Andreeaandr Reputație: 24 Postat Aprilie 27, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 27, 2021 Total♥️💋
Andreeaandr Reputație: 24 Postat Aprilie 27, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 27, 2021 Dispo♥️Total💋
Andreeaandr Reputație: 24 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 28, 2021 Servici ❤️Totale😘sf vineri 23♥️💋💋💋
ionelsimanco Reputație: 3128 Postat Aprilie 28, 2021 Postat Aprilie 28, 2021 am fost. multumesc celor care dau note de 10 la asa ceva, sa le fie de ras programare telefonica, unde desi vocea era scarbita rau, am zis sa incerc. am ajuns la timp. am urcat. sf vineri 23, bloc ok, apartament cu 2 camere, cred. vorbim ca stau, 1 finalizare, pt ca la corp arata promitator in iegeri, dar la fata era obosita rau... ma cer la baie, imi raspunde du-te si m-am dus. zero prosop, un singur "gel" par de femeie peste tot, jeg in cada... apa rece (dar pt asta muie mucusor) ii cer un prosop si m-il da pe cel sifonat, utilizat, de pe canapea... nu mirosea a ceva, dar era umed... ma spal cu apa aia rece si revin. ma duc sa ii dau banii 150, pt o finalizare si ii zic, daca terminam oral, am sa iti dau diferenta (pt ca oral neprotejat fusese deja clarificat). ea zice "e 200 fin si 300 ora iar cim inca 100". ii zic, pe forum nu e asa! nu, ca imi arata ea. pana la urma ii clarifica ca eu vreau un oral si un normal, accepta 150 si vine sa imi puna prezervativul pe gigel adormit.... face o laba cu 2 degete vreo 3 min, ma screm sa il ridic pe soldat (care prima oara nu face niciodata nazuri) si pana la urma o ia in gura, op varful si 3 miscari de laba... dupa 2 min ii suna telefonul si raspunde: "suna peste 20 min" apoi continua. dupa inca un minut, zice "hai, vii pe la spate", eu raspund ca vreau eu deasupra. se aseaza pe spate, scoate de undeva lapte doina!!! si isi pune un kil in pizda... apoi zice hai... am incercat sa prestez np vreo cateva minute, apoi am zis ca viata mea, 20 de minute cum a zis ea, e mai pretioasa decat 150 ron pe care ii dadusem. asa ca am iesit din ea, am luat niste servetele umede si m-am igienizat minimal, in timp ce ea ma intreba daca am terminat. NU, nu terminasem, dar intalnirea fusese un dezastru pe care nu aveam de gand sa il continui. am intrebat-o de ce sta ca o scandura si nu a reactionat. am rugat-o sa incerce sa faca rost de prosoape pt alti clienti si mi-a zis ca are 2, unul pt ea, unul pt noi. succes baieti!!!\ deci, note: locatie 4 - pt jeg ea - 6 pt corp (are tate stafidite rau, nu se vedeau cu sutien), are vergeturi, grav pe picioare si burta, noroc ca are o silueta ok. la fata de 7, o tigancusa neinteresanta, nu urata, dar nu zana (am fazut tiganci la care gigel s-a facut stana de piatra instantaneu. nu am probleme cu etnia!) prestatie - op 2 np 0 (ZERO) gfe - minus infinit. dpdv al meu - TEAPA, de nevizitat! de evitat total! PS, tot o dadea cu faptul ca face si anal, pai eu mi-am bagat pula intr-un mare cacat de vizita... jale! PS - catre zana andreea: nu uita sa spui tot felul de tiganii, ca ma astept sa apara si avocati/pesti sa te apere 5
Andreeaandr Reputație: 24 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 28, 2021 Acum 3 ore, ionelsimanco a spus: am fost. multumesc celor care dau note de 10 la asa ceva, sa le fie de ras programare telefonica, unde desi vocea era scarbita rau, am zis sa incerc. am ajuns la timp. am urcat. sf vineri 23, bloc ok, apartament cu 2 camere, cred. vorbim ca stau, 1 finalizare, pt ca la corp arata promitator in iegeri, dar la fata era obosita rau... ma cer la baie, imi raspunde du-te si m-am dus. zero prosop, un singur "gel" par de femeie peste tot, jeg in cada... apa rece (dar pt asta muie mucusor) ii cer un prosop si m-il da pe cel sifonat, utilizat, de pe canapea... nu mirosea a ceva, dar era umed... ma spal cu apa aia rece si revin. ma duc sa ii dau banii 150, pt o finalizare si ii zic, daca terminam oral, am sa iti dau diferenta (pt ca oral neprotejat fusese deja clarificat). ea zice "e 200 fin si 300 ora iar cim inca 100". ii zic, pe forum nu e asa! nu, ca imi arata ea. pana la urma ii clarifica ca eu vreau un oral si un normal, accepta 150 si vine sa imi puna prezervativul pe gigel adormit.... face o laba cu 2 degete vreo 3 min, ma screm sa il ridic pe soldat (care prima oara nu face niciodata nazuri) si pana la urma o ia in gura, op varful si 3 miscari de laba... dupa 2 min ii suna telefonul si raspunde: "suna peste 20 min" apoi continua. dupa inca un minut, zice "hai, vii pe la spate", eu raspund ca vreau eu deasupra. se aseaza pe spate, scoate de undeva lapte doina!!! si isi pune un kil in pizda... apoi zice hai... am incercat sa prestez np vreo cateva minute, apoi am zis ca viata mea, 20 de minute cum a zis ea, e mai pretioasa decat 150 ron pe care ii dadusem. asa ca am iesit din ea, am luat niste servetele umede si m-am igienizat minimal, in timp ce ea ma intreba daca am terminat. NU, nu terminasem, dar intalnirea fusese un dezastru pe care nu aveam de gand sa il continui. am intrebat-o de ce sta ca o scandura si nu a reactionat. am rugat-o sa incerce sa faca rost de prosoape pt alti clienti si mi-a zis ca are 2, unul pt ea, unul pt noi. succes baieti!!!\ deci, note: locatie 4 - pt jeg ea - 6 pt corp (are tate stafidite rau, nu se vedeau cu sutien), are vergeturi, grav pe picioare si burta, noroc ca are o silueta ok. la fata de 7, o tigancusa neinteresanta, nu urata, dar nu zana (am fazut tiganci la care gigel s-a facut stana de piatra instantaneu. nu am probleme cu etnia!) prestatie - op 2 np 0 (ZERO) gfe - minus infinit. dpdv al meu - TEAPA, de nevizitat! de evitat total! PS, tot o dadea cu faptul ca face si anal, pai eu mi-am bagat pula intr-un mare cacat de vizita... jale! PS - catre zana andreea: nu uita sa spui tot felul de tiganii, ca ma astept sa apara si avocati/pesti sa te apere Hai să-ți spun ceva dacă și asta este locație jegoasa și e Ok cum spui tu ideea este alta nu sunt eu de vina ca erai tu pe graba și ca trebuia sa fugi inapoi la munca ca venisei in pauza sa futi așa ca , ia si lasați recienzi singur ca eu in locul tău nu veneam la fete😉
Andreeaandr Reputație: 24 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 28, 2021 Disponibila💋♥️
ionelsimanco Reputație: 3128 Postat Aprilie 28, 2021 Postat Aprilie 28, 2021 4 minutes ago, Andreeaandr said: Hai să-ți spun ceva dacă și asta este locație jegoasa și e Ok cum spui tu ideea este alta nu sunt eu de vina ca erai tu pe graba și ca trebuia sa fugi inapoi la munca ca venisei in pauza sa futi așa ca , ia si lasați recienzi singur ca eu in locul tău nu veneam la fete😉 daca pozele se pupau cu realitatea si mai ales daca atitudinea nu era de ultra fast fuck, as fi ramas cu drag 1h. am fost tentat sa plec dupa faza cu prosopul, dar inca nu te vazusem dezbracata si inca nu facusei cacatul ala de teapa cu pretul modificat si nici nu raspunsesei inca la telefon in timp ce aveam cica ora sexuala... te comporti sub orice limita acceptabila si de aceea forumul asta e pt cei ca mine, clienti, care sunt tepuiti de fete ca tine, ca altii sa nu mai pateasca ce am patit eu. 1
Vasilex Reputație: 104 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 28, 2021 Andreea, o poza cu sânii te rog, sa vedem dacă are dreptate colegul , sa știm dacă venim sau nu
inconfundabil Reputație: 240 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2021 Mulțumim frate pentru recenzi, o trecem si pe ea la de evitat Fetele trebuie să înșeleagă că dacă vor bani trebuie să se și implice nu să stea doar cu picioarele in sus! Ciocane tari tuturor! Acum 13 ore, ionelsimanco a spus: am fost. multumesc celor care dau note de 10 la asa ceva, sa le fie de ras programare telefonica, unde desi vocea era scarbita rau, am zis sa incerc. am ajuns la timp. am urcat. sf vineri 23, bloc ok, apartament cu 2 camere, cred. vorbim ca stau, 1 finalizare, pt ca la corp arata promitator in iegeri, dar la fata era obosita rau... ma cer la baie, imi raspunde du-te si m-am dus. zero prosop, un singur "gel" par de femeie peste tot, jeg in cada... apa rece (dar pt asta muie mucusor) ii cer un prosop si m-il da pe cel sifonat, utilizat, de pe canapea... nu mirosea a ceva, dar era umed... ma spal cu apa aia rece si revin. ma duc sa ii dau banii 150, pt o finalizare si ii zic, daca terminam oral, am sa iti dau diferenta (pt ca oral neprotejat fusese deja clarificat). ea zice "e 200 fin si 300 ora iar cim inca 100". ii zic, pe forum nu e asa! nu, ca imi arata ea. pana la urma ii clarifica ca eu vreau un oral si un normal, accepta 150 si vine sa imi puna prezervativul pe gigel adormit.... face o laba cu 2 degete vreo 3 min, ma screm sa il ridic pe soldat (care prima oara nu face niciodata nazuri) si pana la urma o ia in gura, op varful si 3 miscari de laba... dupa 2 min ii suna telefonul si raspunde: "suna peste 20 min" apoi continua. dupa inca un minut, zice "hai, vii pe la spate", eu raspund ca vreau eu deasupra. se aseaza pe spate, scoate de undeva lapte doina!!! si isi pune un kil in pizda... apoi zice hai... am incercat sa prestez np vreo cateva minute, apoi am zis ca viata mea, 20 de minute cum a zis ea, e mai pretioasa decat 150 ron pe care ii dadusem. asa ca am iesit din ea, am luat niste servetele umede si m-am igienizat minimal, in timp ce ea ma intreba daca am terminat. NU, nu terminasem, dar intalnirea fusese un dezastru pe care nu aveam de gand sa il continui. am intrebat-o de ce sta ca o scandura si nu a reactionat. am rugat-o sa incerce sa faca rost de prosoape pt alti clienti si mi-a zis ca are 2, unul pt ea, unul pt noi. succes baieti!!!\ deci, note: locatie 4 - pt jeg ea - 6 pt corp (are tate stafidite rau, nu se vedeau cu sutien), are vergeturi, grav pe picioare si burta, noroc ca are o silueta ok. la fata de 7, o tigancusa neinteresanta, nu urata, dar nu zana (am fazut tiganci la care gigel s-a facut stana de piatra instantaneu. nu am probleme cu etnia!) prestatie - op 2 np 0 (ZERO) gfe - minus infinit. dpdv al meu - TEAPA, de nevizitat! de evitat total! PS, tot o dadea cu faptul ca face si anal, pai eu mi-am bagat pula intr-un mare cacat de vizita... jale! PS - catre zana andreea: nu uita sa spui tot felul de tiganii, ca ma astept sa apara si avocati/pesti sa te apere
invisibleman Reputație: 333 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 20 hours ago, ionelsimanco said: am fost. multumesc celor care dau note de 10 la asa ceva, sa le fie de ras programare telefonica, unde desi vocea era scarbita rau, am zis sa incerc. am ajuns la timp. am urcat. sf vineri 23, bloc ok, apartament cu 2 camere, cred. vorbim ca stau, 1 finalizare, pt ca la corp arata promitator in iegeri, dar la fata era obosita rau... ma cer la baie, imi raspunde du-te si m-am dus. zero prosop, un singur "gel" par de femeie peste tot, jeg in cada... apa rece (dar pt asta muie mucusor) ii cer un prosop si m-il da pe cel sifonat, utilizat, de pe canapea... nu mirosea a ceva, dar era umed... ma spal cu apa aia rece si revin. ma duc sa ii dau banii 150, pt o finalizare si ii zic, daca terminam oral, am sa iti dau diferenta (pt ca oral neprotejat fusese deja clarificat). ea zice "e 200 fin si 300 ora iar cim inca 100". ii zic, pe forum nu e asa! nu, ca imi arata ea. pana la urma ii clarifica ca eu vreau un oral si un normal, accepta 150 si vine sa imi puna prezervativul pe gigel adormit.... face o laba cu 2 degete vreo 3 min, ma screm sa il ridic pe soldat (care prima oara nu face niciodata nazuri) si pana la urma o ia in gura, op varful si 3 miscari de laba... dupa 2 min ii suna telefonul si raspunde: "suna peste 20 min" apoi continua. dupa inca un minut, zice "hai, vii pe la spate", eu raspund ca vreau eu deasupra. se aseaza pe spate, scoate de undeva lapte doina!!! si isi pune un kil in pizda... apoi zice hai... am incercat sa prestez np vreo cateva minute, apoi am zis ca viata mea, 20 de minute cum a zis ea, e mai pretioasa decat 150 ron pe care ii dadusem. asa ca am iesit din ea, am luat niste servetele umede si m-am igienizat minimal, in timp ce ea ma intreba daca am terminat. NU, nu terminasem, dar intalnirea fusese un dezastru pe care nu aveam de gand sa il continui. am intrebat-o de ce sta ca o scandura si nu a reactionat. am rugat-o sa incerce sa faca rost de prosoape pt alti clienti si mi-a zis ca are 2, unul pt ea, unul pt noi. succes baieti!!!\ deci, note: locatie 4 - pt jeg ea - 6 pt corp (are tate stafidite rau, nu se vedeau cu sutien), are vergeturi, grav pe picioare si burta, noroc ca are o silueta ok. la fata de 7, o tigancusa neinteresanta, nu urata, dar nu zana (am fazut tiganci la care gigel s-a facut stana de piatra instantaneu. nu am probleme cu etnia!) prestatie - op 2 np 0 (ZERO) gfe - minus infinit. dpdv al meu - TEAPA, de nevizitat! de evitat total! PS, tot o dadea cu faptul ca face si anal, pai eu mi-am bagat pula intr-un mare cacat de vizita... jale! PS - catre zana andreea: nu uita sa spui tot felul de tiganii, ca ma astept sa apara si avocati/pesti sa te apere Multumim! Merita trecuta la de evitat. Teapa 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum