Sari la conținut

Total

Postări Recomandate

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat

Frate îți mulțumesc mult pentru avertisment. 

Cat despre peste sau pești.. am văzut ca a-ți făcut în seara asta cont deci citiți și voi ..

Ma mâine va fac o vizita ,promit,ma sa nu cumva sa va pună dracu sa găsesc doar maimuțele în locație sa fiți și voi acolo va rog frumos,sa nu ma faceți sa îmi pierd timpul sa va caut sa ma așteptați frumos la locație și voi,promit ca eu nu sunt din ala zgârcit de care spuneați voi pe alt forum ,ca fetele fac treaba bună.. dacă sunt plătite eu am bani mulți vin cu toți la mine sa vii dau numai sa va găsesc acolo.

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

cred ca a fost vizitata de cineva de pe aici dar poate ii e rusine sau e egoist si nu ne anunta si pe noi.

dar mai sunt si unii care se duc cu pula deja sculata, termina repede si considera ca nu e teapa.

oricum nu face treaba pe aici.

ps: m-am distrat cand s-a bagat pestele pe topicul de buc. a fost haios.

• Minus 1
Vizitator dyerseve
Postat
  La 24.03.2021 la 22:45, sorinph a spus:

cred ca a fost vizitata de cineva de pe aici dar poate ii e rusine sau e egoist si nu ne anunta si pe noi.

dar mai sunt si unii care se duc cu pula deja sculata, termina repede si considera ca nu e teapa.

oricum nu face treaba pe aici.

ps: m-am distrat cand s-a bagat pestele pe topicul de buc. a fost haios.

Extinde  

Promit mâine sa le vizitez și sa las și recenzie aici. De cât timp caut eu niște din ăștia ca ei..hoție pe fata asa..ma am mai auzit povesti..ca sta cu iubitul..sau ca are iubit..și face asta pentru familie..

Ma dar din ăștia ca ei nu am mai auzit de mult de prin 2015 asa...hoție din asta pe fata..se făcea acum ceva ani...ce naiba voi de unde ați răsărit în 2021..ma știi de ce îmi aduce asta aminte de aia care stăteau la poarta scolii și se luau de elevi în pauze..

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 24.03.2021 la 16:18, cristi8999 a spus:
Extinde  

Camil Ressu 4, et 7.
Iese una bruneta si creata, buna de pula rujata cu tate mari si zic ce dracu, ca merge asta. Probabil colega blonda era ocupata, sau nu stiu ce mortii lor.

Vorbeste destul de frumos, imi ia banii si inainte zambitoare si cand se intoarce e in camera, DIRECT ca daca nu mi-se scoala pula nu e problema ei, ca am 20 de minute si sa ma grabesc, constient fiind de teapa eminenta am zis macar sa imi suga pula si sa piarda alea 20 min.

5 min de muie si laba anosta si plictisitoare isi da chilotii jos si imi zice sa ma urc pe ea, dar SURPRIZA: nu gaseste crema de pizda, o cauta 5 min cred, iese si din camera si vine cu niste ulei... iti dai seama ca puloiu nu mai era puloi de la nervi si de la asteptare.

Cum sa fut o pizda cu pula jumate sculata, si pizda mai moarta si rece decat o mumie...?

M-am imbracat si am plecat.

rezumat: evident ca nu se fute cu nimeni, e pe principiul da banii si dupa enerveaza-te si pleaca ca altfel vine baboiul meu si iti da nana.

Sper ca te-am lamurit :)

Asta stim de ea :)

Postat
  La 25.03.2021 la 5:46, alexshenk31 a spus:

Camil Ressu 4, et 7.
Iese una bruneta si creata, buna de pula rujata cu tate mari si zic ce dracu, ca merge asta. Probabil colega blonda era ocupata, sau nu stiu ce mortii lor.

Vorbeste destul de frumos, imi ia banii si inainte zambitoare si cand se intoarce e in camera, DIRECT ca daca nu mi-se scoala pula nu e problema ei, ca am 20 de minute si sa ma grabesc, constient fiind de teapa eminenta am zis macar sa imi suga pula si sa piarda alea 20 min.

5 min de muie si laba anosta si plictisitoare isi da chilotii jos si imi zice sa ma urc pe ea, dar SURPRIZA: nu gaseste crema de pizda, o cauta 5 min cred, iese si din camera si vine cu niste ulei... iti dai seama ca puloiu nu mai era puloi de la nervi si de la asteptare.

Cum sa fut o pizda cu pula jumate sculata, si pizda mai moarta si rece decat o mumie...?

M-am imbracat si am plecat.

rezumat: evident ca nu se fute cu nimeni, e pe principiul da banii si dupa enerveaza-te si pleaca ca altfel vine baboiul meu si iti da nana.

Sper ca te-am lamurit :)

Asta stim de ea :)

Extinde  

Mersi frumos 😂

Vizitator dyerseve
Postat

Mai..deci am tot sunat astăzi.. nici un raspuns..nimic..asa sărac și prost sa fiu..sa se simtă și prin telefon.. chiar avem chef de un"mortal "

Ce sa fac...sa ma duc asa neanunțat? 

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
  La 25.03.2021 la 16:33, dyerseve a spus:

Mai..deci am tot sunat astăzi.. nici un raspuns..nimic..asa sărac și prost sa fiu..sa se simtă și prin telefon.. chiar avem chef de un"mortal "

Ce sa fac...sa ma duc asa neanunțat? 

Extinde  

S-au mutat la Craiova, am impresia. Asa parca aparea in link. 

Vizitator dyerseve
Postat

Pff..ma și ce foame îmi era..as fuma o țigară de mor..

Hmm ce coincidență..cu mutatul asta.😅

Vizitator dyerseve
Postat

Totuși.. le urez un paste fericit..oriunde ar fi atunci.. 

Nu am găsit nimic sa se potrivească cu pastele..asa le-am dedicat un colind.😜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...