morometeion Reputație: 66 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2021 În weekend lucrezi?? Dacă da.... De la ce ora?? Ptr program 😇😇 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Acum 26 minute, morometeion a spus: În weekend lucrezi?? Dacă da.... De la ce ora?? Ptr program 😇😇 Weekendu asta asta nu cred ca lucrez bby trb sa plec din buc îmi lași un mesaj pe whapp 😘 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Heyyy!!! Va astept sunt fierbinte😘 Pupici💋 3 Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Unde ai locatia? Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Acum 7 minute, glavan a spus: Unde ai locatia? Ion brezoianu 18 bby 😘 Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Vezi sa nu... Stiu cine esti si pozele sunt cu mult,mult peste realitate. 1 Link spre comentariu
cobert21 Reputație: 313 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Daca ști cine e și ai detalii despre servicii lasă o recenzie aici. După cum ne-am dat noi seama, duduia e peștită grav și noi stam de vorba cu peștele aici. Nu s-a încumetat nimeni care a văzut topicul celălalt să îi facă o vizită cu recenzie, nimeni în care sa avem încredere cu un cont mai vechi de 5 zile cel puțin. 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Disponibilă!!!🤗😘 Va pup👄 1 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Heyyy!!! Va astept sunt fierbinte Pupici💋 2 Link spre comentariu
ovidiu69 Reputație: 539 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2021 La 02.04.2021 la 19:10, Alexiaxxx a spus: Heyyy!!! Va astept sunt fierbinte😘 Pupici💋 ce pis2 bun de futut.... Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Acum 5 minute, ovidiu69 a spus: ce pis2 bun de futut.... Te astp bby 😘 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Disponibilă !!! Pupici 😘 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Heyyy!!!!💋 Va astp cu drag🤗 2 Link spre comentariu
stephanos27 Reputație: 248 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Acum 3 ore, Alexiaxxx a spus: Heyyy!!!!💋 Va astp cu drag🤗 Fost DOMNIȘOARA ! Locatie mică cochetă cu ce trebuie , chiar căldură și multă apă caldă😉! Pentru ce am eu nevoie ea este exact ce trebuie! - nu obligă pe nimeni să rămână! ANAL cam ..... 20-25 min ! MULȚUMESC MULT 🙏🙏🙏 1 1 Link spre comentariu
militaru86 Reputație: 16 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2021 La 02.04.2021 la 19:10, Alexiaxxx a spus: Heyyy!!! Va astept sunt fierbinte😘 Pupici💋 Wow ce priveliste....poate reusesc saptamna viitoare sa te vizitez. O seara buna sa ai Alexia Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Acum 39 minute, militaru86 a spus: Wow ce priveliste....poate reusesc saptamna viitoare sa te vizitez. O seara buna sa ai Alexia Te astept cu mare drag😘 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Disponibilă !!!!! Astept programările voastre💋 Pupici😘 1 Link spre comentariu
adi2712 Reputație: 226 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:CASABLANCA Oras:CASABLANCA Partajează Postat Aprilie 8, 2021 1 oră în urmă, Alexiaxxx a spus: Disponibilă !!!!! Astept programările voastre💋 Pupici😘 Am fost la PĂPUȘĂ! LOCATIA undeva central ,apă caldă, gel de duș, detalii exacte oferă personal. Tânără, oferta serviciilor nu este chiar așa de bogată(nici nu am cerut multe, ) ca si a altor păpușele de pe aici.fără scandal 🤷♂️ mi a spus dacă vrei rămâi dacă nu...nu 🤷♂️ Oralul(neprotejat/protejat) atat cat poate ea 🤷♂️ a fost ok pentru mine 🙋♂️🤷♂️are cred o problemă nazală(deviație de sept sau polipi ) nu poate foarte adânc mult timp 🤷♂️ Normalul doar protejat a rezistat eroic😋🤭 o oră ..... așa cum mi a placut mie 😁 , se udă natural... - nu aleargă după cantitate.... incepatoare ,spusă, docilă... spune dacă poate sau nu , fără prea multe nazuri ca alte exemplare -nu am vazut sau simțit pești, carași,protectori,etc...etc... nici nu îmi bat capul .... MULTUMESC ALEXIA 🙏 Eu revin ... cand nu imi va mai convenii voi schimba .... Are balta PEȘTE pentru toate GENURILE 🤭🤷♂️😉 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Acum 8 minute, adi2712 a spus: Am fost la PĂPUȘĂ! LOCATIA undeva central ,apă caldă, gel de duș, detalii exacte oferă personal. Tânără, oferta serviciilor nu este chiar așa de bogată(nici nu am cerut multe, ) ca si a altor păpușele de pe aici.fără scandal 🤷♂️ mi a spus dacă vrei rămâi dacă nu...nu 🤷♂️ Oralul(neprotejat/protejat) atat cat poate ea 🤷♂️ a fost ok pentru mine 🙋♂️🤷♂️are cred o problemă nazală(deviație de sept sau polipi ) nu poate foarte adânc mult timp 🤷♂️ Normalul doar protejat a rezistat eroic😋🤭 o oră ..... așa cum mi a placut mie 😁 , se udă natural... - nu aleargă după cantitate.... incepatoare ,spusă, docilă... spune dacă poate sau nu , fără prea multe nazuri ca alte exemplare -nu am vazut sau simțit pești, carași,protectori,etc...etc... nici nu îmi bat capul .... MULTUMESC ALEXIA 🙏 Eu revin ... cand nu imi va mai convenii voi schimba .... Are balta PEȘTE pentru toate GENURILE 🤭🤷♂️😉 Mulțumesc frumos bby 😘🤗te astp cu drag Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Disponibilă !!! Va astept sunt fierbinte 😘 1 Link spre comentariu
iflirtgirls Reputație: 5 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 8, 2021 sexy si interesanta ...poze cat mai sexy Link spre comentariu
Vizitator Andreimari9 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 1 oră în urmă, iflirtgirls a spus: sexy si interesanta ...poze cat mai sexy Ai dreptate Arata la corp ca si in poze eu o vizitez cand am ocazia Link spre comentariu
iflirtgirls Reputație: 5 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Pare buna de pula mai ales ca are si anal la meniu Link spre comentariu
Vizitator Andreimari9 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Acum 3 minute, iflirtgirls a spus: Pare buna de pula mai ales ca are si anal la meniu Asa este m.ai ales face si anal La poziții sta cum vrei tu Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Disponibilă!!!😘 Pupici💋 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum