Sari la conținut

0790125460

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
La 01.04.2021 la 17:28, alex_sailor a spus:

Am fost adineauri la ea
Domnisoara e cea din poze, numai ca nu are extensiile blonde este o satena naturala
Locatia undeva intortocheat printre blocurile C, la C-urile de la intersectia Blvd Timisoara
Desore cum arată:
Față: 7-8
Corp - 7 (un pic spre grasa dar nu grasă
Țâțe ok, nu cine stie ce, 

Tarife 150 finalizarea protejat 0 nu face neprotejat
200 lei ora cu o finalizare
250 lei cu 2 finalizari

E de 1 an in meserie dar nu pare profesionista, cred ca e la inceput de drum
Este amabilă, prietenoasă submisivă face ce ii spui sa faca, numai ca vrea doar protejat, doar păsărică, fără COF, BOB

Oralul îl face fără chef si cand vede ca ti se scoala te invita la sex, nu face ora cat vrei tu. Oral slab spre mediocru
Este pe fast fuck

Plătit 200 RON - 45 min, 2 finalizari, a doa finalizare numai labă, ca nu vrea nici oral, nu se implică nu geme
Nu vrea capra sau pe la spate, nu stiu de ce
FK - nu
Permite saruturi pe corp

Recomandată celor care vor domnisoare obisnuite, la început de drum, fără pretentii
De revenit, NU, nici vorbă!

De revenit - NU

• Like 5
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
Acum 6 minute, inconfundabil a spus:

Am fost adineauri la ea
Domnisoara e cea din poze, numai ca nu are extensiile blonde este o satena naturala
Locatia undeva intortocheat printre blocurile C, la C-urile de la intersectia Blvd Timisoara
Desore cum arată:

250 lei cu 2 finalizari

Este amabilă, prietenoasă submisivă face ce ii spui sa faca, numai ca vrea doar protejat, doar păsărică, fără COF, BOB

Oralul îl face fără chef si cand vede ca ti se scoala te invita la sex, nu face ora cat vrei tu. Oral slab spre mediocru
Este pe fast fuck

Plătit 200 RON - 45 min, 2 finalizari, a doa finalizare numai labă, ca nu vrea nici oral, nu se implică nu geme
FK - nu
Permite saruturi pe corp

Recomandată celor care vor domnisoare obisnuite, la început de drum, fără pretentii

De revenit - NU

Mulțumim pentru recenzie. Întradevăr există pe piață oferte mult mai bune decât domnișoara... Și scumpă și cu multe restricții.

Postat
Acum 1 minut, Wolfff a spus:

Mulțumim pentru recenzie. Întradevăr există pe piață oferte mult mai bune decât domnișoara... Și scumpă și cu multe restricții.

Ar fi putut măcar să zâmbească.
La sfârșit mă grbăbea să termin că ”vine proprietara” dar de fapt cred că era alt client sua guvidul
Locuieste cu încă o tovarășă, nu am văzut-o, oricum nu merita 150 lei numarul departe si nici nu era cine stie ce
Mai buna este Jullie cu 150 lei din spate de la KFC Dristor :) 

Postat
La 03.04.2021 la 21:30, inconfundabil a spus:

Am fost adineauri la ea
Desore cum arată:

250 lei cu 2 finalizari

Este pe fast fuck

FK - nu
Permite saruturi pe corp

De revenit - NU

Buna, eu sunt Roxana, nu sunt șatenă sunt brunetA par lung, probabil   eu eram ocupata și te a intampinat fosta mea colega(acum sunt singura) îmi pare RAU daca ceva te a nemulțumiți la ea, (cu toate că nu a mai avut reclamații asemanatoare)și ai avut o experiență neplăcută, eu sunt de mult timp in domeniu și sunt perfecționistă in tot ce fac, deci descrierea ta nu coincide cu mine! Pupici

• Like 1
Postat
Acum 56 minute, Roxana.doll a spus:

Buna, eu sunt Roxana, nu sunt șatenă sunt brunetA par lung, probabil   eu eram ocupata și te a intampinat fosta mea colega(acum sunt singura) îmi pare RAU daca ceva te a nemulțumiți la ea, (cu toate că nu a mai avut reclamații asemanatoare)și ai avut o experiență neplăcută, eu sunt de mult timp in domeniu și sunt perfecționistă in tot ce fac, deci descrierea ta nu coincide cu mine! Pupici

Dovedește contrariul …ar fi de bun augur!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...