fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 HAI CU SAITU!!!! Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 ZIIII NIMFOMANEEEEEEEE! CA TI DA PISICU CASA ))))) Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Nu va bucurati fetelor, legea este cam nasoala pentu voi Ce am citit eu din lege va dezavantajaza.....Nu prea vad cum sa le dezavantajeze?? Daca nu mai e infractiune care e problema? Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Clientii Lorenei: preoti, fotbalisti, parlamentari, vedete tv etc... Lorena se tine tare: discretia inainte de toate. Kenzooo, FIFIIII, unde sunteti? M-ati lasat singur? Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Aia tot discuta acolo dar cred ca au facut gauri in masa aia din studio ))) 2 6 Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Aia tot discuta acolo dar cred ca au facut gauri in masa aia din studio ))) http://yoursmiles.org/tsmile/rulez/t2027.gif Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 PUFIMUFI, Loverelu' haideti cu publicitate! Vine pauzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza!!! Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Hahaha, cica vor sa o salveze Dar nu a reusit sa vorbeasca despre ceea ce a facut-o sa accepte invitatia Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 LORENA: "NU SUNT DE ACORD CU CIRCUL CARE-L FAC PREOTII IN BISERICI!" Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Am trecut prin sufragerie si ai mei si uitau exact la asta M-a intrebat mama numele siteului, rad de 10 min in continuu cu ei )))) 2 6 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Dupa 23.15 cicaGeone Link spre comentariu
baron Reputație: 89 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Nu prea vad cum sa le dezavantajeze?? Daca nu mai e infractiune care e problema?Nasoala ,vor fi obligate: Sa isi faca PFA (autorizatie de la primarie)Si cel mai nasol este ca ,trebuie sa declare la politie daca lucreaza singura locul de munca Revin maine cu tot priectul de lege Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Asa, se ajunge la subiectul dorit de ea. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Nasoala ,vor fi obligate: Sa isi faca PFA (autorizatie de la primarie)Si cel mai nasol este ca ,trebuie sa declare la politie daca lucreaza singura locul de munca Revin maine cu tot priectul de lege Din cate stiu nu se reglementeaza deloc situatia...se dezincrimieaza, dar ramane in continuare fara norme, poate un pic mai incolo 1 Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 http://www.walter.lancsngfl.ac.uk/images/library/cat_with_boxing_gloves.gifZOLTAN !!! Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Preotul care a fost la TV este preotul care vine anual si imi sfinteste prin casa si de sarbatori, vorbesc foarte serios, e constantean, dar in acelasi timp si purtatorul de cuvant al lor pe Constanta. 2 6 Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Am trecut prin sufragerie si ai mei si uitau exact la asta M-a intrebat mama numele siteului, rad de 10 min in continuu cu ei )))) http://yoursmiles.org/bsmile/fun/b0251.gif Pisiculeeee, ai pus-o! Tre' sa-ti upgradezi serverele! Sa te tii de maine la trafiiic!!! INTRA BABACIIII !!!! Ie-te ce tzopaie, motanu'! http://s27.postimg.org/fu52d4n29/cat.gif Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Imi aminteste un pic de Zavoranu... Dar aia parca avea replici mai bune... Lorena a venit cam nepregatita... Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Nasoala ,vor fi obligate: Sa isi faca PFA (autorizatie de la primarie)Si cel mai nasol este ca ,trebuie sa declare la politie daca lucreaza singura locul de munca Revin maine cu tot priectul de lege Asta suna a legalizare. Link spre comentariu
baron Reputație: 89 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Din cate stiu nu se reglementeaza deloc situatia...se dezincrimieaza, dar ramane in continuare fara norme, poate un pic mai incolo Va fi mai nasol ca acum Daca te prinde la negru ...... evaziune fiscala Si cate fete isi vor lua PFA!!!! Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 A, exista un proiect de lege.. de fapt exista demult.. dar cred ca o sa mai treaca ceva timp pana o sa apara in monitorul oficial.Deocamdata nu e cazul, aceea lege e doar un proiect care doreste sa reglementeze domeniul.deocamdata apare noul cod penal in care prostitutia nu mai e inclusa ca infractiune, in schimba apare cersetoria Link spre comentariu
baron Reputație: 89 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 A, exista un proiect de lege.. de fapt exista demult.. dar cred ca o sa mai treaca ceva timp pana o sa apara in monitorul oficial.Deocamdata nu e cazul, aceea lege e doar un proiect care doreste sa reglementeze domeniul.deocamdata apare noul cod penal in care prostitutia nu mai e inclusa ca infractiune, in schimba apare cersetoria Intra in vigoare de la 1 Feb 2014 , cu noul CP. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Da-mi un link sa citesc Link spre comentariu
baron Reputație: 89 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Da-mi un link sa citesc N-am cum .....ma intelegi Maine iti spun mai multe dupa ce ajung la birou Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Nu am gasit nimic altceva decat proiectul de lege a domnului Prigoana, care sta tot in parlament. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum