Sari la conținut

Alexia - 0750148206

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

1.Locatia – intersecție  Cavalerie 9 cu Albinelor . Locație în cel mai bun caz decentă, n-aș putea spune că e curat

2.Modalitatea de contact - telefon: sunat programat, ajuns acolo sunat din nou, nu e liberă aștepta 10 min. 

3.Detalii despre intalnirea:  Pozele îs reale. Spun că vreau sa stau o finalizare (asta i-am spus și la telefon). Îmi zice că o finalizare e 15 min. Dau sa plec. Îmi face oferta cu 200 ora, îi spun că am treabă și nu as vrea sa stau atât … ar fi trebuit să plec, de ce nu am plecat nu stiu. 

O țigară și ne apucăm de treabă. Incepe cu o laba tristă. Se oprește da drumul la televizor pe știri, mai vorbește cu un client … mai da un pic la laba. Apare la un moment dat proprietara, vorbește și cu aia 10 min. 

În criza de timp decidem că e ok o muie sa încheiem întâlnirea apoteotic. La baie o claie de prosoape murdare, alea curate eu nu le-am văzut, poate are mai multă baftă următorul.

5.Note:  2. Nu revin, nu recomand.

6.Tarifare –  finalizarea 150 (15 min) 250 ora (200 dacă te tocmesti)

• Like 2
Postat
1 hour ago, angel_tm said:

1.Locatia – intersecție  Cavalerie 9 cu Albinelor . Locație în cel mai bun caz decentă, n-aș putea spune că e curat

2.Modalitatea de contact - telefon: sunat programat, ajuns acolo sunat din nou, nu e liberă aștepta 10 min. 

3.Detalii despre intalnirea:  Pozele îs reale. Spun că vreau sa stau o finalizare (asta i-am spus și la telefon). Îmi zice că o finalizare e 15 min. Dau sa plec. Îmi face oferta cu 200 ora, îi spun că am treabă și nu as vrea sa stau atât … ar fi trebuit să plec, de ce nu am plecat nu stiu. 

O țigară și ne apucăm de treabă. Incepe cu o laba tristă. Se oprește da drumul la televizor pe știri, mai vorbește cu un client … mai da un pic la laba. Apare la un moment dat proprietara, vorbește și cu aia 10 min. 

În criza de timp decidem că e ok o muie sa încheiem întâlnirea apoteotic. La baie o claie de prosoape murdare, alea curate eu nu le-am văzut, poate are mai multă baftă următorul.

5.Note:  2. Nu revin, nu recomand.

6.Tarifare –  finalizarea 150 (15 min) 250 ora (200 dacă te tocmesti)

Poze reale. Care poze frate?!!

Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Postat

Screenshot_20210330_231321.jpg.47d3ac2833f71d600b3b56f7b4055b87.jpg

Screenshot_20210330_231355.jpg

Screenshot_20210330_231344.jpg

Screenshot_20210330_231332.jpg

• Telefon: Ar fi culmea
  • Oras:timisoara
  • Telefon: Ar fi culmea
  • Oras:timisoara
Postat

Mda.. Trist... Ce sa zic. Poate o sa vina băieții din modern la o tura asa respectuos bineînțeles. Pana încep figurile. Vb aia. Respectul se câștigă. Dar se și învață. 

Postat
Acum 14 ore, angel_tm a spus:

Se oprește da drumul la televizor pe știri, mai vorbește cu un client … mai da un pic la laba. Apare la un moment dat proprietara, vorbește și cu aia 10 min. 

Ha ha, cea mai tare faza care am citit-o saptamana asta. Trebuia sa o futi si pe proprietara. mergi pe principiul "timpul meu, fut pe cine sa agata in panza, asta e" 😉

Postat

Locație elegantă curată pot spune ca se merita 

Fata este amiabila drăguța,pozele sunt reale 

A fost totul bine o sa revin cu siguranța 🥰

• Minus 1
Postat
Acum 52 minute, Kokoboo a spus:

🤣🤣

Postat
2 hours ago, Kokoboo said:

🐟🐠🐟🐠🐟

daca nici pestisorul nu revine cu siguranta cine sa revina ? 😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...