Sarakiss Reputație: 5 Postat Martie 17, 2021 Postat Martie 17, 2021 Buna dragilor, am revenit in Constanța pentru câteva săptămâni! Numele meu este Sara ,o parte dintre voi mă cunosc deja am fost in locație la Noemi o perioadă ! Voi lucra doar in deplasare la tine sau la hotel! Servicii: ●sex normal doar protejat in diferite pozitii ●sex oral cu sau fara prezervativ in functie de igiena corporala ●finalizare corporală ●masaj de relaxare ●sarutari pe corp, mangaieri ●intru cu 2 persone ●Particip la petreceri,la cerere am si colegă Cadou: 300 de lei + taxi(1h)😘 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Martie 17, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Martie 17, 2021 1
adinastac Reputație: 12 Postat Martie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 18, 2021 Anal & CIM faci? preturi ?
Vizitator 00_fierbinti Reputație: 0 Postat Martie 18, 2021 Postat Martie 18, 2021 9 hours ago, adinastac said: Anal & CIM faci? preturi ? daca vrei facem noi 2 anal si cim te si alint daca nevoie te imbrac in om de zapada nu imi este rusine am futut 2 baietei pana acum cu peruca intreaba fetele la telefon nu mai fute topicele cu intrebari de cacat
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 18, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 18, 2021 Acum 17 ore, Sarakiss a spus: Nu esti noua pe forum!. Dc alt topic? @sarakiss28 este vechiul tau user. Nu il mai poti folosi,aia e.Ti-ai schimbat nr de tel, puteai sa soliciti sa fie modificat cel din topic. NU TREBUIA topic nou 3
Postări Recomandate