Sari la conținut

Jasmin

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Buna dragilor! Azi ajung in Iasi, la ora 20:30 voi fi disponibilă. Sa va spun câte ceva despre mine: am 20 de ani, 1.60 înălțime și 45 kg. Sunt o fire sociabilă, calma și cu foarte mult bun simt. Sper sa reusesc sa fiu pe placul vostru și sa ne simțim bine impreuna. 

Bacau:

510FC3F1-AAD2-421A-A410-44518916CA57.jpeg

4E934090-5D0C-4B8C-A67E-8B6BCDB76E03.jpeg

5CD4E3B9-5667-4301-8966-F91ADF847F85.jpeg

• Like 1
Postat

Preț:

-150 lei finalizarea (30 de minute)

-250 ora

Servicii: 

-oral (protejat/nerotejat)

-normal (doar protejat)

Ora: 

-2 finalizări 

-un masaj de relaxare 

Fantezii:

• limbute
  • Sărutări (doar din partea ta pe corpul meu)
  • Mângâieri 
  • Si alte fantezii (in limita bunului simt)
Postat

Telefonul se vede doar in topic Bacau. Era bine sa fie si in titlul topicului Iasi. Poate il poti insera in prima postare daca ai cont esco. Ar fi mai vizibil.

• Minus 1
Postat

te rog frumos frumos mai fa o postare aici pe topicul tau cu numărul de telefon la care poți sa răspunzi, dacă ai watsapp și zona cu locatia din iasi! ca sa rămână și pe topicul de iasi

multumesc! pupici sclipici

• Like 1
Postat

Buna seara dragilor! Adresa o am pe Str. George Emil Palade nr 18. Iar ca număr  de telefon 0725812382. Programările se fac cu cel putin 20 de minute înainte. In cazul in care nu se pot respecta va rog sa anuntați. Astept programări pe whatsapp sau telefonic. Va pup și va astept cu drag!😈💋😋

• Mersi 1
Postat

Buna dragilor! Mi-am schimbat numărul de telefon ca se încurca cu alte orașe! Pentru programări ma găsiți la numărul de telefon 0727679462. Va pup💋

• Like 1
Postat

Astăzi am încercat de vreo 10 ori să apelez. Sigur e numărul corect? Nu se contactează apelul. Ori oi avea eu probleme cu "tigaia" mea. A reușit cineva să se întâlnească cu domnița?

• Mersi 1
Postat
Acum 57 minute, dan1984 a spus:

vrea sa i se scrie pe watsapp....🥸🤩

si

ieri avea un anunt cu alt nr de tel...

Da, am doua numere de telefon, unul dintre ele nu are whatsapp și de aceea am trecut doar unul aici... sa va fie mai usor sa ma găsiți.

0727679462 (acesta este al doilea) 

Puteti oricând sa sunați pe ambele nu ma deranjează. O seara frumoasa!😘

Postat
Acum 1 oră, pocahontas88 a spus:

Astăzi am încercat de vreo 10 ori să apelez. Sigur e numărul corect? Nu se contactează apelul. Ori oi avea eu probleme cu "tigaia" mea. A reușit cineva să se întâlnească cu domnița?

Îmi pare rau!!! Am trecut numărul greșit. Acesta este cel corect. Greseala mea, îmi cer scuze.

0727679462

Postat

Hello! 

Am fost eu pe la Jasmine. 

Zice că e venita e câteva zile în oraș dar are ceva experiență prin alte locuri, dar totuși nu știe prescurtări precum COF sau CIM despre care am întrebat-o.

Locația la Palas, Emil Palade, veșnicul bloc-bordel. 

A răspuns prompt la numărul cu 462 la final, am comunicat câteva lucruri, am făcut o programare pentru 1 Nr, să văd despre ce e vorba. 

Punctuală. Singură în locație. Intrat în apartament, e fumătoare, mirosea a fum, nu m-a deranjat, pe alții poate da. Are un cățel frumușel alb. 

Am intrat la duș, prosop curat, gel de duș blabla..

Acțiune - a făcut preludiu, pare că știe cum trebuie să decurgă lucrurile, s-a dezbrăcat singură apoi, am trecut la oral. 

ON - 7-8, cu mâna, tente de Deep, am incercat sa o ghidez spre cum ar trebui sa fie, contact vizual+, lins oo+. S-a străduit, nu s-a plâns că a obosit, eu prefer oralul hard.

Normal: 9, da contre, am incercat o singură poziție. 

M-a așteptat într-un body negru. Puternic machiată. Făcuse dus înainte, igienă 10. 

