g2br13l Reputație: 8171 Postat August 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 3, 2014 va dati seama daca afla Amada cate numere gratis a primit Gabriel de aseara si pana acum ? :laugh2 furie nu altceva, da cu biciul, arunca cu strap-oanele dupa el Sper ca nu ma dai pe goarna la Amada Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 3, 2014 A fost obraznic... stie el cu ce... i-am si spus atunci ca il tin minte... Eu astept pana uita, apoi scot biciul... Cred ca a fost suficient. Cum mai linistit tu pe mine.... Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 3, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 3, 2014 Sper ca nu ma dai pe goarna la Amada lasa mai, ca sunt eu destul de luat in colimator de catre ea, s-a vlaguit deja, cu tine va fi blanduta Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 3, 2014 Doar daca am barul plin de vodka Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 3, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 3, 2014 Doar daca am barul plin de vodka ABSOLUT! 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 3, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2014 Cred ca va este dor de stapon-ul meu... Dar va las sa suferiti! Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 3, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 3, 2014 corect 1 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 3, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 3, 2014 Cred ca va este dor de stapon-ul meu... Dar va las sa suferiti! Suferă și fără sa îi lași tu 2 Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 3, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 3, 2014 Cred ca va este dor de stapon-ul meu... Dar va las sa suferiti! Am si eu o intrebare...cand ii futi pe-astia in cur nu scoti pula (strap-on-ul) incarcata de cacat? Sau se "pregatesc" si ei dinainte? 3 Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 3, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 3, 2014 nu se vede ca e negru vibrtorul cu care ii foreaza. 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 3, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2014 :laugh2 Se pregatesc, dar oricum pe orice jucarie pun prezervativ, chiar si pe degete, am si manusi chirurgicale, deci sunt safe... Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 3, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 3, 2014 nu se vede ca e negru vibrtorul cu care ii foreaza.Tu te caci negru? esti bolnav inseamna 3 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 3, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 3, 2014 Am si eu o intrebare...cand ii futi pe-astia in cur nu scoti pula (strap-on-ul) incarcata de cacat? Sau se "pregatesc" si ei dinainte? n-ai indee cat mi-a stat pe varful degetelor intrebarea asta Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 3, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 3, 2014 Tu te caci negru? esti bolnav inseamna pai dominatoarele astea e inmanusate toate in latex, se spala usor cu dusul orice urma Link spre comentariu
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 6, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Partajează Postat August 6, 2014 Primul CLUB oficial de SWINGERI care funcţionează în România. CLIENŢII schimbă intre ei PARTENERII de sex detalii : http://www.evz.ro/primul-club-oficial-de-swingeri-functioneaza-la-cluj-napoca-doritorii-pot-beneficia-de-sejururi-de-trei-zile.html Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat August 6, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat August 6, 2014 Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat August 6, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat August 6, 2014 Link spre comentariu
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 8, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Partajează Postat August 8, 2014 Shock in lumea buna a nimfomanilor....Pisicuts a facut recenzie http://nimfomane.com/forum/topic/29278-ma-reintorc-la-oradea-pentru-cateva-zile/?p=429021 :clap2 :clap2 Si abia s-a incalzit http://nimfomane.com/forum/topic/29919-bridgit-din-miskolc/ Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 8, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 8, 2014 Si abia s-a incalzit http://nimfomane.com/forum/topic/29919-bridgit-din-miskolc/ astea cand se excita fac "ioooooiii, iiioooooi" nu "aaah, aaaah" Link spre comentariu
the_engineer Reputație: 250 Postat August 8, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Partajează Postat August 8, 2014 cică au început bombardamentele americane în Irak, cauza necunoscută (secret NSA, talibanii au rămas complet fără pizdă) Link spre comentariu
the_engineer Reputație: 250 Postat August 9, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Partajează Postat August 9, 2014 Tu te caci negru? esti bolnav inseamna e vampir Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 9, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat August 9, 2014 Tocmai s-a tras linie peste @Shaworma Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 asta ce dreaq a mai facut,ca nu am fost prea atent Link spre comentariu
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat August 9, 2014 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat August 9, 2014 asta ce dreaq a mai facut,ca nu am fost prea atentNu a mancat tot din farfurie Link spre comentariu
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 19, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Partajează Postat August 19, 2014 http://jurnalul.ro/stiri/externe/un-sfert-din-tinerele-britanice-admit-ca-au-inlocuit-prezervativul-cu-celofan-sau-folie-de-plastic-675708.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum