Sari la conținut

Dragi administratori cu steluta

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

va rog sa fiti mai atenti la postarile inutile de pe topicul meu, pm nu va pot trimite, e inadmisibil ce se intampla acolo de o zi, 2. prefer sa ma stergeti de pe acest site decat sa stau sa suport toate jignirile ultimilor frustrati paranoici si oligofreni, degeaba.

• Like 6
Postat

Ce e cu postarea asta zano ? =)) Te crezi cumva buricul pamantului ? Sezi blanda si dezactiveaza-ti contul daca nu iti convine ceva. Ce s-a scris pe topicul tau nu a fost cu nimic in afara regulamentului. Off-topicul e permis. Daca nu iti convine ce se scrie despre tine esti libera sa nu mai intri aici si sa nu mai citesti.

PS: leonidas, ma chinui sa inteleg de ce ai punctat postarea ei, dar nu pot. Esti un caz special rau de tot tu...

• Like 2

Postat

De asta iti e asa de greu sa cedezi? Caracter de tiganca am vazut ca ai, dar ti se pare normal sa jignesti oamenii aia care ti-au postat pe topic facandu-i oligofreni si frustrati paranoici doar pentru ca nu iti convine parerea lor ? Eu zic mai bine sa te linistesti ca nu ai nimic de castigat prin atitudinea asta, poti decat sa pierzi viitori potentiali clienti... nu stiu cine ar vrea sa viziteze o fata cu o atitudine ca a ta. Ti-am dat un sfat doar. E alegerea ta daca o sa-l urmezi sau daca o sa-mi tragi si mie o injuratura ceva ca e la moda :D

• Like 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...