Finalizat in prezervativ, achitat 150.

Aspect ca in poze, care sunt reale. E mai slabă în realitate decât în poze. E skinny. Sâni mici. N-arata rău, dar nu e tipul meu, e dificil sa dau o notă. Fundul e frumos, anyway, fix poza de mai sus m-a atras să mă duc să văd care e treaba. 

E de apreciat atitudinea ei docilă, bunul simt, oralul cu implicare. Te întreabă apoi daca a fost ok, ii pasa. 

Nu mi-a plăcut mirosul de KFC, dezordinea și lipsa de curățenie din apartament. 

Ideala pentru o descărcare rapidă, probabil voi reveni.

Dar pentru o partidă pe cinste, unde e nevoie de mai multe ingrediente (chimie, carismă, hardcore, GFE, FK, COF, etc.), nu.

Seară bună! 

• Like 3
  • Mersi 1
Postat
Acum 14 ore, alex a spus:

Hello! 

Am fost eu pe la Jasmine. 

Zice că e venita e câteva zile în oraș dar are ceva experiență prin alte locuri, dar totuși nu știe prescurtări precum COF sau CIM despre care am întrebat-o.

Locația la Palas, Emil Palade, veșnicul bloc-bordel. 

A răspuns prompt la numărul cu 462 la final, am comunicat câteva lucruri, am făcut o programare pentru 1 Nr, să văd despre ce e vorba. 

Punctuală. Singură în locație. Intrat în apartament, e fumătoare, mirosea a fum, nu m-a deranjat, pe alții poate da. Are un cățel frumușel alb. 

Am intrat la duș, prosop curat, gel de duș blabla..

Acțiune - a făcut preludiu, pare că știe cum trebuie să decurgă lucrurile, s-a dezbrăcat singură apoi, am trecut la oral. 

ON - 7-8, cu mâna, tente de Deep, am incercat sa o ghidez spre cum ar trebui sa fie, contact vizual+, lins oo+. S-a străduit, nu s-a plâns că a obosit, eu prefer oralul hard.

Normal: 9, da contre, am incercat o singură poziție. 

M-a așteptat într-un body negru. Puternic machiată. Făcuse dus înainte, igienă 10. 

Finalizat in prezervativ, achitat 150.

Aspect ca in poze, care sunt reale. E mai slabă în realitate decât în poze. E skinny. Sâni mici. N-arata rău, dar nu e tipul meu, e dificil sa dau o notă. Fundul e frumos, anyway, fix poza de mai sus m-a atras să mă duc să văd care e treaba. 

E de apreciat atitudinea ei docilă, bunul simt, oralul cu implicare. Te întreabă apoi daca a fost ok, ii pasa. 

Nu mi-a plăcut mirosul de KFC, dezordinea și lipsa de curățenie din apartament. 

Ideala pentru o descărcare rapidă, probabil voi reveni.

Dar pentru o partidă pe cinste, unde e nevoie de mai multe ingrediente (chimie, carismă, hardcore, GFE, FK, COF, etc.), nu.

Seară bună! 

Multumesc pentru cuvintele frumoase. 😘

Postat

165E4617-A10F-492C-A07E-59C480A79040.jpeg.db0fc4073aca93624f80c2c042241b78.jpegDragilor, o sa mai fiu pana Duminuca in orașul vorstru. 💋

Va astept cu programări: 0727679462☎️

• Like 1
Postat
La 17.03.2021 la 19:02, pocahontas88 a spus:

asta ar fi prima problema

a doua problema:

ea este in realitate cu vreo 10 cm mai scunda decât pare in poze

a treia problema:

are niște tatuaje de maxim prost gust. inclusiv unul mare pe piep. cred ca este cu numele ei, cu floricele, fluturași, ceva acolo....

am spus pas. nu-i pentru mine....

• Like 1
  • Minus 1

Postat
Acum 1 oră, dan1984 a spus:

asta ar fi prima problema

a doua problema:

ea este in realitate cu vreo 10 cm mai scunda decât pare in poze

a treia problema:

are niște tatuaje de maxim prost gust. inclusiv unul mare pe piep. cred ca este cu numele ei, cu floricele, fluturași, ceva acolo....

am spus pas. nu-i pentru mine....

Scuza-ma pe mine ca par mai înaltă in poza😂

Iar legat de tatuajele mele este strict problema mea ce îmi tatuez. Tatuajul de piept nu este mare, este micuț 🤦‍♀️. Nu are nici floricele, nici nume și nici fluturași😂. Nu ma contrazic ca nu are rost... 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...