Sari la conținut

STIRILE NIMFOMANE.COM

Chane'l

Postări Recomandate

Postat

wooowwwww sa mi l arati si mie..tare mie ca va ramane doar o buna sperantahttp://yoursmiles.org/tsmile/banana/t0231.gif

Io-te cum se invita in excursie  :laugh2  :laugh2

E frumos acolo, eu am fost, fara misto :)

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Chrisule ea se gandea la alt cap si avea sperante bune ca se lipeste de el  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Acum tu daca esti sigur ca ai fost, baga repede o recenzie  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Stiu la ce cap se referea ea :lol: Tu ai zis ca "se invita in excursie" si eu v-am zis ca am fost la ala real. Credeam ca vrei sa o duci acolo sa o impresionezi. Ca din alalalt "cap" cred ca a vazut destule si nu o mai intereseaza :lol:

Postat

Stiu la ce cap se referea ea :lol: Tu ai zis ca "se invita in excursie" si eu v-am zis ca am fost la ala real. Credeam ca vrei sa o duci acolo sa o impresionezi. Ca din alalalt "cap" cred ca a vazut destule si nu o mai intereseaza :lol:

Sincer ma gandeam sa o invit in excursie dar doar pana la Craiova  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

unde anonna ? mancati-as popcurul tau , sa stiu ce fac : 1 plec de la munca , 2.ma duc acasa la tv ?

• Oras:.......
Postat

Ptiu ce saltareata esti ! Da-ti-as feregeaua jos !  :laugh2  :laugh2  :laugh2

am inceput breee sa te visez noaptea :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  toata ziulica ma urmaresti :rax2  :rax2

Postat

am inceput breee sa te visez noaptea :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  toata ziulica ma urmaresti :rax2  :rax2

Ti-am zis sa nu te mai uiti la avatarul meu ca o sa ai cosmaruri noaptea. :laugh2  :laugh2  :laugh2

P.S. Vezi ca atunci cand esti la plimbare, masina aia care merge incet dupa tine e a mea. Cand te duci in club ai grija sa nu faci nimic pe ficus. tot eu sint. Cand faci dus sa tragi cu tandrete  perdeaua, tot eu sint si aia. . :laugh2  :laugh2

P.S. Cand pui prezervativul sa te porti cu grija. Ghicesti de ce? Ala e Trace Kira  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Bueyyy si la wc cand ma duc simt ca ma urmaresti :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  

• Oras:Everywhere
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Bunadimi ,bine v-am gasit la stirile diminetii...in vest va ploua sa va luati umbrela ,in nord va fi ger ingheatza bocna ,luati patinele ...si in capitala va fi cald timp numai bun de facut plaja,in sud va fi furtuna si  pericol de tzunami :laugh2  :laugh2  :laugh2  Amelioooo ai legatura..... arata-mi tatzele sa am o zi buna :laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope

Postat

ofer reconpensa consistenta pentru gasirea userului Sofisticatu  pe forum... :laugh2  cine stie ceva de existenta lui sa posteze la stiri :laugh2  unde esti prietene sub ce nume te ascunzi? te salut  :pope  :pope  :pope  :pope  facase voia ta

Postat

Bunadimi ,bine v-am gasit la stirile diminetii...in vest va ploua sa va luati umbrela ,in nord va fi ger ingheatza bocna ,luati patinele ...si in capitala va fi cald timp numai bun de facut plaja,in sud va fi furtuna si  pericol de tzunami :laugh2  :laugh2  :laugh2  Amelioooo ai legatura..... arata-mi tatzele sa am o zi buna :laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope

Nu am tzate bree :laugh2 mai bine itii prezint vremea :rax2

Buna dimi all...o zi frumoasa sa aveti! Azi avem umpic de soare cu niste norisori  :girly

http://www.maramedia.ro/images/news/vremea-la-inceputul-saptamanii-prognoza-meteo-pentru-luni-si-marti.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...