Sari la conținut

Vot pentru propunerea de a ne abtine de la pff-topic pe sectiunea noastra

58 membri au votat

1. 1. Sinteti de acord ca noi cei care avem deja culoare si reputatie sa ne abtinem de la off-topic si sa comentam aici pe aceasta sectiune toate neintelegerile?

• DE ACORD
    • MA MAI GANDESC
    • FUCK YOU... POSTEZ UNDE VREAU CAND AM CHEF

Postări Recomandate

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

La asa ceva nu ma asteptam din partea ta.... Auzi la ea,... sa imi decojeasca mie banana  :laugh2  :laugh2

tI AI DECOJIT O SINGUR =))))))))))))))

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Bai fratilor..

Da chiar nu suntem capabili de putina autodisciplina?!

Si ma refer acum la membrii vechi mai mult decât la cei noi..

Absolut orice topic este plin de conversatii mai mult sau mai puțin personale..

Înțeleg la discuții generale , înțeleg la întrebări si răspunsuri ,înțeleg la topicului unde se cer păreri ..

Dar chiar asa parca in bătaie de joc , oriunde ni se scoala dam cu vorba..

Azi am intrat de 3-4 ori pe forum..asa sa vad ce noutate a mai apărut si peste tot numai chitchat in marea lui majoritate inutil

Apreciez si o sa încurajez si aici si in viața reala socializarea,glumele si prietenia..

Dar in același timp daca vrem sa atragem mai mulți colegi,sa aflam mai repede si mai ușor tepele ar trebui sa învățăm sa dam dovada de putina disciplina care denota si civilizatie..

Hai sa facem si aici pe secțiunea privată si pe cea publica câte un topic simplu denumit Socializare si sa descărcăm acolo toate ideile si conversatiile astfel încât sa existe o urma de informație rapida corecta si mai ales concretă pe topice.

Nu este deloc greu, o simpla replica din partea unuia dintre interlocutori de genul " hai sa trecem pe Socializare public/privat" si am rezolvat aceasta problema.

Eu voi deschide câte un topic asa cum am propus si sper ca aceasta inițiativa sa fie luată asa cum este intentionata!

Spuneam într un topic deschis de mine ca România suferă de lipsa de exemple pozitive.. Sunteți cu siguranță de acord ca si acest forum suferă de același defect..

Hai sa dam in Constanța un exemplu.. Nu pt ca e obligatoriu..ci doar pt ce noi PUTEM sa fim civilizati..

Va multumesc anticipat!

• Like 4
Postat

Sint curios ce succes o sa aiba apelul tau. Eu am sa ma abtin cel putin 48 de ore de postari cu caracter personal sau care nu priveste topicul in sine. Daca apelul Farmacistului o sa aiba succes ma conformez si dupa acele 48 de ore.

ma alatur acestui demers!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...