Sari la conținut

STIRILE NIMFOMANE.COM

Chane'l

Postări Recomandate

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe

Alt shock:

Ananda si-a dat demisia :(

Si-o fi dat drumu' din greseala?

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a6wXnjA_460sa.gif

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara

Joni paradaica da de stire la curve ca sunt baiat fin si dale nr meu de tel sa ma sune :laugh2 te salut fratica si ati doresc tot ce ami doresc mie si la copilasii mei..adica un bine infinit pe 2014...si multe futaiuri cu fete frumoase ....paradaica stii cine sunt ?sau mai trebuie sa ma prezint? :laugh2  :pope

Link spre comentariu

hai sa va dau de stire...este inutil eu chiar sunt mai prostavan si analfabet nu stiu sa citesc de abia citesc si va mai spun ca a-mi ia foarte mult timp sa fac o postare...noroc cu forumul nimfomane ca voi invata si eu sa scriu si sa citesc...nu am fost la scoala deloc...pentru ca de mic copil am fost cu oile(mioarele) pe camp...sa nu radeti de mine va rog frumos....si acum sunt singur cu mioarele numa ce am terminat sa le mulg...voi sunte-ti singurii mei prieteni...am incercat sa fac facebook din ala dar e complicat.... si un berbec mio pus postarea mea anterioara la "limba noastra e o comoara"asta ca sa rada lumea de mine ...oooo batu-lar focul lui si sa-l mance purecii la noapte...te sal paradaica baga reclama si publicitate pt dusmanii mei :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Romania

hai sa va dau de stire...este inutil eu chiar sunt mai prostavan si analfabet nu stiu sa citesc de abia citesc si va mai spun ca a-mi ia foarte mult timp sa fac o postare...noroc cu forumul nimfomane ca voi invata si eu sa scriu si sa citesc...nu am fost la scoala deloc...pentru ca de mic copil am fost cu oile(mioarele) pe camp...sa nu radeti de mine va rog frumos....si acum sunt singur cu mioarele numa ce am terminat sa le mulg...voi sunte-ti singurii mei prieteni...am incercat sa fac facebook din ala dar e complicat.... si un berbec mio pus postarea mea anterioara la "limba noastra e o comoara"asta ca sa rada lumea de mine ...oooo batu-lar focul lui si sa-l mance purecii la noapte...te sal paradaica baga reclama si publicitate pt dusmanii mei :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu

Da el e varu meu pe bune....da acum so ajuns nu ma mai suna ca este vedeta al platesc aia de la vodafon tare bine ...io nu vreau sa fiu vedeta vreau sa anvat sa scriu si sa citesc si cand o veni la mine pe deal pretina mea o voi cere-o de nevasta  in scris...hapooo ea este cu scoli este desteapta....dar lasa co sa invat si io sa fiu inteligent... :laugh2

Link spre comentariu

Joni paradaica da de stire la curve ca sunt baiat fin si dale nr meu de tel sa ma sune :laugh2 te salut fratica si ati doresc tot ce ami doresc mie si la copilasii mei..adica un bine infinit pe 2014...si multe futaiuri cu fete frumoase ....paradaica stii cine sunt ?sau mai trebuie sa ma prezint? :laugh2  :pope

Dior, tu esti frate??? daaaa....inconfundabila mireasma ta: l'eau de paulinca pruneau, nu???

• Like 2
Link spre comentariu

Dior, tu esti frate??? daaaa....inconfundabila mireasma ta: l'eau de paulinca pruneau, nu???

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ioaneee paradaica vazu-si ca sunt eu in schema ...da am de invatat multe de la voi....palinca prunela este pregatita da nu vad nici un semn din partea ta ...ca,ai vrea sa vii sa o revendici....daca nu vii tu ti-o trimit prin Western -Union :laugh2  :laugh2  :laugh2  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif

Link spre comentariu

da frate, geniala idee sa o trimiti cu western-union. sa-ti dau datele din buletin, ca trebuie sa completezi forumularul de depozit/expediere. da' vezi ca mutatia e pa' pagina urmatoare, asa ca da si tu foaia!!!

post-46187-0-63086200-1389207499_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu

da frate, geniala idee sa o trimiti cu western-union. sa-ti dau datele din buletin, ca trebuie sa completezi forumularul de depozit/expediere. da' vezi ca mutatia e pa' pagina urmatoare, asa ca da si tu foaia!!!

asta din buletin este locul 6 din Top Barbati

( Monamour.... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu

salut la toti :)

User-ul TraceKira a inceput sa posteze mesaje la topicul cu mesaje de intampinare pentru membrii noi !!!

Se pare ca urmareste cu interes acest topic si , in mod preventiv , da ignore fiecarui membru nou care apare .... :) :) :) )))

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...