Sari la conținut

Ramona 0752974329

Postări Recomandate

Postat

Buna sunt Ramona 22 de ani !! Pentru prima data în orașul tău!  Miniona siliconata, poze reale Incita-ți imaginația alături de mine, Te aștept într-un ambient relaxant, și sunt convinsa ca timpul petrecut alături de mine,îți va lăsa amintiri plăcute și îți vei dorii sa mă revezi din nou. !!! Cunoscătorii știu mult prea bine calitatile unei femei adevărate mai ales in arta amorului. Dacă te ai saturat de poze false și fete grăbite eu sunt alegere perfecta , ca si servicii: sex oral, sex normal, masaj, bodymasaj plus mici fantezii alaturi de mine! Te astept cu drag!

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat
Acum 30 minute, Ramona1 a spus:

Buna sunt Ramona 22 de ani !! Pentru prima data în orașul tău!  Miniona siliconata, poze reale Incita-ți imaginația alături de mine, Te aștept într-un ambient relaxant, și sunt convinsa ca timpul petrecut alături de mine,îți va lăsa amintiri plăcute și îți vei dorii sa mă revezi din nou. !!! Cunoscătorii știu mult prea bine calitatile unei femei adevărate mai ales in arta amorului. Dacă te ai saturat de poze false și fete grăbite eu sunt alegere perfecta , ca si servicii: sex oral, sex normal, masaj, bodymasaj plus mici fantezii alaturi de mine! Te astept cu drag!

Buna, ne poti spune si noua cat ceri pe finalizare/ora si daca oralul il faci doar protejat sau si neprotejat?. Multumim!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.