Sari la conținut

STIRILE NIMFOMANE.COM

Chane'l

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
Postat

Buna sa va fie viata  si sa  aveti parte in 2014 numai de bucurii si satisfactii ...am revenit cu stirile NIMFOMANE .COM....Ameliooo frumoasoo baga o reclama pana pregatesc io stirea :laugh2 . Sa traiti bine in 2014 si sa futeti mult .....am revenit  fratilor nu va bucurati? :no2  :laugh2

• Like 2
Postat

:)

de fiecare data cand am mers la :onloo cufureala ma gandeam ca tu esti vasul de twaleta si absorbi toata cufureala mea cu stropi patrick 82 :laugh2  :laugh2  :laugh2  fii atent ca imediat merg din nou fii pregatit sa ei cina :laugh2  te salut :no2

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

Buna sa va fie viata  si sa  aveti parte in 2014 numai de bucurii si satisfactii ...am revenit cu stirile NIMFOMANE .COM....Ameliooo frumoasoo baga o reclama pana pregatesc io stirea :laugh2 . Sa traiti bine in 2014 si sa futeti mult .....am revenit  fratilor nu va bucurati? :no2  :laugh2

Ba da..ne bucuram la maxim...   bine ai revenit printre noi

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

A aparut, a aparut....da' n-a zis nimic. Or fi inceput sa apara problemele? :thinking

http://www.ohmagif.com/wp-content/uploads/2012/03/sneezing-motion.gif

• Like 2
Postat

Ramaneti aici , nu plecati !!!

In cateva minute , doar pe Nimfomane.com , noi amanunte cu privire la starea lui Ventrino ...

A apelat Amada la tehnici vodoo pentru a-l pune la punct pe Ventrino ? Veti afla in cateva minute doar pe Nimfomane. com

Unde este acum Amada ? In cateva clipe o prietena a acesteia ne va dezvalui cateva detalii cu privire la locul secret in care se afla amazoana ...

Ramaneti aici , pentru ca nici nu stiti ce pierdeti !!!

:) :) :) ))

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Stirile sportive prezentate de antrenorul Joseph:

Fosta campioana olimpica, Catalina Ponor, s-a declarat extrem de multumita de faptul ca nu a consumat niciodata pilaf! 

"Am preferat sa-mi mentin regimul alimentar impus de profesorii mei, dna Bitang si dl. Octavian Belu, pentru a evita orice problema in privinta posibilelor kilograme in plus! In timp ce ma deplasam spre cantonamentul de la Lausanne si rasfoiam un ziar, am citit, din intamplare, un articol in care fostii campioni la Sumo (categoriile Yokozuma si Maegashira) ,Koyo Musashimaru si Taro Akebono declarau ca s-au indragostit de gimnastica si ca ar dori sa renunte chiar si la sportul care i-a consacrat, pentru a se reprofila pe gimnastica!

http://fs72.trilulilu.ro/imgs/BnT/poze-haioase-sport-sumo_f275b01ec579e9.jpg

Postat

O sa fiu scurt ... ma doare capu' :)) . Pentru afirmatia asta s-a castigat suzeta ....

Dupa cum am promis, sper ca prietenul nostru Ananda sa guste gluma. E naturala, e lucrata manual, m-am muncit pt ea. Daca vrea ii dau si sursa. De inspiratie !!!! A nu se confunda cu cea de aspiratie , aia o dau numa' fetelor.

Atentie ! Urmeaza poze care pot fi socante sau scarboase pt unii. attachicon.gif ananda1.jpg

attachicon.gif ananda2.jpg

attachicon.gif ananda3.jpg

PS 1 Acum mi-am dat si eu cu parerea despre continenta aia....

PS 2 Dupa tura asta promit sa schimb suzetele. Aduc unele noi noutze .

PS3 Vand laptopu'.

Mi-am luat PS4 :)

PS5 Donez sperma.

PS6 Ananda, baga tata un discurs, orice vrei tu, asa se cade dupa ce se castiga un premiu.

Ananda a primit suzeta saptamanii !!!!!

Se pare ca toata lumea stie ... in afara de el ! :)

A fost vazut pe diferite topicuri cu suzeta scoasa din gura ..... si , mai mult decat atat , .... vorbeste !!

Daca il mai intalneste cineva , este rugat sa i-o introduca in gura (suzeta !!!) , ca sa se bucure de ea .... pentru ca nu se stie niciodata cum apare TraceKira si i-o fura ... :) :) :) ))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...