Sari la conținut

STIRILE NIMFOMANE.COM

Chane'l

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Bine v-am gasit din nou ...la stirile de la ora 13 voi avea o alta stire senzationala...nu plecati si fiti pe faza ...Si acum PUBLICITATE..Gabriele baga tu reclama ceva in ton cu craciunul :laugh2

• Oras:bangkok
Postat

BREAKING NEWS:

In acesta dimineata a fost descoperit in stare de coma ,dupa consumul excesiv de lapte,pe o masa din parcarea la hanul doi cocosi,unul din moderatorii forumului de curvari din romania .acesta urma sa faca in cursul zilei de azi o dezvaluire incendiara referitoare la schimbarea drastica a regulilor respectivului forum.politia comunitara a transportat pacientul la reanimare unde se afla in prezent,in afara oricarui pericol. vom reveni cu noutati in cursul diminetii prin intermediul reporterului nostru chanel no 5.

post-58400-0-48882200-1387100346_thumb.jpg

• Like 2
Postat

BREAKING NEWS:

In acesta dimineata a fost descoperit in stare de coma ,dupa consumul excesiv de lapte,pe o masa din parcarea la hanul doi cocosi,unul din moderatorii forumului de curvari din romania .acesta urma sa faca in cursul zilei de azi o dezvaluire incendiara referitoare la schimbarea drastica a regulilor respectivului forum.politia comunitara a transportat pacientul la reanimare unde se afla in prezent,in afara oricarui pericol. vom reveni cu noutati in cursul diminetii prin intermediul reporterului nostru chanel no 5.

jur ca esti betial te angajez si eu a-mi dau demisia :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

pina la incheierea ostilitatatilor, ramii in front si relatezi despre situatia in care se afla pacientul, apoi te asteptam cu dezvaluirea bomba care ai promis-o. din ultimele poze atatsate de tine se pare ca motanul nostru a avut o seara plina de peripetii din care nu au  lipsit concursul de karaoke manele si focurile de artificii.incearca sa stabilesti daca nu cumva  a fost implicata si concurenta si daca se poate vorbi despre un atentat.

Postat

Anunt important:

Din 20Dec. raman in Bucuresti :D

Anuntu chiar este important  :no2 dar nici o oferta ceva  :thinking suntem in luna cadourilor.... baga ceva la oferta.....PUUUUUUUUUBLICITATEEEEEEEEE :laugh2

• Oras:bucuresti
Postat

Anunt important:

Din 20Dec. raman in Bucuresti :D

FELICITARII!!!!  sper sa te simti bine in capitala noastra :ras  si sa stai o perioada cat mai mare ca sa putem sa te vizitam cati mai multi confratii.....

Postat

mai bine ne luam impreuna si vedem care dintre noi da una dupa ceafa :laugh2 ...nu inteleg ce te a deranjat la ceea ce am postat???...

Postat

am primit ultimele imagini de la sectia de reanimare si avem stiri pozitive, motanul nostru si-a revenit din coma si a pus-o de o orgie cu pisicile din spital. sintem nevoiti sa mai asteptam comunicarile importante ,trecem legatura la corespondentul nostru la fata locului ,chanel 5....

post-58400-0-58451700-1387111634_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Bine v-am gasit stirea amiezii este : Bosu movuliul va fi reintegrat pe forum . Revin cu proaspete detalii despre actiune... Publicitate mai bagati si voi ceva spoturi publicitare ca la mine iar sa umplut casa de musafiri va salut

Postat

Bine v-am gasit stirea amiezii este : Bosu movuliul va fi reintegrat pe forum . Revin cu proaspete detalii despre actiune... Publicitate mai bagati si voi ceva spoturi publicitare ca la mine iar sa umplut casa de musafiri va salut

daca bossul va revenii ii ofer un nou avatar ,sper sa ii placa, no ofence.

post-58400-0-48323700-1387113287_thumb.jpg

• Like 3
Postat

va reveni pt ca merita a  facut multe pt forum si merita sa fie reintegrat...aveti rabdare sa se rezeasca pisicuts ca doarme a baut wischy toata noaptea si  va fi mahmur cand se trezeste....pana atunci publicitate Obiectiv bagaaaa tu reporterule in devenire :laugh2  :laugh2  :laugh2eu inru in direct cu stirile de la ora 5...e belea fratilor voi aduce stiri cutremuratoare.....PUBLICITAAAAATEEEEE 

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

Poate nu am citit bine...

Topicul se numeste "Stirile nimfomane.com" sau "Visele lui Chane'l"? :laugh2

Postat

Poate nu am citit bine...

Topicul se numeste "Stirile nimfomane.com" sau "Visele lui Chane'l"? :laugh2

tzucutzi clitorida ta dulce ce vise ma femeie   ...asta e realitate crunta :laugh2

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

am citit patru pagini de stiri si nu am gasit nicio stire....concreta

devine interesant :laugh2

Postat

va reveni pt ca merita a  facut multe pt forum si merita sa fie reintegrat...aveti rabdare sa se rezeasca pisicuts ca doarme a baut wischy toata noaptea si  va fi mahmur cand se trezeste....pana atunci publicitate Obiectiv bagaaaa tu reporterule in devenire :laugh2  :laugh2  :laugh2eu inru in direct cu stirile de la ora 5...e belea fratilor voi aduce stiri cutremuratoare.....PUBLICITAAAAATEEEEE 

sa crezi tu ca doarme, tot la spital e, a renuntat la orgii cu pisici si acum a corupt o asistenta medicala.

post-58400-0-00344300-1387114972_thumb.jpg

• Like 2
Postat

sa crezi tu ca doarme, tot la spital e, a renuntat la orgii cu pisici si acum a corupt o asistenta medicala.

DAAAAAAAAAA sa trezit aveti grija  fitzi pe faza  imediat va face un anunt important  SERIOS :discuss_gathering: acum discutam

Postat

Anunt;

Nimic nu ma deranjeaza :D

Nu am precizat daca ma si apuc de ...nebunii acolo :D :P :P

.... Nu am zis nimic ca te apuci de nebunii sau nu!! dar  ramane de vazut poate o sa postezi ca ai ajuns si te apuci de nebunii in vestita capitala :laugh2 ......te pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...