Sari la conținut

💯🔥🔥 Delia 0736534221🔥🔥 💯 pentru câteva zile in orașul tău ❤

Postări Recomandate

Postat

Concluzie pentru cei care nu vreau sa citeasca toata recenzia: Nu stiu inca, daca o sa ii mai fac o vizita poate o sa fie mai clar ce si cum

Locatie: 9. Nu am ce sa reprosez, bloc nou in zona sensului Calea Turzii Observator. Acuma e ap cu o camera dar corect e garsoniera confort 1.

Fata: 9 Ce vedeti in pozele facute de ea aia gasiti. Cele profesionale de Barely Legal tot ea e, dar beneficiaza din plin de skill fotograf si airbrush. Oricum o fata frumoasa, cu corp perfect proportionat. Atitudine prietenoasa si care daca esti OK se deschide si mai mult si devine foarte placuta

Oral: 8 -1pt OP -1pt ca a avut grija doar de Athos. De Porthos si Aramis nu s-a atins. D' Artagnan nici nu cred ca intra in discutie. In rest frumos executat, fara mana, tendinte de deep, ruperi de ritm

Actiune: 8. 69, schimbat cateva pozitii. Nimic de reprosat la ce am gasit la 69. Da contre, se cabreaza, umectare naturala, dar am avut senzatia de tehnica mai mult decat de implicare.

GFE: 7 - 1pt OP -2pt lipsa FK . Ca sa dau 9/10 la GFE ma astept la FK, nu trebuie sa faca speologie cu limba, dar e nevoie de limba si ma astept sa fie initiat si sustinut de ea. Aici au fost doar niste pupici pe botic si aia mai mult furati. Inteleg chestia de chimie si ca poate e prima intalnire si poti fi mai retinuta, dar nu pot sa dau nota mai mare pt ce nu a fost.

Bonus 1: Fata nu te arunca din casa, dar e versata ai stie sa isi foloseasca "cuvintele cheie". Nu e plus, nu e minus, doar e.

Bonus 2: am avut sa zicem placerea sa ochesc "prin zona" colegul care a fost inaintea mea si sogorul de dupa. Un pic de delimitare mai mare intre programari poate nu ar strica. Se poate si sa fiu eu mai bagator de seama.

Concluzie. Nu stiu, sincer nu pot recomanda inca. Posibil micile scapari sa fie de la tatonarile de prima intalnire. Daca o sa o fac pe a doua exista potential de imbunatatire mai ales la capitolul GFE, caz in care as recomanda cu caldura. Daca va fi ca si prima vizita... as zice...de bifat doar, fara nevoie de aprofundare sau recomandare.

• Like 5
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat
Acum 3 minute, josephseed a spus:

Concluzie pentru cei care nu vreau sa citeasca toata recenzia: Nu stiu inca, daca o sa ii mai fac o vizita poate o sa fie mai clar ce si cum

Locatie: 9. Nu am ce sa reprosez, bloc nou in zona sensului Calea Turzii Observator. Acuma e ap cu o camera dar corect e garsoniera confort 1.

Fata: 9 Ce vedeti in pozele facute de ea aia gasiti. Cele profesionale de Barely Legal tot ea e, dar beneficiaza din plin de skill fotograf si airbrush. Oricum o fata frumoasa, cu corp perfect proportionat. Atitudine prietenoasa si care daca esti OK se deschide si mai mult si devine foarte placuta

Oral: 8 -1pt OP -1pt ca a avut grija doar de Athos. De Porthos si Aramis nu s-a atins. D' Artagnan nici nu cred ca intra in discutie. In rest frumos executat, fara mana, tendinte de deep, ruperi de ritm

Actiune: 8. 69, schimbat cateva pozitii. Nimic de reprosat la ce am gasit la 69. Da contre, se cabreaza, umectare naturala, dar am avut senzatia de tehnica mai mult decat de implicare.

GFE: 7 - 1pt OP -2pt lipsa FK . Ca sa dau 9/10 la GFE ma astept la FK, nu trebuie sa faca speologie cu limba, dar e nevoie de limba si ma astept sa fie initiat si sustinut de ea. Aici au fost doar niste pupici pe botic si aia mai mult furati. Inteleg chestia de chimie si ca poate e prima intalnire si poti fi mai retinuta, dar nu pot sa dau nota mai mare pt ce nu a fost.

Bonus 1: Fata nu te arunca din casa, dar e versata ai stie sa isi foloseasca "cuvintele cheie". Nu e plus, nu e minus, doar e.

Bonus 2: am avut sa zicem placerea sa ochesc "prin zona" colegul care a fost inaintea mea si sogorul de dupa. Un pic de delimitare mai mare intre programari poate nu ar strica. Se poate si sa fiu eu mai bagator de seama.

Concluzie. Nu stiu, sincer nu pot recomanda inca. Posibil micile scapari sa fie de la tatonarile de prima intalnire. Daca o sa o fac pe a doua exista potential de imbunatatire mai ales la capitolul GFE, caz in care as recomanda cu caldura. Daca va fi ca si prima vizita... as zice...de bifat doar, fara nevoie de aprofundare sau recomandare.

Nene, mie îmi place a citi scrierile tale. 

Spor! 

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Vizitat astazi pe la 12:30 dupa o programare pe wp. Pentru ca nu sunt vreun scriitor prodigios am sa va spun atat: rar femeie asa de frumoasa prin Cluj! Doar Kataleya si mai era una acum vreo 3 ani in Grigorescu, inalta de 1,80 si care semana izbitor cu Angelina Jolie. Daca nu va deranjeaza OP atunci restul e de 10! Cel putin pentru mine asa a fost. Mersi Delia

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, sulayman a spus:

Vizitat astazi pe la 12:30 dupa o programare pe wp. Pentru ca nu sunt vreun scriitor prodigios am sa va spun atat: rar femeie asa de frumoasa prin Cluj! Doar Kataleya si mai era una acum vreo 3 ani in Grigorescu, inalta de 1,80 si care semana izbitor cu Angelina Jolie. Daca nu va deranjeaza OP atunci restul e de 10! Cel putin pentru mine asa a fost. Mersi Delia

1.70 😊 1.80 cu tocuri 😊

Postat
Acum 4 minute, serjucu50 a spus:

Daca ai si raspunde la mesajele de pe WhatsApp ar fi si mai bine. 

Răspund in funcție de disponibilitatea pe care o am

Vizitator Charon33
Postat
4 hours ago, delia-blonda said:

20210320_121447.jpg

Bunăciune blondina 🔥🔥🔥🔥😊😚

Vizitator Charon33
Postat

Salutare stimabili șogori , 

Am trecut și eu pe la domnișoara Delia acum vreo 2 zile după ce am citit recenziile voastre din alte orașe , mi-am făcut programare pe Whatsapp la o vizita .  Am confirmat cu o ora prezenta la ora stabilită . 
La ora exactă am ajuns cu vreo 10 minute , am ajuns la locație in spatele ușii ma așteptat o blonda sexxxy rău dezbracata pe tocuri , ne-am prezentat , am stat la o apa și tigara între timp am admirat priveliștea . M-am baie dotata cu tot ce ai nevoie . M-am dus in dormitor ma așteptat . 
Actiune era antrenanta începând cu sărutări pe buze și gât , îmbrățișări și între timp am prins-o de posteriorul ei rotund și moale . 
A îngenuncheat și o trecut la un OP , buzele ei senzuale se mulează bine pe matcan 🍆unde aveai și o privește splendidă asupra acțiunii . I-am dat limbi 👅in fofolanca ei 🍑. Sa pus la marginea patului încă in oral demențial iar eu eram in extaz și i-am propus sa ne badardim pe canapea . Ne duceam sper ca canapea și ea ma ținea de matcan 🍆 m-am pus pe canapea confortabil sa urcat pe mine . Ma calarea soft între timp sarutari pe buze și pe gât . Încă un oral de vis deepthroat confortabil pe canapea și ea in genunchi . Am trecut la doggystyle unde am babardit-o bine cu gemete și a urmat un finalul glorios . Am stat la povesti la o apa , sarutari , îmbrățișări , ma jucam cu funduletul ei rotund și inevitabil despărțirea . 

Note

Locatia 10 ii accesibila , apartamentul modern , curat , caldura , aerisita și baia ii dotata cu tit ce ai nevoie . 

Aspect : 10 , blonda sexxxy rău , nemachiata (pe mine personal ma deranja) , sânii siliconați ,piele fina , curată , îngrijită , epilată toate cele 

OP : 10 , ii demențial blowjob-ul are o gurița tare jucăușa , deepthroat soft 

GFE : 10 ii o tipa incitanta ,  sarutari , îmbrățișări , drăgăstoasă , afectuoasă chiar știe sa comporte ca o iubita.

Tafir : 200 de lei 

Mi-a făcut mare plăcere sa te vizitez , m-am simțit bine in compania ta și sper sa ne vom revedea cu alta ocazie 

Concluzie

De revenit la ea cand mai vine pe la Cluj 100% 

De recomanda viitorilor sogori 100% 

Îți doresc seara faina și distracție acolo unde mergi 😁😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...