Sari la conținut

Masaj 0786427702

Postări Recomandate

• Oras:Bistrița
Postat
La 14.07.2022 la 7:02, Johnny4422 a spus:

Activeaza. La 150 mi-a facut oral, e Ok dupa ce te cunoaste.

👌

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Da într-adevăr am contactat.o și eu gagica ,și are ca și servicii ,mesaj de relaxare 70 de lei și 150 cu finalizare fericita . Atât sa putut vorbi cu ea prin mesaje pe wts. 

Ciocane tari .

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, jonny28 a spus:

Da într-adevăr am contactat.o și eu gagica ,și are ca și servicii ,mesaj de relaxare 70 de lei și 150 cu finalizare fericita . Atât sa putut vorbi cu ea prin mesaje pe wts. 

Ciocane tari .

Wow 

Postat
1 oră în urmă, Johnny4422 a spus:

E cam nesi putin, mie mi-a scris de cateva ori ca nu mai merg pe la ea… deci cred ca duce lipsa de clientela. 

Folosește alt sim, nu cel personal. Poate i-ai căzut cu tronc 🤣🤣🤣

Postat

O descriere a doamnei cei care ați fost tânără bătrână  etc?

Postat

Salutare.

Am fost in aceasta seara la domnita. Întradevăr, are dezordine mare in casa dar am trecut peste asta. Am stabilit la telefon că vreau sa fac dus daca vrea sa o vizitez deoarece eram după o zi de munca și a acceptat fara probleme. 

Când am ajuns era îmbrăcată în pantaloni scurți și bustiera, și mi-a indicat locul unde se afla baia cu zâmbetul pe buze. Acolo am găsit aceeași dezordine dar o cada mare pe colt curata cu mai multe sortimente de gel de dus. Mi-a lăsat și un prosop mai vechi dar curat (mirosea a proaspăt spălat).

După duș m-a poftit într-o cameră unde era masa pentru masaj și o saltea pe jos pentru acțiuni erotice.

M-am așezat pe saltea și a început cu un super oral fara. Își dă tot interesul la acest act și o face extrem de bine. Pe urmă mi-a pus prezervativ și mi-a spus că vrea să o "f*t" pe la spate deoarece vrea să aibă orgasm și aceasta este poziția ei preferata. Clar că nu am crezut așa ceva dar i-am spus că dacă așa vrea ea, eu vreau pe urma sa continuăm cu un oral fara, cu finalizare in guriță. Am rămas super surprins când a zis că este de acord si m-am ambiționat să-i ofer momentul "dorit". A durat totul 10 minute timp in care s-a umezit, a scos diverse gemete și și-a încordat mușchii de mai multe ori. 

După ce momentul a luat sfârșit și eu eram obosit mi-a spus să mă întind că este randul ei. A smuls prezervativul și mi-a oferit un oral de zile mari. Finalizarea a avut loc după câteva minute in gurița fetei dar fara înghițire.

Totul s-a întâmplat contra sumei de 200 Ron.

Fata miroase bine și are o piele foarte fina.

Recomand doar daca poți să treci peste dezordinea din casa.

Personal mă voi reîntoarce.

V-am salutat!!!

Ciocane tari!

• Like 1
  • Confuz 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, Heroboy_23 a spus:

Salutare.

Am fost in aceasta seara la domnita. Întradevăr, are dezordine mare in casa dar am trecut peste asta. Am stabilit la telefon că vreau sa fac dus daca vrea sa o vizitez deoarece eram după o zi de munca și a acceptat fara probleme. 

Când am ajuns era îmbrăcată în pantaloni scurți și bustiera, și mi-a indicat locul unde se afla baia cu zâmbetul pe buze. Acolo am găsit aceeași dezordine dar o cada mare pe colt curata cu mai multe sortimente de gel de dus. Mi-a lăsat și un prosop mai vechi dar curat (mirosea a proaspăt spălat).

După duș m-a poftit într-o cameră unde era masa pentru masaj și o saltea pe jos pentru acțiuni erotice.

M-am așezat pe saltea și a început cu un super oral fara. Își dă tot interesul la acest act și o face extrem de bine. Pe urmă mi-a pus prezervativ și mi-a spus că vrea să o "f*t" pe la spate deoarece vrea să aibă orgasm și aceasta este poziția ei preferata. Clar că nu am crezut așa ceva dar i-am spus că dacă așa vrea ea, eu vreau pe urma sa continuăm cu un oral fara, cu finalizare in guriță. Am rămas super surprins când a zis că este de acord si m-am ambiționat să-i ofer momentul "dorit". A durat totul 10 minute timp in care s-a umezit, a scos diverse gemete și și-a încordat mușchii de mai multe ori. 

După ce momentul a luat sfârșit și eu eram obosit mi-a spus să mă întind că este randul ei. A smuls prezervativul și mi-a oferit un oral de zile mari. Finalizarea a avut loc după câteva minute in gurița fetei dar fara înghițire.

Totul s-a întâmplat contra sumei de 200 Ron.

Fata miroase bine și are o piele foarte fina.

Recomand doar daca poți să treci peste dezordinea din casa.

Personal mă voi reîntoarce.

V-am salutat!!!

Ciocane tari!

Wow super 

• Oras:Bistrita
Postat

Salut

Cum arata doamna, tanara, mai matura? Slaba sau mai extra? 

Postat
1 oră în urmă, tallahassee a spus:

Te bagi și tu?

Da bineînțeles că îmi bag și eu dece nu se poate 

• Haha 1
Vizitator vasy197
Reputație: 0
Postat

Are careva nr lu doamna? Nu mai are anunt pe olx

Postat
Acum 3 ore, tallahassee a spus:

La masaj te bagi?

Da peste tot 

• Haha 1
Postat
La 13.11.2022 la 13:30, Facefuck333 a spus:

A mai vizitat-o cineva ? Ce oferă concret și cam la ce preturi? 

Merita? Poze se pare că sunt inexistente, macar o descriere cat de cat ? 

Si eu as vrea sa stiu ceva detalii despre dânsa stie cineva ?

Postat

Eu am incercat de 2 sau 3 ori sa dau de ea, dar fara nici un rezultat. 

Nu vad sa mai aibă anunț pe olx sau pe unde a mai scris cineva, deci probabil s-a retras și nu mai e de actualitate. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...