Le.stie Reputație: -2 Postat Martie 27, 2021 Oras:Bandar-e Dalam Oras:Bandar-e Dalam Autor Postat Martie 27, 2021 Care mai e situația în Tanzania ? Știu că ăia nu aplicau nici o restricție, nu văd știri pe TV cum că acolo ar muri oamenii pe capete.
eturit Reputație: 3385 Postat Martie 27, 2021 Oras:București Oras:București Postat Martie 27, 2021 8 minutes ago, Le.stie said: Care mai e situația în Tanzania ? https://www.bbc.com/news/world-africa-52966016 Au scăpat de coviduț prin post și rugăciune. De Paște, Catedrala lu' Dani o să ne dea +111% imunitate la virus. Alte întrebări?
Le.stie Reputație: -2 Postat Martie 27, 2021 Oras:Bandar-e Dalam Oras:Bandar-e Dalam Autor Postat Martie 27, 2021 Acum 33 minute, eturit a spus: https://www.bbc.com/news/world-africa-52966016 Au scăpat de coviduț prin post și rugăciune. De Paște, Catedrala lu' Dani o să ne dea +111% imunitate la virus. Alte întrebări? Ce ai cu Dani ? Nu-ți dă el nimic...ai văzut ce vă susură la urechi Clotilda... Poartă măscuța, păstrează distanța, spală-te pe mânuțe, respectă restricțiile, scrie declarația, vaccinează-te și dacă tot iei virusul, vii aici și faci un autodenunț de tip Bastos : în nemernicia ta, ca un câine turbat, n-ai respectat cu sfințenie măsurile și ești singurul vinovat pt că te-ai infectat și eventual ai transmis virusul. Ești de acord că dacă respecți toate măsurile cum trebuie, NU ai cum să te infectezi și îți asumi că ești bombardier dacă te infectezi, da ? 1
eturit Reputație: 3385 Postat Martie 27, 2021 Oras:București Oras:București Postat Martie 27, 2021 Just now, Le.stie said: Ce ai cu Dani ? Nu-ți dă el nimic...ai văzut ce vă susură la urechi Clotilda... Poartă măscuța, păstrează distanța, spală-te pe mânuțe, respectă restricțiile, scrie declarația, vaccinează-te și dacă tot iei virusul, vii aici și faci un autodenunț de tip Bastos : în nemernicia ta, ca un câine turbat, n-ai respectat cu sfințenie măsurile și ești singurul vinovat pt că te-ai infectat și eventual ai transmis virusul. Ești de acord că dacă respecți toate măsurile cum trebuie, NU ai cum să te infectezi și îți asumi că ești bombardier dacă te infectezi, da ? Nu mai semnaliza... 1
Le.stie Reputație: -2 Postat Martie 27, 2021 Oras:Bandar-e Dalam Oras:Bandar-e Dalam Autor Postat Martie 27, 2021 Acum 8 minute, eturit a spus: Nu mai semnaliza... Hotărăștă-te : dacă respecți măsurile și tot te poți infecta...ce rost au ? și dacă te infectezi pt că nu le respecți cum trebuie (gen mergi la curve), de ce ai fi mai bun ca un bombardier ? 1
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Martie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2021 3 minutes ago, Le.stie said: Hotărăștă-te : dacă respecți măsurile și tot te poți infecta...ce rost au ? și dacă te infectezi pt că nu le respecți cum trebuie (gen mergi la curve), de ce ai fi mai bun ca un bombardier ? Daca prezervativul nu are eficienta 100% de ce sa il folosesti? 😑 1
Le.stie Reputație: -2 Postat Martie 27, 2021 Oras:Bandar-e Dalam Oras:Bandar-e Dalam Autor Postat Martie 27, 2021 Acum 6 minute, maa5fu1.v1 a spus: Daca prezervativul nu are eficienta 100% de ce sa il folosesti? 😑 Întreabă-l pe @badmadafaka 🤣🤣🤣
eturit Reputație: 3385 Postat Martie 27, 2021 Oras:București Oras:București Postat Martie 27, 2021 1 hour ago, Le.stie said: Hotărăștă-te : dacă respecți măsurile și tot te poți infecta...ce rost au ? și dacă te infectezi pt că nu le respecți cum trebuie (gen mergi la curve), de ce ai fi mai bun ca un bombardier ? Dacă tot e posibil să mori în orice secundă, atunci ce rost mai are să trăiești? - Știu pe unu', a purtat masca corect non-stop și tot s-a infectat. Clar, eficiență 0%, măștile-s degeaba! - Mie mi-a zis altu' că a mers la curve și s-a virusat. Clar, mergi la curve, 100% iei COVID! Sunt discutabile anumite măsuri anti-COVID? Da. Încearcă să nu mai arunci logica pe fereastră... 1
Le.stie Reputație: -2 Postat Martie 27, 2021 Oras:Bandar-e Dalam Oras:Bandar-e Dalam Autor Postat Martie 27, 2021 Acum 2 ore, eturit a spus: Dacă tot e posibil să mori în orice secundă, atunci ce rost mai are să trăiești? - Știu pe unu', a purtat masca corect non-stop și tot s-a infectat. Clar, eficiență 0%, măștile-s degeaba! - Mie mi-a zis altu' că a mers la curve și s-a virusat. Clar, mergi la curve, 100% iei COVID! Sunt discutabile anumite măsuri anti-COVID? Da. Încearcă să nu mai arunci logica pe fereastră... Bravo ție strănepot al lui Aristotel, ai fugit de logică până te-a prins și te-a abuzat. 🤭 Acu' dacă tot e posibil să mor în fiecare secundă, măcar să trăiesc ca un om liber și nu ca în povestea cu drobul de sare. Cretinismul naște monștri, deja unii învinovățesc vacile pt încălzirea globală. Vezi Doamne, și de la pârțiala lor se produce încălzirea globală. Mai terminați cu prostiile astea cu măsurile vieții și responsabilitatea pt ceilalți, mai ales când ești propăvăduitor de mască dar și client fidel la fete. Testare pe scară largă, izolare pt infectați și tratament sau vaccin pt cazurile grave și pt cei cu probleme de sănătate. 1
eturit Reputație: 3385 Postat Martie 27, 2021 Oras:București Oras:București Postat Martie 27, 2021 2 minutes ago, Le.stie said: Testare pe scară largă, izolare pt infectați și tratament sau vaccin pt cazurile grave și pt cei cu probleme de sănătate. Și astea cu ce/cine le faci? Bagă logică...
Le.stie Reputație: -2 Postat Martie 27, 2021 Oras:Bandar-e Dalam Oras:Bandar-e Dalam Autor Postat Martie 27, 2021 Acum 5 minute, eturit a spus: Și astea cu ce/cine le faci? Bagă logică... Teste rapide ieftine sau chiar gratuite, să și le permită oamenii.
eturit Reputație: 3385 Postat Martie 27, 2021 Oras:București Oras:București Postat Martie 27, 2021 3 minutes ago, Le.stie said: Teste rapide ieftine sau chiar gratuite, să și le permită oamenii. Testări masive s-au făcut în țări care au și bani, mulți bani... Coincidență? 1
Le.stie Reputație: -2 Postat Martie 27, 2021 Oras:Bandar-e Dalam Oras:Bandar-e Dalam Autor Postat Martie 27, 2021 Acum 4 minute, eturit a spus: Testări masive s-au făcut în țări care au și bani, mulți bani... Coincidență? Slovacia are mulți bani ?
curvar profesionist Reputație: 129 Postat Martie 27, 2021 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 27, 2021 Sa va mai spun una tare despre masca . Ieri dimineața m am dus la poarta la cutia poștala pentru a ridica corespondenta . strada pustie între mine și casa celorlalți vecini minim 50 m liniari stânga , dreapta oricum nu era nimeni , pustiu . Fiind captat de o scrisoare in limba maghiara ( nu înțelegeeam nimic nici măcar titlul ) am sărit speriat de sonorul ăla dat de mașina poliției când parchezi greșit sau încurci traficul . Un domn polițist a strigat ,, poarta ba masca ,, .... Exact cum spune Goya in tablou ,,Somnul rațiunii naște monștrii ,, La ce plm sa port masca când ies 1 minut pe o strada pustie doar la poarta sa iau 4 scrisori obosite și alea . cred ca finalul pandemiei mai ales socio - uman e foarte departe , la ani lumina . Nu înțeleg cum anumite persoane și știu eu 2 cupluri plătesc in avans 300 de meniuri la nunți prin Iunie -Iulie plus local plus lăutari când in prag de Aprilie nu mai ai voie fizic sa circuli după ora 20 și posibil in scurt timp după ora 18 probabil !!! Sa aveți spor și mai fiți răutăcioși !
eturit Reputație: 3385 Postat Martie 27, 2021 Oras:București Oras:București Postat Martie 27, 2021 8 minutes ago, Le.stie said: Slovacia are mulți bani ? N-au nici faze gen OK Medical - itsmylife.ro... N-are treabă una cu alta, da' se leagă. - De ce pot ăia, mă, și noi nu? - Păi... ăia nu-s români!
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Martie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2021 Slovacia are 90 de morti pe zi la o populatie de 4 ori mai mica. 1
Le.stie Reputație: -2 Postat Martie 27, 2021 Oras:Bandar-e Dalam Oras:Bandar-e Dalam Autor Postat Martie 27, 2021 Acum 42 minute, maa5fu1.v1 a spus: Slovacia are 90 de morti pe zi la o populatie de 4 ori mai mica. Ei dau vina pe tulpina britanică. Nu știu ce s-a întâmplat la ei. Cred că au mâncat prea multă fasole. 😆
GrooveDr. Reputație: 228 Postat Martie 27, 2021 Postat Martie 27, 2021 4 hours ago, curvar profesionist said: Sa va mai spun una tare despre masca . Ieri dimineața m am dus la poarta la cutia poștala pentru a ridica corespondenta . strada pustie între mine și casa celorlalți vecini minim 50 m liniari stânga , dreapta oricum nu era nimeni , pustiu . Fiind captat de o scrisoare in limba maghiara ( nu înțelegeeam nimic nici măcar titlul ) am sărit speriat de sonorul ăla dat de mașina poliției când parchezi greșit sau încurci traficul . Un domn polițist a strigat ,, poarta ba masca ,, .... Exact cum spune Goya in tablou ,,Somnul rațiunii naște monștrii ,, La ce plm sa port masca când ies 1 minut pe o strada pustie doar la poarta sa iau 4 scrisori obosite și alea . cred ca finalul pandemiei mai ales socio - uman e foarte departe , la ani lumina . Nu înțeleg cum anumite persoane și știu eu 2 cupluri plătesc in avans 300 de meniuri la nunți prin Iunie -Iulie plus local plus lăutari când in prag de Aprilie nu mai ai voie fizic sa circuli după ora 20 și posibil in scurt timp după ora 18 probabil !!! Sa aveți spor și mai fiți răutăcioși ! Aici e de vina militianul - ca e plin la ei de cercopiteci netrecuti pe la scoala
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum