Sari la conținut

Blonda 34 ani Plazza

Postări Recomandate

Postat

Salutare! Am fost in vara! OCOLITI!! Locatie in blocurile noi din spatele Mall Plaza, parcare cu paznic, locatie apartartament la demisol, recunosc draperiile si patul, luata dupa Publi24, nu are legatura cu pozele, tipa m a asteptat in tricou si chiloti gen boxeri, mica de statura, fara tocuri, mirosea a tigari, nu am folosit baia. Grabita, OP, nu ai voie aia, nu ai voie aia, asta e! Luat banii inainte, serviciile ZERO! Bani aruncati!!! De OCOLIT, parerea mea!!! La banii astia gasiti alte oferte mult mai avantajoase!

• Like 3
Postat
  La 18.03.2021 la 7:51, casanova41 a spus:

Salutare! Am fost in vara! OCOLITI!! Locatie in blocurile noi din spatele Mall Plaza, parcare cu paznic, locatie apartartament la demisol, recunosc draperiile si patul, luata dupa Publi24, nu are legatura cu pozele, tipa m a asteptat in tricou si chiloti gen boxeri, mica de statura, fara tocuri, mirosea a tigari, nu am folosit baia. Grabita, OP, nu ai voie aia, nu ai voie aia, asta e! Luat banii inainte, serviciile ZERO! Bani aruncati!!! De OCOLIT, parerea mea!!! La banii astia gasiti alte oferte mult mai avantajoase!

Extinde  

Cred ca nu ai inteles...blocul cu nufarul este vis a vis de plaza, nu în spate.

• Oras:Los Angeles
Postat
  La 18.03.2021 la 9:35, 7uuupp a spus:

Cred ca nu ai inteles...blocul cu nufarul este vis a vis de plaza, nu în spate.

Extinde  

O fi aceeasi cu rebranding?

• Minus 1
Postat

Sunat ...mi a dat detalii doar despre pret si atat.  Iti da jett imediat la telefon cu : " suna ma  cand esti in zona sau in fata blocului" 

WTF ...

Nu prezinta incredere...ori e tepara  ori are multi clienti si e  o mare fabrica ....

• Like 2
  • Haha 1
Postat
  La 18.03.2021 la 12:47, inspectorxxx a spus:

Sunat ...mi a dat detalii doar despre pret si atat.  Iti da jett imediat la telefon cu : " suna ma  cand esti in zona sau in fata blocului" 

WTF ...

Nu prezinta incredere...ori e tepara  ori are multi clienti si e  o mare fabrica ....

Extinde  

Fust fuck clar!

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare! 

A mai ajuns careva la doamna din topic? Cred ca și-a schimbat locația, avea o colega și acum la nr asta răspunde doar colega ei dar când am întrebat dacă este și blonda tunsa scurt tatuata  cu ea la locație s-a supărat :))) 

Postat

Salutare! 

Nu a mai fost niciun coleg la tipa blonda. La numărul de telefon acum rasp colega Anei, cea cu care împărțea locația și s-a și mutat pe undeva pe Uverturii... Nu a vrut sa îmi dea nr Anei, nu are nimeni nicio informație?? 

Apreciez!🙏

PS: Ana era tipa blonda 35-38 ani, mai miniona și care se dădea cu mult ulei pe ea :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...