sonofthesun Reputație: 362 Postat Martie 28, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 28, 2023 Acum 6 ore, anonimax a spus: Exista ceva totusi prin zona beiusului? Dacă te referi la obținerea de sex , EXCLUSIV prin intermediul banilor , nu . Link spre comentariu
boytoy112 Reputație: 0 Postat Mai 13 Oras:Beius Oras:Beius Partajează Postat Mai 13 Ceva noutăți pe zona? Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Mai 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 13 Acum 2 ore, boytoy112 a spus: Ceva noutăți pe zona? Ce te ar interesa ? Accepti țiganca ? Ce preț ai oferi ? Link spre comentariu
mamboo Reputație: 135 Postat Mai 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 14 Acum 14 ore, sonofthesun a spus: Ce te ar interesa ? Accepti țiganca ? Ce preț ai oferi ? Accept eu. Imi poti lasa mesaj? Link spre comentariu
thesebi Reputație: 334 Postat Mai 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 14 Acum 14 ore, sonofthesun a spus: Ce te ar interesa ? Accepti țiganca ? Ce preț ai oferi ? Daca e mai tinerica, sub 20 ani, m'ar interesa si pe mine 😁 Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Mai 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 14 Acum 8 minute, thesebi a spus: Daca e mai tinerica, sub 20 ani, m'ar interesa si pe mine 😁 Are vreo 34 ani. Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Mai 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 14 Acum 9 minute, thesebi a spus: Daca e mai tinerica, sub 20 ani, m'ar interesa si pe mine 😁 Acum 22 minute, mamboo a spus: Accept eu. Imi poti lasa mesaj? Nu pot lasa mesaj . Link spre comentariu
mamboo Reputație: 135 Postat Mai 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 14 Acum 1 minut, sonofthesun a spus: Nu pot lasa mesaj . Ai un mail la care sa iti pot scrie? Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Mai 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 14 Chiar acum, mamboo a spus: Ai un mail la care sa iti pot scrie? Am dar nu vreau să îl scriu aici . Daca vrei scrie l tu și comunicam . Link spre comentariu
thesebi Reputație: 334 Postat Mai 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 14 [email protected] multumesc Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Mai 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 14 Acum 4 minute, thesebi a spus: [email protected] multumes Bine. Rămâne să comunicăm după masă. Link spre comentariu
mamboo Reputație: 135 Postat Mai 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 14 Acum 53 minute, thesebi a spus: [email protected] multumesc Salut. Pot sa iti scriu un mail sa imi dai mai departe informatiile? Incerc de jumatate de ora sa imi fac un mail si nu reusesc :)))iti las tie un mail eventual sa imi dai si mie cv info Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Mai 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 14 Acum 22 minute, mamboo a spus: Salut. Pot sa iti scriu un mail sa imi dai mai departe informatiile? Incerc de jumatate de ora sa imi fac un mail si nu reusesc :)))iti las tie un mail eventual sa imi dai si mie cv info OK Link spre comentariu
thesebi Reputație: 334 Postat Mai 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 14 Rog enorm de mult sa fie sters mailul meu! un moderator, careva...🙏🏻 Primesc mailuri de la niste oameni pentru fata asta...nici nu m'as fi gandit! va rog scrieti aici si nu mie! nu e o fata wow, e una mai in varsta, si am zis multumesc si pas, am si sters mailul si emailul lui, pentru confidentialitate. Va rog eu nu stiu nimic, scrieti la autor! Link spre comentariu
Aguero21 Reputație: 7 Postat Mai 15 Telefon: [email protected] Oras:Oradea Telefon: [email protected] Oras:Oradea Partajează Postat Mai 15 La 13.05.2024 la 20:16, sonofthesun a spus: Ce te ar interesa ? Accepti țiganca ? Ce preț ai oferi ? M ar interesa pe mine.Daca poți ,lăsa- mi un mesaj cu detalii,te [email protected] Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Mai 15 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 15 Acum 3 ore, Aguero21 a spus: M ar interesa pe mine.Daca poți ,lăsa- mi un mesaj cu detalii,te [email protected] OK Link spre comentariu
Aguero21 Reputație: 7 Postat Mai 16 Telefon: [email protected] Oras:Oradea Telefon: [email protected] Oras:Oradea Partajează Postat Mai 16 Acum 15 ore, sonofthesun a spus: OK Mulțumesc,aștept să mi trimiți Link spre comentariu
mylky Reputație: 307 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Lasă-mi un mesaj mie aici în privat în mesagerie … mersi … Link spre comentariu
anonimax Reputație: 0 Postat Mai 18 Partajează Postat Mai 18 La 13.05.2024 la 20:16, sonofthesun a spus: Ce te ar interesa ? Accepti țiganca ? Ce preț ai oferi ? salut,lasa-mi detalii aici : [email protected] Link spre comentariu
alexandru972 Reputație: 19 Postat Mai 22 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 22 On 5/13/2024 at 8:16 PM, sonofthesun said: Ce te ar interesa ? Accepti țiganca ? Ce preț ai oferi ? Daca poti lasa un mesaj in privat pe mine m-ar interesa Link spre comentariu
boytoy112 Reputație: 0 Postat Mai 26 Oras:Beius Oras:Beius Partajează Postat Mai 26 La 13.05.2024 la 20:16, sonofthesun a spus: Ce te ar interesa ? Accepti țiganca ? Ce preț ai oferi ? Salut, pai as dori detalii dacă se poate Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Mai 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 26 Acum 48 minute, boytoy112 a spus: Salut, pai as dori detalii dacă se poate Salut , Scrie adresa de mail și vorbim acolo. Link spre comentariu
ladypunisher Reputație: 0 Postat Mai 26 Partajează Postat Mai 26 Salut, m-ar interesa si pe mine detalii, multumesc. [email protected] Link spre comentariu
boytoy112 Reputație: 0 Postat Mai 27 Oras:Beius Oras:Beius Partajează Postat Mai 27 Acum 20 ore, sonofthesun a spus: Salut , Scrie adresa de mail și vorbim acolo. Am lăsat mesaj cu adresa da încă aștept aprobare pentru acel mesaj de la moderator Nu poți sa lași tu adresa și te contactez eu Link spre comentariu
boytoy112 Reputație: 0 Postat Mai 28 Oras:Beius Oras:Beius Partajează Postat Mai 28 La 27.05.2024 la 0:14, sonofthesun a spus: Salut , Scrie adresa de mail și vorbim acolo. Salut, uite adresa mea [email protected],mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum