in polemica cu tine. Stau intr o zona fara semnal si de aceea am aceste probleme. Daca tu crezi ca te am sunat sa ma masturbezi ma confunzi grav. Si da m ai injurat… succes in continuare "Eu nu vreau sa intru în polemică cu tine .." , dar scrii pe aici porcării ! Ok ,dacă tu spui că stai intr-o zonă în care ai probleme cu semnalul , Întrebarea este : Ce vină am eu !? ca tu suni în mod repetat, iar când răspund: Nu se aude nimik !? Ce pot sa cred și să înțeleg ??? De ce nu mi-ai scris ? De ce nu mi-ai dat mesaj ?!? Dacă aveai intenții bune !!! , și nu voiai sa auzi doar vocea și să nu vorbești nimik !? : Puteai rezolva astfel .. 👍🤏 , dacă erai așa băiat bun cum te dai pe aici !😉 Dar tu sunat și doar ascultai !!! Și scrii pe aici ca ce ti-am făcut eu ! Doamne ferească de oameni ca tine ! Aaa .. ! : Dacă aveai probleme cu semnalul și nu mă auzeai ,și din cauza aceasta : nu vorbeai când ti-am răspuns .. : Atunci cum de ai auzit ca injuram !?!? :)))) Ești o minunatie de om ! Sper că te hrănești cu răutatea asta gratuita în loc de mâncare, ca tot s-au scumpit toate .. 😉😀 Link spre comentariu
alexshenk31 Reputație: 648 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2022 E ceva incredibil pe topicul acestei fete :)) Link spre comentariu
QAlexandra Reputație: 157 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 22 ore, alexshenk31 a spus: E ceva incredibil pe topicul acestei fete :)) Și eu mă minunez !!! 🙏 😅👍😘 Link spre comentariu
lunamofmin Reputație: 11 Postat Iulie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2022 nu seamana cu cele din poze, este doar o amarata de sateanca batrana aroganta cu voce pitigaiata si pusa pe jepacareala totala multi care au scris inainte au dreptate, nu merita nici cat negru sub unghie, poate doar daca a ramas singura femeie pe lume in cele 30', pana un chat, pana o apa, pana un dus, pana sa negociezi ce si cum (aia da, aia nu, aia e extra, etc), mai raman cca 10-15' max in patul ala hodorogit care scartaire doar daca te asezi ce sa mai zic de actiunea la juma de timp? ochii sunt numai pe ceasul din dormitor, care este dat inainte cu 5' fata de cel real, alta teapa pe langa toate cele ON este jalnic, de pe vremea bunicii, cred ca si atunci se faceau mai bine, nu are nicio implicare, totul este rece si fast'fast'fast.... numai cu ochii pe ceas, si cu tuse, cu inghitit saliva in timp ON (care apropo este 50 ron extra), nicio implicare ca se te stimuleze in vreun fel, GFE este 0, pot spune chiar minus infinit, de fapt ce sa mai ceri in cele 15' in care nu ai voie, nu poti, in care gaseste mereu ca nu fac aia pentru ca, pentru ca, etc.... nu ai cum sa poti sa fii stimulat sexual la aceasta aratare de om, de evitat este putin spus, sa fugi ca dracu de tamaie la fel, nu inteleg cum naiba mai exista pe forum, de aceea e mereu "disponibila" pt ca nimeni nu are "nevoia" sa treaca pe acolo, poate sa fi masochist sa poti sta langa ea, este la ani lumina fata de ce se doreste in prezent, daca totusi dorim ceva pt care platim si stim ca ar trebui sa fim respectati, pt ca suntem clientul, nu invers cei care poate au ascris ca s-au simtit minunat, ma rog, nu comentez, or fi fost pusi, platiti, sau chiar prosti de-a binelea, cine se aseamana se aduna sperand ca acest post poate sau nu avea vreo relevanta, mi-am spus si eu umila parere (chiar daca n-o fac niciodata la altcineva), dar in cazul asta iesit total din comun, as avea bunavointa ca oricine care n-ar dori sa se dea singur cu capul de tocul usii si sa nu piarda banii aiurea sa evite cu orice pret intalnirea cu aceasta fiinta execrabila sub toate aspectele umane 2 2 Link spre comentariu
sequenre tao Reputație: 5 Postat August 26, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2022 On 7/17/2022 at 6:16 PM, lunamofmin said: nu seamana cu cele din poze, este doar o amarata de sateanca batrana aroganta cu voce pitigaiata si pusa pe jepacareala totala multi care au scris inainte au dreptate, nu merita nici cat negru sub unghie, poate doar daca a ramas singura femeie pe lume in cele 30', pana un chat, pana o apa, pana un dus, pana sa negociezi ce si cum (aia da, aia nu, aia e extra, etc), mai raman cca 10-15' max in patul ala hodorogit care scartaire doar daca te asezi ce sa mai zic de actiunea la juma de timp? ochii sunt numai pe ceasul din dormitor, care este dat inainte cu 5' fata de cel real, alta teapa pe langa toate cele ON este jalnic, de pe vremea bunicii, cred ca si atunci se faceau mai bine, nu are nicio implicare, totul este rece si fast'fast'fast.... numai cu ochii pe ceas, si cu tuse, cu inghitit saliva in timp ON (care apropo este 50 ron extra), nicio implicare ca se te stimuleze in vreun fel, GFE este 0, pot spune chiar minus infinit, de fapt ce sa mai ceri in cele 15' in care nu ai voie, nu poti, in care gaseste mereu ca nu fac aia pentru ca, pentru ca, etc.... nu ai cum sa poti sa fii stimulat sexual la aceasta aratare de om, de evitat este putin spus, sa fugi ca dracu de tamaie la fel, nu inteleg cum naiba mai exista pe forum, de aceea e mereu "disponibila" pt ca nimeni nu are "nevoia" sa treaca pe acolo, poate sa fi masochist sa poti sta langa ea, este la ani lumina fata de ce se doreste in prezent, daca totusi dorim ceva pt care platim si stim ca ar trebui sa fim respectati, pt ca suntem clientul, nu invers cei care poate au ascris ca s-au simtit minunat, ma rog, nu comentez, or fi fost pusi, platiti, sau chiar prosti de-a binelea, cine se aseamana se aduna sperand ca acest post poate sau nu avea vreo relevanta, mi-am spus si eu umila parere (chiar daca n-o fac niciodata la altcineva), dar in cazul asta iesit total din comun, as avea bunavointa ca oricine care n-ar dori sa se dea singur cu capul de tocul usii si sa nu piarda banii aiurea sa evite cu orice pret intalnirea cu aceasta fiinta execrabila sub toate aspectele umane Salutare confrati! Cu toate ca de obicei prefer sa tin pentru mine experientele tarite cu diverse titulare de pe forum si nu am nici o recenzie pana acum nu am cum sa nu o fac de data asta. Disperarea de moment m-a adus la titulara acestui topic( mna, vazusem pozele de ceva vreme si imi parea ok, ceea ce si este de altfel dpdv fizic), dar, ca un tampit n-am mai citit cateva pagini in urma recenzii sa vad ce si cum. Colegul are mare dreptate in ceea ce spune, confirm tot ceea ce a spus si adaug faptul ca se schimba la 180gr dupa ce dai banii si intri in camera de actiune. Nu pune mana acolo, nu ma atinge dincolo, nici vorba de gfe ca nu ai venit aici sa faci dragoste…doar nu vrei sa stau in picioare .. execrabil intr-un cuvant. Va salut cu scuzele de rigoare ca nu am contribuit cu recenzii pana acum dar de data asta chiar imi pare rau de banii mei, pot spune ca nu am avut pana acum asa experienta jalnica. 1 2 Link spre comentariu
czr Reputație: 44 Postat August 27, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 27, 2022 Pacat ca nu mai este sectiune de evitat sa mute rabla asta de aici ,asta nu s a schimbat de 2-3 ani de zile ,ba da scuze s a schimbat in mai rau...:))) Link spre comentariu
QAlexandra Reputație: 157 Postat August 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 27, 2022 Numai frustrații și cei care vor luna de pe cer scriu pe aici ... Cam despre asta este vorba pe scurt ! Ps : În penultima recenzie, este vorba despre cineva care a fost la mine alaltăieri, și se comporta ciudat de cand a intrat! Ba voia să rămână , ba voia să plece ! În cele din urmă recunoscând , și citez cuvintele lui !!! "Eu sunt de vină recunosc, vin de acasă și sunt foarte nervos fiindcă soția nu vb cu mn de 2 săptămâni, și acum a plecat de acasă și nu știu unde este .. ! Apoi, probabil că nu a reușit sa își găsească soția prin mine ... Eu nu pot face dragoste ca și cum as fi soția ta dragule frustratule ! " Revino cu picioarele pe pământ, fa-ti o programare la psiholog și nu mai sta sa scrii pe aici ce viteaz ești tu! Multă sănătate tuturor ! 🙏😉😊😘 Link spre comentariu
bancheru24 Reputație: 2482 Postat August 27, 2022 Partajează Postat August 27, 2022 Am vizitat si eu aceasta domnisoara la inceputul anului. Sunat, mi-a raspuns destul de repede, fata foarte ok la telefon, voiam o programare mai din scurt si mi-a spus ca e ok si ca imi da adresa prin sms. Primit adresa, comandat taxi, ajuns la locatie. Alexandra e o fata nu prea inalta, blonda, sani siliconati, constitutie atletica. Garsoniera ok, am vazut ca s-a mai scris pe aici si acuzat de igiena, mie mi s-a parut chiar ok, chiar si in baie am intrat sa ma spal pe maini si totul era curat. Ne-am asezat la bucatarie la masa si, nesimtind o conexiune de prima data, i-am spus ca nu as vrea sa raman deoarece nu imi plac anumite trasaturi ale ei si nu cred ca ne-am potrivi si i-am oferit 100 ron pentru deranj, mi-a spus ca e ok, ramanand sa mai stau pret de o tigara. Intrand in discutie si atingand diverse subiecte m-am gandit sa fac o incercare, si i-am propus sa raman in continuare pentru o ora, oferindu-i 200 ron in plus, cu mentiunea ca si daca facem ceva si daca nu facem, e ok. Domnisoara a acceptat. Am terminat tigara si i-am propus sa mergem in dormitor. A acceptat. Ajungand in dormitor, am rugat-o sa isi dea dresurile jos, deoarece nu imi plac in general dresurile. Raspuns: "Poi mie imi plac si nu vreau sa mi le dau jos, tie nu iti plac, mie imi plac, cum facem?" I-am spus ca e ok, cedez eu, daca vrea sa le tina. Am inceput sa o sarut dar, dupa 30 de secunde ne-am oprit, mi-a spus ca nu prea ii place si ca nu sarut bine. Putin intrigat, dar dorind sa nu stric intalnirea am pastrat un spirit de gluma, spunandu-i ca incerc sa ma straduiesc pentru mai bine, dupa care ne-am apropiat si am asezat-o usor pe pat. Domnisoara s-a asezat pe spate, dar a ramas sprijinita in coate iar eu am venit deasupra, incercand sa o sarut pe gat si sa cobor pe sani. 30 de secunde, primesc replica: "nu e ok nu imi place asa, simt ca nu am controlul cu tine, nu sunt obisnuita, eu trebuie sa fiu in control" I-am spus ok, am intrebat-o daca vrea sa stam altfel, mi-a spus ca da, asa ca m-am pus eu pe spate si i-am spus ca poate sa se aseze cum doreste, ca sa fie confortabil. S-a asezat langa mine, m-a privit, dupa care mi-a spus ca ea nu mai poate sa faca nimic, ca daca la inceput nu am dorit eu sa raman, acum nu mai doreste ea si ca, citez, "i s-a pus un blocaj pentru ca i-am spus ca nu imi place de ea". Am intrebat-o daca se simte cumva intimidata de mine si mi-a spus ca da. Gentleman fiind, i-am spus ca nu mai facem nimic, daca nu doreste, ne-am ridicat din pat si am mers catre bucatarie. Putin deranjat, i-am spus ca daca s-a simtit intimidata si i s-a pus blocaj putea sa imi spuna de cand i-am propus sa raman, ca sa evitam o situatie jenanta si nu am fi pierdut nici timp si resurse. Raspuns: "Poi stai putin, ca tu mi-ai spus ca oricum imi lasi banii, chiar daca facem chiar daca nu" "Asa este" i-am raspuns. Am mai ramas la o tigara, dar deja filmul mi se rupsese, gandindu-ma ca recenziile si parerile citite pe aici sunt corecte, chiar daca, pe alocuri, au sens peiorativ, si la faptul ca instinctul trebuia ascultat. I-am spus ce nu m-a incantat de la inceput si anume faptul ca are trasaturi usor asiatice care nu se vedeau in poze, la care am primit repetitiv raspunsul ca pozele sunt ale ei. I-am confirmat, reiterand faptul ca nu se vedea in poze ceea ce nu mi-a placut mie. Chiar am intrebat-o ce a intimidat-o asa tare si s-a blocat si daca se crede o femeie fatala, careia nu ii poate rezista niciun barbat si mi-a raspuns ca nu se crede fatala, dar considera ca arata bine si ca nu au fost barbati care sa nu o placa. Surpriza! Pe lung, am vrut sa ofer toate detaliile deoarece exact asa s-a petrecut intalnirea, detalii care, totodata sa ofere o imagine cat mai completa si nepartinitoare asupra interactiunii noastre. Am vrut, de asemenea, sa vad ce are de spus domnisoara, pentru ca am vazut ca la fiecare data cand se scrie ceva despre ea, gaseste cate un cusur, defect sau chiar jignire, cum e in "penultima recenzie", incercand sa proiecteze aceasta imagine ca nu ea e de vina, barbatii astia au o gramada de probleme, nu stiu cum sa se comporte cu o femeie si vor " luna de pe cer". Ca si parere personala, nu recomand, de evitat! Vrajeala, toane, mofturi si lipsa de caracter! 4 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11843 Postat August 27, 2022 Partajează Postat August 27, 2022 28 minutes ago, bancheru24 said: Am vizitat si eu aceasta domnisoara la inceputul anului. Sunat, mi-a raspuns destul de repede, fata foarte ok la telefon, voiam o programare mai din scurt si mi-a spus ca e ok si ca imi da adresa prin sms. Primit adresa, comandat taxi, ajuns la locatie. Alexandra e o fata nu prea inalta, blonda, sani siliconati, constitutie atletica. Garsoniera ok, am vazut ca s-a mai scris pe aici si acuzat de igiena, mie mi s-a parut chiar ok, chiar si in baie am intrat sa ma spal pe maini si totul era curat. Ne-am asezat la bucatarie la masa si, nesimtind o conexiune de prima data, i-am spus ca nu as vrea sa raman deoarece nu imi plac anumite trasaturi ale ei si nu cred ca ne-am potrivi si i-am oferit 100 ron pentru deranj, mi-a spus ca e ok, ramanand sa mai stau pret de o tigara. Intrand in discutie si atingand diverse subiecte m-am gandit sa fac o incercare, si i-am propus sa raman in continuare pentru o ora, oferindu-i 200 ron in plus, cu mentiunea ca si daca facem ceva si daca nu facem, e ok. Domnisoara a acceptat. Am terminat tigara si i-am propus sa mergem in dormitor. A acceptat. Ajungand in dormitor, am rugat-o sa isi dea dresurile jos, deoarece nu imi plac in general dresurile. Raspuns: "Poi mie imi plac si nu vreau sa mi le dau jos, tie nu iti plac, mie imi plac, cum facem?" I-am spus ca e ok, cedez eu, daca vrea sa le tina. Am inceput sa o sarut dar, dupa 30 de secunde ne-am oprit, mi-a spus ca nu prea ii place si ca nu sarut bine. Putin intrigat, dar dorind sa nu stric intalnirea am pastrat un spirit de gluma, spunandu-i ca incerc sa ma straduiesc pentru mai bine, dupa care ne-am apropiat si am asezat-o usor pe pat. Domnisoara s-a asezat pe spate, dar a ramas sprijinita in coate iar eu am venit deasupra, incercand sa o sarut pe gat si sa cobor pe sani. 30 de secunde, primesc replica: "nu e ok nu imi place asa, simt ca nu am controlul cu tine, nu sunt obisnuita, eu trebuie sa fiu in control" I-am spus ok, am intrebat-o daca vrea sa stam altfel, mi-a spus ca da, asa ca m-am pus eu pe spate si i-am spus ca poate sa se aseze cum doreste, ca sa fie confortabil. S-a asezat langa mine, m-a privit, dupa care mi-a spus ca ea nu mai poate sa faca nimic, ca daca la inceput nu am dorit eu sa raman, acum nu mai doreste ea si ca, citez, "i s-a pus un blocaj pentru ca i-am spus ca nu imi place de ea". Am intrebat-o daca se simte cumva intimidata de mine si mi-a spus ca da. Gentleman fiind, i-am spus ca nu mai facem nimic, daca nu doreste, ne-am ridicat din pat si am mers catre bucatarie. Putin deranjat, i-am spus ca daca s-a simtit intimidata si i s-a pus blocaj putea sa imi spuna de cand i-am propus sa raman, ca sa evitam o situatie jenanta si nu am fi pierdut nici timp si resurse. Raspuns: "Poi stai putin, ca tu mi-ai spus ca oricum imi lasi banii, chiar daca facem chiar daca nu" "Asa este" i-am raspuns. Am mai ramas la o tigara, dar deja filmul mi se rupsese, gandindu-ma ca recenziile si parerile citite pe aici sunt corecte, chiar daca, pe alocuri, au sens peiorativ, si la faptul ca instinctul trebuia ascultat. I-am spus ce nu m-a incantat de la inceput si anume faptul ca are trasaturi usor asiatice care nu se vedeau in poze, la care am primit repetitiv raspunsul ca pozele sunt ale ei. I-am confirmat, reiterand faptul ca nu se vedea in poze ceea ce nu mi-a placut mie. Chiar am intrebat-o ce a intimidat-o asa tare si s-a blocat si daca se crede o femeie fatala, careia nu ii poate rezista niciun barbat si mi-a raspuns ca nu se crede fatala, dar considera ca arata bine si ca nu au fost barbati care sa nu o placa. Surpriza! Pe lung, am vrut sa ofer toate detaliile deoarece exact asa s-a petrecut intalnirea, detalii care, totodata sa ofere o imagine cat mai completa si nepartinitoare asupra interactiunii noastre. Am vrut, de asemenea, sa vad ce are de spus domnisoara, pentru ca am vazut ca la fiecare data cand se scrie ceva despre ea, gaseste cate un cusur, defect sau chiar jignire, cum e in "penultima recenzie", incercand sa proiecteze aceasta imagine ca nu ea e de vina, barbatii astia au o gramada de probleme, nu stiu cum sa se comporte cu o femeie si vor " luna de pe cer". Ca si parere personala, nu recomand, de evitat! Vrajeala, toane, mofturi si lipsa de caracter! Deci e clară treaba! Prea multe scuze și multă vrăjeală ieftină. Cucoana mizează pe prosteală clar! Drept urmare... 1 Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2925 Postat August 28, 2022 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat August 28, 2022 22 hours ago, JocelynEon said: Deci e clară treaba! Prea multe scuze și multă vrăjeală ieftină. Cucoana mizează pe prosteală clar! Drept urmare... E praf... am fost si eu o data mai demult, nu mai revin nici gratis. Cine se mai duce dupa toate recenziile proaste, o sa se convinga pe propria piele. Singura tipa de pana acum care a avut o atitudine de CACAT de am plecat efectiv injurand printre dinti (dupa ce am iesit pe usa, ca nu am atata minte, desi o merita si in fata). Japca, sictir si fast fuck maxim. Ar fi trebuit trecuta la -de evitat- de mult. Recomand posturi la casierie la Mega sau cules de cartofi, se preteaza mult mai bine. 1 2 https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
goguu123 Reputație: 50 Postat August 29, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 29, 2022 Pozele o avantajeaza foarte mult. Poate d'asta nici nu mai face altele. In rest, referitor la atitudine, este ok. De revenit? Cel mai probabil nu. O cam dor ovarele dar oralul este bun. Link spre comentariu
Unchiultau Reputație: 108 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 1, 2022 Se aduna recenzii reale care spun adevarul despre cat de mult trebuie evitata. Arata ca in poze, mai putin buzele, unde e desfigurata. Atitudinea e zero. Evitati cat puteti, altfel pierdeti banii instantan 2 Link spre comentariu
QAlexandra Reputație: 157 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2022 😄 Link spre comentariu
czr Reputație: 44 Postat Septembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2022 On 8/27/2022 at 5:34 PM, bancheru24 said: Am vizitat si eu aceasta domnisoara la inceputul anului. Sunat, mi-a raspuns destul de repede, fata foarte ok la telefon, voiam o programare mai din scurt si mi-a spus ca e ok si ca imi da adresa prin sms. Primit adresa, comandat taxi, ajuns la locatie. Alexandra e o fata nu prea inalta, blonda, sani siliconati, constitutie atletica. Garsoniera ok, am vazut ca s-a mai scris pe aici si acuzat de igiena, mie mi s-a parut chiar ok, chiar si in baie am intrat sa ma spal pe maini si totul era curat. Ne-am asezat la bucatarie la masa si, nesimtind o conexiune de prima data, i-am spus ca nu as vrea sa raman deoarece nu imi plac anumite trasaturi ale ei si nu cred ca ne-am potrivi si i-am oferit 100 ron pentru deranj, mi-a spus ca e ok, ramanand sa mai stau pret de o tigara. Intrand in discutie si atingand diverse subiecte m-am gandit sa fac o incercare, si i-am propus sa raman in continuare pentru o ora, oferindu-i 200 ron in plus, cu mentiunea ca si daca facem ceva si daca nu facem, e ok. Domnisoara a acceptat. Am terminat tigara si i-am propus sa mergem in dormitor. A acceptat. Ajungand in dormitor, am rugat-o sa isi dea dresurile jos, deoarece nu imi plac in general dresurile. Raspuns: "Poi mie imi plac si nu vreau sa mi le dau jos, tie nu iti plac, mie imi plac, cum facem?" I-am spus ca e ok, cedez eu, daca vrea sa le tina. Am inceput sa o sarut dar, dupa 30 de secunde ne-am oprit, mi-a spus ca nu prea ii place si ca nu sarut bine. Putin intrigat, dar dorind sa nu stric intalnirea am pastrat un spirit de gluma, spunandu-i ca incerc sa ma straduiesc pentru mai bine, dupa care ne-am apropiat si am asezat-o usor pe pat. Domnisoara s-a asezat pe spate, dar a ramas sprijinita in coate iar eu am venit deasupra, incercand sa o sarut pe gat si sa cobor pe sani. 30 de secunde, primesc replica: "nu e ok nu imi place asa, simt ca nu am controlul cu tine, nu sunt obisnuita, eu trebuie sa fiu in control" I-am spus ok, am intrebat-o daca vrea sa stam altfel, mi-a spus ca da, asa ca m-am pus eu pe spate si i-am spus ca poate sa se aseze cum doreste, ca sa fie confortabil. S-a asezat langa mine, m-a privit, dupa care mi-a spus ca ea nu mai poate sa faca nimic, ca daca la inceput nu am dorit eu sa raman, acum nu mai doreste ea si ca, citez, "i s-a pus un blocaj pentru ca i-am spus ca nu imi place de ea". Am intrebat-o daca se simte cumva intimidata de mine si mi-a spus ca da. Gentleman fiind, i-am spus ca nu mai facem nimic, daca nu doreste, ne-am ridicat din pat si am mers catre bucatarie. Putin deranjat, i-am spus ca daca s-a simtit intimidata si i s-a pus blocaj putea sa imi spuna de cand i-am propus sa raman, ca sa evitam o situatie jenanta si nu am fi pierdut nici timp si resurse. Raspuns: "Poi stai putin, ca tu mi-ai spus ca oricum imi lasi banii, chiar daca facem chiar daca nu" "Asa este" i-am raspuns. Am mai ramas la o tigara, dar deja filmul mi se rupsese, gandindu-ma ca recenziile si parerile citite pe aici sunt corecte, chiar daca, pe alocuri, au sens peiorativ, si la faptul ca instinctul trebuia ascultat. I-am spus ce nu m-a incantat de la inceput si anume faptul ca are trasaturi usor asiatice care nu se vedeau in poze, la care am primit repetitiv raspunsul ca pozele sunt ale ei. I-am confirmat, reiterand faptul ca nu se vedea in poze ceea ce nu mi-a placut mie. Chiar am intrebat-o ce a intimidat-o asa tare si s-a blocat si daca se crede o femeie fatala, careia nu ii poate rezista niciun barbat si mi-a raspuns ca nu se crede fatala, dar considera ca arata bine si ca nu au fost barbati care sa nu o placa. Surpriza! Pe lung, am vrut sa ofer toate detaliile deoarece exact asa s-a petrecut intalnirea, detalii care, totodata sa ofere o imagine cat mai completa si nepartinitoare asupra interactiunii noastre. Am vrut, de asemenea, sa vad ce are de spus domnisoara, pentru ca am vazut ca la fiecare data cand se scrie ceva despre ea, gaseste cate un cusur, defect sau chiar jignire, cum e in "penultima recenzie", incercand sa proiecteze aceasta imagine ca nu ea e de vina, barbatii astia au o gramada de probleme, nu stiu cum sa se comporte cu o femeie si vor " luna de pe cer". Ca si parere personala, nu recomand, de evitat! Vrajeala, toane, mofturi si lipsa de caracter! Ce nemernica de femeie ....asta nu are scrupule :))))N am mai auzit asa ceva pana acum !! Link spre comentariu
QAlexandra Reputație: 157 Postat Septembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2022 După cum vorbiți se vede ce fel de persoane sunteți... 😉 Link spre comentariu
QAlexandra Reputație: 157 Postat Septembrie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2022 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum