Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Bine v-am gasit din nou ...la stirile de la ora 13 voi avea o alta stire senzationala...nu plecati si fiti pe faza ...Si acum PUBLICITATE..Gabriele baga tu reclama ceva in ton cu craciunul Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Mey, iar iti faci de cap in front??? Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Decembrie 15, 2013 BREAKING NEWS:In acesta dimineata a fost descoperit in stare de coma ,dupa consumul excesiv de lapte,pe o masa din parcarea la hanul doi cocosi,unul din moderatorii forumului de curvari din romania .acesta urma sa faca in cursul zilei de azi o dezvaluire incendiara referitoare la schimbarea drastica a regulilor respectivului forum.politia comunitara a transportat pacientul la reanimare unde se afla in prezent,in afara oricarui pericol. vom reveni cu noutati in cursul diminetii prin intermediul reporterului nostru chanel no 5. 2 Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 BREAKING NEWS:In acesta dimineata a fost descoperit in stare de coma ,dupa consumul excesiv de lapte,pe o masa din parcarea la hanul doi cocosi,unul din moderatorii forumului de curvari din romania .acesta urma sa faca in cursul zilei de azi o dezvaluire incendiara referitoare la schimbarea drastica a regulilor respectivului forum.politia comunitara a transportat pacientul la reanimare unde se afla in prezent,in afara oricarui pericol. vom reveni cu noutati in cursul diminetii prin intermediul reporterului nostru chanel no 5.jur ca esti betial te angajez si eu a-mi dau demisia Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Decembrie 15, 2013 pina la incheierea ostilitatatilor, ramii in front si relatezi despre situatia in care se afla pacientul, apoi te asteptam cu dezvaluirea bomba care ai promis-o. din ultimele poze atatsate de tine se pare ca motanul nostru a avut o seara plina de peripetii din care nu au lipsit concursul de karaoke manele si focurile de artificii.incearca sa stabilesti daca nu cumva a fost implicata si concurenta si daca se poate vorbi despre un atentat. Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2013 PUBLICITATE Marina Brailita are in oferta ANALUL Ce zici @mihaila , te bagi? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Anunt important: Din 20Dec. raman in Bucuresti 1 2 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Anunt important: Din 20Dec. raman in Bucuresti :clapp :clapp :clapp Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Anunt important: Din 20Dec. raman in Bucuresti Anuntu chiar este important dar nici o oferta ceva suntem in luna cadourilor.... baga ceva la oferta.....PUUUUUUUUUBLICITATEEEEEEEEE Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Anunt important: Din 20Dec. raman in Bucuresti FELICITARII!!!! sper sa te simti bine in capitala noastra si sa stai o perioada cat mai mare ca sa putem sa te vizitam cati mai multi confratii..... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 15, 2013 FELICITARII!!!! sper sa te simti bine in capitala noastra si sa stai o perioada cat mai mare ca sa putem sa te vizitam cati mai multi confratii..... Ia-te de urechi si da-ti singur una dupa ceafa !!! 1 2 Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2013 mai bine ne luam impreuna si vedem care dintre noi da una dupa ceafa ...nu inteleg ce te a deranjat la ceea ce am postat???... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 15, 2013 mai bine ne luam impreuna si vedem care dintre noi da una dupa ceafa ...nu inteleg ce te a deranjat la ceea ce am postat???... Anunt; Nimic nu ma deranjeaza Nu am precizat daca ma si apuc de ...nebunii acolo :P Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Decembrie 15, 2013 am primit ultimele imagini de la sectia de reanimare si avem stiri pozitive, motanul nostru si-a revenit din coma si a pus-o de o orgie cu pisicile din spital. sintem nevoiti sa mai asteptam comunicarile importante ,trecem legatura la corespondentul nostru la fata locului ,chanel 5.... 1 Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Bine v-am gasit stirea amiezii este : Bosu movuliul va fi reintegrat pe forum . Revin cu proaspete detalii despre actiune... Publicitate mai bagati si voi ceva spoturi publicitare ca la mine iar sa umplut casa de musafiri va salut Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Bine v-am gasit stirea amiezii este : Bosu movuliul va fi reintegrat pe forum . Revin cu proaspete detalii despre actiune... Publicitate mai bagati si voi ceva spoturi publicitare ca la mine iar sa umplut casa de musafiri va salutdaca bossul va revenii ii ofer un nou avatar ,sper sa ii placa, no ofence. 3 Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 va reveni pt ca merita a facut multe pt forum si merita sa fie reintegrat...aveti rabdare sa se rezeasca pisicuts ca doarme a baut wischy toata noaptea si va fi mahmur cand se trezeste....pana atunci publicitate Obiectiv bagaaaa tu reporterule in devenire :laugh2eu inru in direct cu stirile de la ora 5...e belea fratilor voi aduce stiri cutremuratoare.....PUBLICITAAAAATEEEEE Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 15, 2013 PUBLICITATE 2 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 15, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Poate nu am citit bine...Topicul se numeste "Stirile nimfomane.com" sau "Visele lui Chane'l"? Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Poate nu am citit bine...Topicul se numeste "Stirile nimfomane.com" sau "Visele lui Chane'l"? tzucutzi clitorida ta dulce ce vise ma femeie ...asta e realitate crunta Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2013 am citit patru pagini de stiri si nu am gasit nicio stire....concretadevine interesant Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Decembrie 15, 2013 va reveni pt ca merita a facut multe pt forum si merita sa fie reintegrat...aveti rabdare sa se rezeasca pisicuts ca doarme a baut wischy toata noaptea si va fi mahmur cand se trezeste....pana atunci publicitate Obiectiv bagaaaa tu reporterule in devenire :laugh2eu inru in direct cu stirile de la ora 5...e belea fratilor voi aduce stiri cutremuratoare.....PUBLICITAAAAATEEEEE sa crezi tu ca doarme, tot la spital e, a renuntat la orgii cu pisici si acum a corupt o asistenta medicala. 2 Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 sa crezi tu ca doarme, tot la spital e, a renuntat la orgii cu pisici si acum a corupt o asistenta medicala.DAAAAAAAAAA sa trezit aveti grija fitzi pe faza imediat va face un anunt important SERIOS acum discutam Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Anunt; Nimic nu ma deranjeaza Nu am precizat daca ma si apuc de ...nebunii acolo :P.... Nu am zis nimic ca te apuci de nebunii sau nu!! dar ramane de vazut poate o sa postezi ca ai ajuns si te apuci de nebunii in vestita capitala ......te pup Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum