Sari la conținut

Swing / 4some / sex in grup

Postări Recomandate

Postat

Salutare.

am decis sa ne largim orizonturile sexuale, asa ca am inceput sa cochetam cu ideea de swing. Am reusit sa ne vedem saptamana trecuta cu un alt cuplu (ne-am 'gasit' pe un site de profil din ro) si totul a fost super ok. Problema ca e pe acel site sunt destul de multe conturi false, asa ca suntem un pic reticenti.

Am zis sa postam si pe aici sa vedem ce fel de feedback/idei primim.

Ar fi cineva interesat de ideea de swing?

Ce fac swingerii in bucuresti? Stiu ca exista acele cluburi, dar din cate am inteles, media de varsta e undeva la +45 de ani, iar noi abia avem 30 impliniti si aratam de 25....

Multumim anticipat pentru mesaje :)

• Like 1
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Mergeți liniștiți în club. Recomand Attraction, am fost de vreo 6-7 ori și este absolut ok, civilizat. Media de vârsta nu e chiar de 45, aș zice că este undeva pe la 35, mai degrabă. 

Oricum, în sportul ăsta, e mai bine ca media de vârstă să nu fie chiar foarte scăzută. E nevoie de oameni cu gândire matură, cu ceva experiență. Oricum, la media de vârstă de aprox. 35 de ani, cei care frecventează Attraction arată de la bine în sus. Acum, e drept, mai apar și excepții, dar asta e, poți face selecția la fața locului...

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

multumesc pentru reply-uri. si in lipsa cluburilor? exista alte alternative unde swingerii isi fac de cap? :)

dupa cum ziceam si in postul initial, am incercat swinginclub, dar 99% din profile au fost false. a iesit ceva frumos cu cineva de acolo, dar nu ne place sa jucam golf la aceeasi gaura :)

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat
Acum 9 ore, kinkycouple a spus:

multumesc pentru reply-uri. si in lipsa cluburilor? exista alte alternative unde swingerii isi fac de cap? :)

dupa cum ziceam si in postul initial, am incercat swinginclub, dar 99% din profile au fost false. a iesit ceva frumos cu cineva de acolo, dar nu ne place sa jucam golf la aceeasi gaura :)

Pai, de ce nu marcați în același timp la ambele găuri? 😁

Vizitator caproshu
Postat
Acum 9 ore, kinkycouple a spus:

Am facut asta, daca te referi la DP. Ma refeream la faptul ca am vrea sa experimentam chestii si cu alte persoane.

Ca de exemplu? 

Vizitator Cocalar21
Postat

Puteți veni la mine dacă mai aduceți o tipa.

Postat
On 4/27/2021 at 10:02 PM, caproshu said:

Ca de exemplu? 

Ca de exemplu sex. Full blown swing. Foursome. Accentul in propozitie trebuia sa cada pe alte persoane. Pe care nu stim unde sa le cautam / gasim :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Hey, noi suntem un cuplu si asa am inceput si noi. Cu lifestyle de swinger/hotwife. Noi momentan activam amandoi pe forum aici si nu numai (poti vedea mai multe poze si filmulete cu noi pe Onlyfans.com/ramo996).

Daca doriti ne puteti vizita :D

Postat

Multumim, ne-am inchipuit ca exista oameni care fac asta contra cost, dar preferam sa gasim un cuplu care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu noi, adica sa vrea sa exploreze si sa faca chestii de genul asta fara $ :)

• Like 2
Postat
On 5/24/2021 at 9:20 AM, kinkycouple said:

Multumim, ne-am inchipuit ca exista oameni care fac asta contra cost, dar preferam sa gasim un cuplu care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu noi, adica sa vrea sa exploreze si sa faca chestii de genul asta fara $ :)

In continuare practicam cu sau fara $, dar acuma depinde de la pers la pers sau cuplu in cazul de fata :P

Postat
Acum 7 ore, kinkycouple a spus:

Ramo, poti sa imi trimiti un mp te rog? Discutam mai multe acolo :)

sunt interesat, da-mi un mp te rog:)

Postat

Sorry, dar nu pot trimite mp

Poti sa imi lasi o adresa de mail? :)

anyway, in alta ordine de idei, up, poate mai sunt cunoscatori / pasionati de subiect :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...