Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Februarie 13, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Februarie 13, 2022 Neata dragii mei sunt disponibila pt programari🥰🥰😍😘😘 Link spre comentariu
dnllaustria Reputație: 31 Postat Februarie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2022 Acum 23 ore, Sexxxylarisa a spus: Neata dragii mei sunt disponibila pt programari🥰🥰😍😘😘 Neața, iubita!!! Ne răsfeți cu câteva poze noi pentru a închide gurile rele de pe forum si a ne determina sa facem o programare? 🥰😍😘 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Februarie 14, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Februarie 14, 2022 Neatza neatza disponibila pt programari😘😘 1 5 Link spre comentariu
dnllaustria Reputație: 31 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2022 Acum 21 ore, Sexxxylarisa a spus: Neatza neatza disponibila pt programari😘😘 Superba 😍🤩👏 Abia astept sa ne vedem 😘😛💋👅👄 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Februarie 16, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Februarie 16, 2022 disponibila pt programari😘😘 2 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Februarie 20, 2022 Disponibila pt programari 🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Februarie 24, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Februarie 24, 2022 Neatza si daca tot suntem stresati din cauza crizei economice si a razboiului ,vreau macar sa va aduc zambetul pe buze 😁 cine va alege sa petreaca in compania mea jumatate de ora sau o ora va beneficia de cim sau cof😁😘asa ca dau startul la programari 😘pupici cu sclipici 😁😘😘 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 5, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 5, 2022 Disponibila pt programari 😘😘😘 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 7, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 7, 2022 Disponibila pt programari 😘😘😘 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 8, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 8, 2022 Disponibila pt programari 😘😘😘😘 Link spre comentariu
hakanshun Reputație: 11 Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Salutare Am vizitat-o si eu pe domnisoara Placuta celor ce prefera fetele mai plinute. on-8 np-9 Pentru prima intalnire ok Cadou: 100/200 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 9, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 9, 2022 Acum 7 ore, hakanshun a spus: Salutare Am vizitat-o si eu pe domnisoara Placuta celor ce prefera fetele mai plinute. on-8 np-9 Pentru prima intalnire ok Cadou: 100/200 Multumesc pt vizita ta si te mai astept 😁😘😘 sa ai o zi frumoasa!😘😘😘🥰 Disponibila pt programari 😘😘😘😘 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 10, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 10, 2022 Disponibila pt programari 😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Martie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 10, 2022 45 minutes ago, Sexxxylarisa said: Disponibila pt programari 😘😘😘😘😘😘 Ne mai încânți și pe noi cu câteva poze? Te pupic 😘😘❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 13, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 13, 2022 Buna dragii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 16, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 16, 2022 Buna dragii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘🥰🥰🥰 1 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 19, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 19, 2022 Buna dragii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator iahim7 Reputație: 0 Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Bună seara! Am mers în vizita la titulara topicului acum 2 zile. Am avut pofta de o fata cu forme și am nimerit bine. PROGRAMAREA a fost făcută telefonic cu o ora înainte și respectată. LOCAȚIA se afla în intersecția de la fostul restaurant Budapesta, la 1 minut de hotel Cantemir. Este putin dezordonata. Are și un cățel simpatic care o ajuta în acest sens. Larisa este o fata frumoasa, curata, cu forme, cu parametri exact cum ii prezintă (1,70 m și 80 kg). Fotografiile reflecta adevarul. Este sociabila, isteață și puțin aiurită. Ii recomand sa nu mai vorbească atât de vulgar. ON 8 Mi-a plăcut. Tendințe de deep, nu a fost atenta la oute, s-a ajutat puțin și de mână dar intr-un mod plăcut. NP 9 Imediat după oral a pus fesul și am trecut în poziția de tragere unde m-am bucurat de priveliștea fundului ei mare. Eu o voi vizita în continuare. Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 21, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 21, 2022 La 19.03.2022 la 21:09, iahim7 a spus: Bună seara! Am mers în vizita la titulara topicului acum 2 zile. Am avut pofta de o fata cu forme și am nimerit bine. PROGRAMAREA a fost făcută telefonic cu o ora înainte și respectată. LOCAȚIA se afla în intersecția de la fostul restaurant Budapesta, la 1 minut de hotel Cantemir. Este putin dezordonata. Are și un cățel simpatic care o ajuta în acest sens. Larisa este o fata frumoasa, curata, cu forme, cu parametri exact cum ii prezintă (1,70 m și 80 kg). Fotografiile reflecta adevarul. Este sociabila, isteață și puțin aiurită. Ii recomand sa nu mai vorbească atât de vulgar. ON 8 Mi-a plăcut. Tendințe de deep, nu a fost atenta la oute, s-a ajutat puțin și de mână dar intr-un mod plăcut. NP 9 Imediat după oral a pus fesul și am trecut în poziția de tragere unde m-am bucurat de priveliștea fundului ei mare. Eu o voi vizita în continuare. Ms pt vizita ta!😘te pup si te mai astept 😘😘😘 Disponibila pt programari 😘😘😘😘 Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 349 Postat Martie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2022 colega Lary mai activeaza ? Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 22, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 22, 2022 Acum 22 ore, madmax123 a spus: colega Lary mai activeaza ? Da.activeaza o puteti suna pt detalii😘 Buna dragii mei sunt disponibila pt programari😘😘 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 23, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 23, 2022 Buna puiusorii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Martie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2022 21 minutes ago, Sexxxylarisa said: Buna puiusorii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘😘 Ceva poze noi ne mai pui și noua? Te pup 😘😘😘😘 Link spre comentariu
Sexxxylarisa Reputație: 1518 Postat Martie 24, 2022 Oras:Militari Rezidence Oras:Militari Rezidence Autor Partajează Postat Martie 24, 2022 Buna dragii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘🥰🥰🥰 1 Link spre comentariu
needle76 Reputație: 28 Postat Martie 25, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bacau Telefon: [email protected] Oras:Bacau Partajează Postat Martie 25, 2022 Acum 20 ore, Sexxxylarisa a spus: Buna dragii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘🥰🥰🥰 Pe la Bacau mai vii?:) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum