Sari la conținut

STIRILE NIMFOMANE.COM

Chane'l

Postări Recomandate

• Oras:bangkok

BREAKING NEWS:

In acesta dimineata a fost descoperit in stare de coma ,dupa consumul excesiv de lapte,pe o masa din parcarea la hanul doi cocosi,unul din moderatorii forumului de curvari din romania .acesta urma sa faca in cursul zilei de azi o dezvaluire incendiara referitoare la schimbarea drastica a regulilor respectivului forum.politia comunitara a transportat pacientul la reanimare unde se afla in prezent,in afara oricarui pericol. vom reveni cu noutati in cursul diminetii prin intermediul reporterului nostru chanel no 5.

post-58400-0-48882200-1387100346_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

BREAKING NEWS:

In acesta dimineata a fost descoperit in stare de coma ,dupa consumul excesiv de lapte,pe o masa din parcarea la hanul doi cocosi,unul din moderatorii forumului de curvari din romania .acesta urma sa faca in cursul zilei de azi o dezvaluire incendiara referitoare la schimbarea drastica a regulilor respectivului forum.politia comunitara a transportat pacientul la reanimare unde se afla in prezent,in afara oricarui pericol. vom reveni cu noutati in cursul diminetii prin intermediul reporterului nostru chanel no 5.

jur ca esti betial te angajez si eu a-mi dau demisia :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

pina la incheierea ostilitatatilor, ramii in front si relatezi despre situatia in care se afla pacientul, apoi te asteptam cu dezvaluirea bomba care ai promis-o. din ultimele poze atatsate de tine se pare ca motanul nostru a avut o seara plina de peripetii din care nu au  lipsit concursul de karaoke manele si focurile de artificii.incearca sa stabilesti daca nu cumva  a fost implicata si concurenta si daca se poate vorbi despre un atentat.

Link spre comentariu

am primit ultimele imagini de la sectia de reanimare si avem stiri pozitive, motanul nostru si-a revenit din coma si a pus-o de o orgie cu pisicile din spital. sintem nevoiti sa mai asteptam comunicarile importante ,trecem legatura la corespondentul nostru la fata locului ,chanel 5....

post-58400-0-58451700-1387111634_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Bine v-am gasit stirea amiezii este : Bosu movuliul va fi reintegrat pe forum . Revin cu proaspete detalii despre actiune... Publicitate mai bagati si voi ceva spoturi publicitare ca la mine iar sa umplut casa de musafiri va salut

Link spre comentariu

Bine v-am gasit stirea amiezii este : Bosu movuliul va fi reintegrat pe forum . Revin cu proaspete detalii despre actiune... Publicitate mai bagati si voi ceva spoturi publicitare ca la mine iar sa umplut casa de musafiri va salut

daca bossul va revenii ii ofer un nou avatar ,sper sa ii placa, no ofence.

post-58400-0-48323700-1387113287_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu

va reveni pt ca merita a  facut multe pt forum si merita sa fie reintegrat...aveti rabdare sa se rezeasca pisicuts ca doarme a baut wischy toata noaptea si  va fi mahmur cand se trezeste....pana atunci publicitate Obiectiv bagaaaa tu reporterule in devenire :laugh2  :laugh2  :laugh2eu inru in direct cu stirile de la ora 5...e belea fratilor voi aduce stiri cutremuratoare.....PUBLICITAAAAATEEEEE 

Link spre comentariu

va reveni pt ca merita a  facut multe pt forum si merita sa fie reintegrat...aveti rabdare sa se rezeasca pisicuts ca doarme a baut wischy toata noaptea si  va fi mahmur cand se trezeste....pana atunci publicitate Obiectiv bagaaaa tu reporterule in devenire :laugh2  :laugh2  :laugh2eu inru in direct cu stirile de la ora 5...e belea fratilor voi aduce stiri cutremuratoare.....PUBLICITAAAAATEEEEE 

sa crezi tu ca doarme, tot la spital e, a renuntat la orgii cu pisici si acum a corupt o asistenta medicala.

post-58400-0-00344300-1387114972_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

sa crezi tu ca doarme, tot la spital e, a renuntat la orgii cu pisici si acum a corupt o asistenta medicala.

DAAAAAAAAAA sa trezit aveti grija  fitzi pe faza  imediat va face un anunt important  SERIOS :discuss_gathering: acum discutam

Link spre comentariu

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Anunt;

Nimic nu ma deranjeaza :D

Nu am precizat daca ma si apuc de ...nebunii acolo :D :P :P

.... Nu am zis nimic ca te apuci de nebunii sau nu!! dar  ramane de vazut poate o sa postezi ca ai ajuns si te apuci de nebunii in vestita capitala :laugh2 ......te pup

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...