sido Reputație: 266 Postat Noiembrie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 19, 2024 La 18.11.2024 la 19:59, bluecarfick a spus: Am revenit la Miky. Nu exisă 5 fete ca ea în Arad. Multe fete pretind ca oferă GFE, dar habar n-au cea înseamnă (scriu așa doar că "dă bine" și atrage clientul, sau am avut eu ghinion si am mers doar la fete incompatibile). Din punctul meu de vedere o "bomba sexi" (cu o "caroserie" perfecta) nu este neapărat și atrăgătoare (sau excitantă). Daca nu are și atitudinea potrivită, pe mine unul mă lăsa rece; îmi pierd interesul aproape instantaneu. Puține fete știu să se comporte cu un bărbat ca și Miky; aș plasa-o pe același "portativ" cu Anca, Sara, Anne, Diana-blonda micuță sau dintre cele mai noi cu Alessia. Intenționează să mai rămână doar marți. După părerea mea o sa fie o pierdere pentru noi daca fata asta pleacă așa de repede. Nu grăbește deloc, chiar oferă ce scrie. Locația: Adora Park Extinde Da ai perfecta dreptate in absolut tot ce ai scris...Am vizitato si eu anul trecut pe Miki si da pot sa confirm ca este o fata superba si inca o data da este o pierdere ca pleaca si ca sta foarte putin deaceea cu parere de rau nu apuc sa merg si de data aceasta la ea e timpul prea scurt de sedere si prea rar isi face aparitia...pacat...!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2024 Postat Noiembrie 19, 2024 La 18.11.2024 la 11:50, miki20 a spus: ❤❤ program de obicei 12:00 - 21:00 ❤ Zi faină 😘😘 Extinde superba 💯
miki20 Reputație: 994 Postat Noiembrie 19, 2024 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 19, 2024 💢Indisponibilă💢
miki20 Reputație: 994 Postat Martie 13 Oras:... Oras:... Autor Postat Martie 13 La 15.11.2024 la 9:03, miki20 a spus: Buna dimineața 🙂 din seara asta voi fi în Arad câteva zile 😘😘 SERVICIILE MELE SUNT : ➖Sex normal doar PROTEJAT❗️ ➖Oral protejat pentru prima întâlnire (oricum discutăm la fața locului , țin foarte mult sa fie spălat epilat fără mirosuri) ➖69 ➖Diferite poziții ➖Atingeri și sărutări corporale ➖Masaj de relaxare ( doar la o oră ) ➖Anillingus / Cunnilingus pasiv ➖ Handjob ➖ gfe ➖duș împreună ➖Foot fetish ➖ FK dacă avem compatibilitate și igiena este ok ➖ COB ➖ 200 de lei 30 de minute ➖400 de lei o oră ➖ Deplasari 600 de lei o oră ( doar la hotel) contact doar pe wapp 0766830393 Menționez ca sunt mai mult pentru persoanele ce își doresc întâlniri liniștite și gfe ❤ Locație- Adora Park Zi frumoasă 😘 Extinde Seară frumoasă 💋 disponibilă de mâine în Arad 💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13 Postat Martie 13 esti buna de pula 🔥🔥🔥 ai tat ce trebe 💣 da oralu protejat la prima intalnire ma cam trage inapoi daca am putulica curata frumoasa si epilata faci ON la primul date? 😘
Semakonee Reputație: 75 Postat Martie 13 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 13 Eu as întrebai mai frumos. la băieți simpatici cu igienă buna.. Se poate și ON ..sau este contra cost 😎
eldiavolo666 Reputație: 235 Postat Martie 14 Oras:Arad Disponibila Oras:Arad Disponibila Postat Martie 14 Ești în Arad în weekend?
mrwick Reputație: 945 Postat Martie 14 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 14 Ați reușit careva să o vizitați azi pe domnișoara? Eu i-am scris și a văzut mesajul și nu a zis nimic... mi-a dat mare seen să imi țiuie. Oare chiar așa mulți clienți să aibe încât să nu o mai intereseze să își facă clienți noi.I-am mai și precizat ca prostul în mesaj căci poate să îmi scrie când poate că nu creează deranj. Nu le înțeleg pe fetele astea care nu poate să își rupă un minut din timpul lor să scrie un mesaj...bagamiaș ceva în el de mesaj. 1 2
Semakonee Reputație: 75 Postat Martie 14 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 14 La 14.03.2025 la 19:55, mrwick a spus: Ați reușit careva să o vizitați azi pe domnișoara? Eu i-am scris și a văzut mesajul și nu a zis nimic... mi-a dat mare seen să imi țiuie. Oare chiar așa mulți clienți să aibe încât să nu o mai intereseze să își facă clienți noi.I-am mai și precizat ca prostul în mesaj căci poate să îmi scrie când poate că nu creează deranj. Nu le înțeleg pe fetele astea care nu poate să își rupă un minut din timpul lor să scrie un mesaj...bagamiaș ceva în el de mesaj. Extinde Ai PM 😎 ....fi deștept folosestel. Eu trebuie sa te învăț 🤣🍻!!! 1
flyemirates Reputație: 30 Postat Martie 14 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 14 Eu eram Programat la anumită oră, iar când am ajuns la locație niciun semn din partea ei. Să fie sănătoasă! 1
mrwick Reputație: 945 Postat Martie 15 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 15 La 14.03.2025 la 20:03, Semakonee a spus: Ai PM 😎 ....fi deștept folosestel. Eu trebuie sa te învăț 🤣🍻!!! Extinde Dapăi am zis ca să nu apelez la PM, că mă programez pe Wa. Cu programarea am rămas🤣🤣🤣!!!
mrwick Reputație: 945 Postat Martie 15 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 15 La 14.03.2025 la 21:20, flyemirates a spus: Eu eram Programat la anumită oră, iar când am ajuns la locație niciun semn din partea ei. Să fie sănătoasă! Extinde Pe tine te-a julit și mai rău, te-a mai pus și pe drumuri degeaba🤦♂️.
eldiavolo666 Reputație: 235 Postat Martie 15 Oras:Arad Disponibila Oras:Arad Disponibila Postat Martie 15 Și eu am pățit la fel cu una..cică nu i-a plăcut cum arat..Mai nou trebe sa ne placa și ele pe noi nu doar banii sunt destul 😅😅și doar nu sunt un nespălat sau boschetar...Am făcut un drum degeaba la Adora 😁 1
andrei003 Reputație: 962 Postat Martie 15 Postat Martie 15 La 14.03.2025 la 19:55, mrwick a spus: Ați reușit careva să o vizitați azi pe domnișoara? Eu i-am scris și a văzut mesajul și nu a zis nimic... mi-a dat mare seen să imi țiuie. Oare chiar așa mulți clienți să aibe încât să nu o mai intereseze să își facă clienți noi.I-am mai și precizat ca prostul în mesaj căci poate să îmi scrie când poate că nu creează deranj. Nu le înțeleg pe fetele astea care nu poate să își rupă un minut din timpul lor să scrie un mesaj...bagamiaș ceva în el de mesaj. Extinde Nici mie nu mi-a raspuns. Poate a prins-o vijelia.... 1
mrwick Reputație: 945 Postat Martie 15 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 15 La 15.03.2025 la 21:48, andrei003 a spus: Nici mie nu mi-a raspuns. Poate a prins-o vijelia.... Extinde Treaba ei... că doar nu stăm să plângem după ea... doar că e neserioasă. Și e și chestie de bun simț să răspunzi la mesaje să fi zis dacă a intervenit ceva și nu a mai putut să vină sau măcar aici pe forum să fi anunțat.
wader77 Reputație: 54 Postat Martie 17 Postat Martie 17 face selectie foarte stansa ,intradevar, eu am facut programare la MIKI si am ajuns azi poate pt ca ma cunoaste deja ca am mai fost la ea mai demult, posibil ,dar am doar 3 cuvinte de spus pt cine ajunge -e de vis- fata asta o face cu pasiune ,cu sarutari ,mangaieri , e cu cu tine acolo te simti cu cu ea ca si cand faci dragoste prima data cu o prietena buna din copilarie cel putin asa simt eu , nu este nevoie de cuvinte cum iti place ce iti place vrei mai adinc ,vrei mai deep , totul este de la sine,... graba timpului este inexistent ,nu simti asa ceva , nu simti nici macar ca platesti ,acuma posibil si compatibilitatea sa joace un rol important,....timpul petrecut cu MIKI a meritat pe deplin ON si NP 200 lei 4 1
flyemirates Reputație: 30 Postat Martie 18 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 18 La 17.03.2025 la 18:06, wader77 a spus: face selectie foarte stansa ,intradevar, eu am facut programare la MIKI si am ajuns azi poate pt ca ma cunoaste deja ca am mai fost la ea mai demult, posibil ,dar am doar 3 cuvinte de spus pt cine ajunge -e de vis- fata asta o face cu pasiune ,cu sarutari ,mangaieri , e cu cu tine acolo te simti cu cu ea ca si cand faci dragoste prima data cu o prietena buna din copilarie cel putin asa simt eu , nu este nevoie de cuvinte cum iti place ce iti place vrei mai adinc ,vrei mai deep , totul este de la sine,... graba timpului este inexistent ,nu simti asa ceva , nu simti nici macar ca platesti ,acuma posibil si compatibilitatea sa joace un rol important,....timpul petrecut cu MIKI a meritat pe deplin ON si NP 200 lei Extinde Și eu am mai fost la ea data trecută. Deci nu știu cum stă ea cu selecția. Poate o propunem selecționer.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18 Postat Martie 18 La 18.03.2025 la 10:18, miki20 a spus: Indisponibilă‼️ Extinde ai fost si disponibila?
chrissbecker Reputație: 48 Postat Martie 18 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 18 La 18.03.2025 la 10:18, miki20 a spus: Indisponibilă‼️ Extinde Pe cand o sa mai revii la Arad?
andrei003 Reputație: 962 Postat Martie 18 Postat Martie 18 La 18.03.2025 la 12:59, chrissbecker a spus: Pe cand o sa mai revii la Arad? Extinde E la Timisoara, daca vrei sa dai o fuga sa vezi cum e cu programarile.
mrwick Reputație: 945 Postat Martie 18 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 18 La 18.03.2025 la 11:50, curvarul88 a spus: ai fost si disponibila? Extinde A fost disponibilă poate pentru preferații ei, nu vezi că cică face selecție🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum