Sari la conținut

Muie in Gaoaza 0768753513

Postări Recomandate

Postat

https://www.anuntul.ro/anunt-prestari-servicii-zona-centrala-Znz3E8#4v1lRl

Duduia care refuza muia!!!

Mda...masaj de relaxo-sculare si alte povesti de masaj....tone de masaj dar FARA SEX !! 

La ce poze are si cum sta cu gaoaza aia căscată  la orice pula sculată....

Am sunat de vreo   5  6 ori in dif zile...dif nr... plm   doar masaj! Fara sex ! 

Sincer??? I as muii gaoazzaa :)

Stie careva ceva ??? 

• Haha 1
Postat

Nu cred ca iti iese pasienta, tipa chiar face masaj si posibil sa aiba si un peste prin apropiere. Problema ei e ca e nesimtita si are un caracter de cacat. Plus ca e urata si cred ca partial tiganca. Ma rog, nu e mai urata decat tipa de la Natiunile Unite :)

Postat

Merci bro....

Stii? E o vorba...pula e săracã!!!!! N are nici carte si nici umeri !! 🤣🤣🤣🤣🤣 pai ii pun perna pe fata sau ii pun o masca Anonimus si tot  o fut 😂😂😂...

Stai ca am boala pe  gaoaza ei....o fut hard capra si nu i  vad fata 🤣🤣🤣!!

Nu stiu ce ai cu mine ...sau cu fata urata de la Natiunile Unite..sau cu mine  sau cu ea ..daaa  .e o curva  nu i nevasta mea 😂😂😂😂😂

Lasa ca o sa mai caut dastea urate 🤣🤣🤣🤣

• Oras:DA
  • Oras:DA
Postat

penultima poza o stiu,ori a furat-o ,ori nu se mai fute ,pentru ca cunosc foarte bine poza dar nu-mi amintesc de unde

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
  La 21.03.2021 la 0:43, inspectorxxx a spus:

Merci bro....

Stii? E o vorba...pula e săracã!!!!! N are nici carte si nici umeri !! 🤣🤣🤣🤣🤣 pai ii pun perna pe fata sau ii pun o masca Anonimus si tot  o fut 😂😂😂...

Stai ca am boala pe  gaoaza ei....o fut hard capra si nu i  vad fata 🤣🤣🤣!!

Nu stiu ce ai cu mine ...sau cu fata urata de la Natiunile Unite..sau cu mine  sau cu ea ..daaa  .e o curva  nu i nevasta mea 😂😂😂😂😂

Lasa ca o sa mai caut dastea urate 🤣🤣🤣🤣

Extinde  

Poate se și fute, dar cu clienții mai vechi...

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
  La 21.03.2021 la 2:54, lilisor95 a spus:

penultima poza o stiu,ori a furat-o ,ori nu se mai fute ,pentru ca cunosc foarte bine poza dar nu-mi amintesc de unde

Extinde  

Posibil de la un salon de masaj ieftin si prost de pe Calea Vitan , langa Piata Bobocica. A fost inchis acum ceva ani buni. Eu parcă așa țin minte....așa ca sa nu va asteptati la cine știe ce masaj...hi...☺😛😋😚🤗

• Like 7
  • Minus 4

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Am vorbit cu doamna , foarte deschisa si respectuoasa  dar zgarcita in amanute , am primit atat de la ea , masaj cu finalizare 200 de lei pe Mihai Bravu , as fi fost tentat sa merg sa vad cu ochii mei ce avem acolo dar se arunca la pret siam zis pas 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...