Sari la conținut

STIRILE NIMFOMANE.COM

Chane'l

Postări Recomandate

• Oras:Everywhere
Postat

Chanel tata tu esti si Kenzoo?

cum sa fiu Kenzoo daca sunt Chanel?? multi din voi nu inteleg un  lucru foarte simplu:un user poate fi oricine :thinking  eu  nu sunt clona nima"nui eu mereu am fost Chanel si nimeni altul  :rax2  pe mine nu ma poate copia nimeni sunt unic asta nu intelege'ti unii din voi..nu sunt rebreduit sunt original :rax2  si miros foarte bine :laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope  :pope  :pope

Postat

cum sa fiu Kenzoo daca sunt Chanel?? multi din voi nu inteleg un  lucru foarte simplu:un user poate fi oricine :thinking  eu  nu sunt clona nima"nui eu mereu am fost Chanel si nimeni altul  :rax2  pe mine nu ma poate copia nimeni sunt unic asta nu intelege'ti unii din voi..nu sunt rebreduit sunt original :rax2  si miros foarte bine :laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope  :pope  :pope

Sper ca nu mirosi a fumuri din Moldova  :laugh2  :laugh2  :laugh2  

Postat

Sper ca nu mirosi a fumuri din Moldova  :laugh2  :laugh2  :laugh2  

:slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  ma Gabriele sa auzi un moldovean cum vorbeste te spargi de rass :laugh2  eu miros binee  sunt original :rax2

Postat

:slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  ma Gabriele sa auzi un moldovean cum vorbeste te spargi de rass :laugh2  eu miros binee  sunt original :rax2

Locuind o anumita perioada in Moldova iti pot garanta ca toate fumurile de pe-acolo sint originale si miros.... bine... daca asa vrei sa spui tu  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Fetelor nu intrati acum in direct ca s-a dat cu fumuri si e toxic  :laugh2

miroase a Chanel :laugh2  sirea de ultima ora Gabriel fostul moderator sa insurat cu Amanda Dulcica...asteapta un bebeee :laugh2  :laugh2  :laugh2  e insarcinata  :laugh2  :pope  :pope  :pope

Postat

Nu recunosc nici o Amanda  :laugh2

nu pe Amanda trebuie sa o recunosti ci copilasul ce al asteapta :laugh2  :laugh2  :laugh2  trebuie sa te obisnuiesti cu  :baby2  :baby2  :baby2 poate sunt tripleti :pope  :pope  :pope

Postat

Pentru copil am vorbit deja cu Vanghele si mi-a spus ca i-a pastrat loc pentru date si in almanahe si in anale. Acum nu stiu eu ce a inteles sl cand s-a referit la anale, dar sper ca s-a gandit la analele primariei  :laugh2  :laugh2

Prigoana si Adriana boteaza copilasii  bine faci Gabi asa vei ajunge un cineva in politica... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope  :pope  :pope

Postat

Bunaseara si bine v-am gasit la stirile serii.....am revenit...Ameliooooo baga publicitate  te rog :pope  :laugh2  :laugh2

BREAKING NEWS!

pretene revenit, m-ai dezamagit cumplit. aveam toata convingerea ca vei reveni sub noul nume de "dior", asa cum iti sugerasem inainte sa se intample nefasta, dar producatoarea de stiri curente, incetare a existentei lui kenzo! te rog tine cont in 2-3 zile de sugestia mea!!! DIOR, te defineste!!!

• Like 3
  • Oras:.......
Postat

Buna dimineata.............un inceput de saptamana superb va doresc! :)

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/02/27/512e106d00f5182b85adf853/646x404.jpg

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

chiar asa o fi ?????

De RÂSUL CURCILOR. De ce TRAG mai rar APA la TOALETĂ locuitorii dintr-un ORAȘ mare și ce MĂSURĂ a luat primăria

Locuitorii Craiovei au adoptat un obicei rușinos, dar care îi scutește de o cheltuială în plus: oamenii trag apa la baie numai dacă e neapărată nevoie. Primăria îi somează să consume mai multă apă.

O directivă a regulamentului adoptat de primărie le impune craiovenilor o cotă minimă de 50 de litri de apă/zi de persoană, scrie Gazeta de Sud.

Practic, atât are nevoie o persoană pentru întreținerea unui minim de igienă personală, care include dușul și trasul apei la toaletă. Măsura a fost luată după ce unii oameni ar fi fost în stare să raporteze consum zero la apă, numai să nu plătească.

„Avem probleme cu unii dintre ei, pentru că nu înţeleg că noi nu facem altceva decât să aplicăm acest regulament pe care l-a adoptat primăria. Sunt şi proprietari care se strâng de la orice, de exemplu merg toţi membrii dintr-o familie, pe rând, la toaletă şi trag apa la final ca să nu consume. Sunt fel şi fel de oameni, unii opresc apa după ce fac baie şi o ţin o săptămână ca să pună la WC. Aici scrie negru pe alb: dacă consumul de apă (rece+caldă) este sub cantitatea zilnică/locuitor stabilită de Ministerul Sănătăţii pentru acoperirea necesarului fiziologic, igienei individuale şi preparării hranei de 50 l/zi de persoană, se va lua în calcul respectiva cantitate de apă. În plus, nu poţi să spui că o lună întreagă nu foloseşti apa fie că este la bucătărie, fie că este la baie“, a spus administratorul Asociaţiei nr. 101 Calea Bucureşti, Daniela Stancu.

Fac duș la calorifer

La alte asociații, proprietarii au găsit metode ingenioase de a se spăla fără să scoată bani din buzunar și să rămână pe zero în privința consumului de apă.

„Oamenii vin la asociaţie şi dau consum zero. Spun că ei nu consumă, dar fac alte măgării. Încălzesc apă pe aragaz pentru că apa este la pauşal, plătim toţi la grămadă. În acest fel apar cu consum de apă caldă zero. La baie au altă metodă, nu folosesc apă caldă şi iau apă din calorifer. Noi ne-am dus să verificăm apometrele şi nu vă spun ce mizerii am găsit! Locatari care trag apa la toaletă doar o dată pe săptămână... Vă imaginaţi ce miros şi ce focar de infecţie este acolo?! Sau fac toţi din casă baie în aceeaşi apă şi o lasă acolo, şi o folosesc la toaletă toată săptămâna. Aşa fac economie şi vin şi dau consum zero pe apometre. Nu se poate aşa ceva!“, a povestit Tudor Călina, preşedintele Asociaţiei nr. 3 Nicolae Titulescu.

Proprietarii pot da consum zero la apă doar într-o singură situaţie. „Dacă la un moment dat au dat citirea greşit se face regularizare. Dacă o citire este mai mică decât cea anterioară, proprietarul trebuie trecut cu zero consum la apă până la regularizare“, a spus Alina Mora, reprezentanta unei firme de administrare asociaţii.

sursa: evz.ro

• Like 6
  • Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

Buna dimineata.............un inceput de saptamana superb va doresc! :)

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/02/27/512e106d00f5182b85adf853/646x404.jpg

Mmmm... Amelia este fata sexy de la meteo

Postat

Nu mai. Este soarele de deasupra norilor de la Constanta .

P.S.  :slap2  Ce-am dat-o. Sa te ti reduceri ce imi face acum Amelia  :laugh2  :laugh2

bueyyyyyyyyy mai sa pice scaunul cu mine :laugh2  Reduceri? :blushing2 eu ma gandeam la o scumpire ceva :rax2

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201310/w728/vector_5_cute_emoticon_163159_99978000.jpg

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Amelia sa nu ma certi dar, acolo m-am ganditi si eu. :blushing2

Acum ma pun si ma autoflagelez! :laugh2 :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...