Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2021 Postat Aprilie 28, 2021 Acum 36 minute, jerry84 a spus: Salut, am ajuns și eu aseară la făptura asta mica și drăgălașa, contact wapp, respectata programarea de ambele părți etc! Ca minus are, ca face oral protejat și nu spune din'ainte, acțiunea s a petrecut asa, puțin sex între sâni după urmând... Op : are potențial,deep se inneaca cu ea și este atenta la vecini... Np : ea in lot, schimbat în misionar finalizat, nr2 finalizat în doggy... Locatie : 10, curata cu tot ce trebuie Gfe : vorbareata, nu te grăbește... 🔟 De recomandat : da Cadou : 250 Mulțumesc și te mai aștept ❤❤🥰🤗
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Aprilie 28, 2021 Jerry defapt Beatrice face oralul în funcție de igienă
gheonoia Reputație: 96 Postat Aprilie 28, 2021 Oras:Nottingham Oras:Nottingham Postat Aprilie 28, 2021 2 hours ago, BeatriceVIP said: Da ,se poate OK, rămâne stabilit. Ne auzim mâine la 4.30
marx01 Reputație: 8 Postat Aprilie 29, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 29, 2021 Prima postare și prima recenzie deși am cont de mult timp aici Am trecut și eu ieri în jurul prânzului pe la domnișoara în cauză. Locație în Mamaia,excelenta, curat, frumos, spațios.M a ghidat ea de la balcon ca eu nu nimeream intrarea Beatrice - simpatică, miniona, blonda, TZaTzeeE, receptiva la nevoile tale. Am stat 10 minute sa ne cunoaștem un pic, am trecut la dus, prosoape curate, geluri, toate cele. Nu m a grăbit deloc, achitat 300 pt o ora. A vrut sa mi dea rest, eu vroiam și fk :) Acțiune nu prea multa din partea mea, eu venind încărcat de peste mari și țări. Mă tampise cu pozele ei de dinainte, 1st round, după multe pupături, un titfuck frumos și 1 2 3...s au dus copiii mei... între tzatzele ei :) Junioru și a revenit în 45 de secunde. Pupături, respirat/suflat ușor în ureche, eu fiind fan ASMR, super senzația. Se mulează bine pe dorințe tale. Putin misionar, puțin mai mult spoon și terminat în balonaș. Stat la țigări, eu neavând, mi a dat ea :), povești, îmbrățișat, pupat, plecat, de revenit. Locatie: 10 Beatrice: 9.5, GFE ridicat Cadou: 300 ora cu fk din belșug Clar de revenit. Beatrice, te pup. 4
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 Acum 5 ore, marx01 a spus: Prima postare și prima recenzie deși am cont de mult timp aici Am trecut și eu ieri în jurul prânzului pe la domnișoara în cauză. Locație în Mamaia,excelenta, curat, frumos, spațios.M a ghidat ea de la balcon ca eu nu nimeream intrarea Beatrice - simpatică, miniona, blonda, TZaTzeeE, receptiva la nevoile tale. Am stat 10 minute sa ne cunoaștem un pic, am trecut la dus, prosoape curate, geluri, toate cele. Nu m a grăbit deloc, achitat 300 pt o ora. A vrut sa mi dea rest, eu vroiam și fk Acțiune nu prea multa din partea mea, eu venind încărcat de peste mari și țări. Mă tampise cu pozele ei de dinainte, 1st round, după multe pupături, un titfuck frumos și 1 2 3...s au dus copiii mei... între tzatzele ei Junioru și a revenit în 45 de secunde. Pupături, respirat/suflat ușor în ureche, eu fiind fan ASMR, super senzația. Se mulează bine pe dorințe tale. Putin misionar, puțin mai mult spoon și terminat în balonaș. Stat la țigări, eu neavând, mi a dat ea :), povești, îmbrățișat, pupat, plecat, de revenit. Locatie: 10 Beatrice: 9.5, GFE ridicat Cadou: 300 ora cu fk din belșug Clar de revenit. Beatrice, te pup. Si euuu te pup Mulțumesc frumos și te mai aștept 🥰🥰❤
talibanu Reputație: 9724 Postat Aprilie 29, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 29, 2021 Acum 20 minute, cristi8999 a spus: Asa sâni ai la 19 ani?? 💓 Nu..e photoshop 1
cristi8999 Reputație: 255 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 Acum 1 minut, talibanu a spus: Nu..e photoshop Nu am zis cu răutate... Dar rar găsești fete asa tinere cu asa sâni 👌 1
crazyalien Reputație: 23 Postat Aprilie 29, 2021 Oras:cta Oras:cta Postat Aprilie 29, 2021 Sunt si tari, mai umblam eu cu una si avea sanii la fel de mari dar mooooi
cristi8999 Reputație: 255 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 Acum 30 minute, crazyalien a spus: Sunt si tari, mai umblam eu cu una si avea sanii la fel de mari dar mooooi Da cine știe oricum interesanta fata poate vine și în București
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 Acum 1 oră, cristi8999 a spus: Asa sâni ai la 19 ani?? 💓 Ii am de vreo câțiva ani:)))
cristi8999 Reputație: 255 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 Oricum sunt fortaa👍👍poate ne mai faci câte o poza la ei măcar de la distanta sa te vedem dacă live nu se poate momentan 😂👍
lexluthor Reputație: 1206 Postat Aprilie 29, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Aprilie 29, 2021 Vrei si tu material de laba?🙄🙄😁😁😁
cristi8999 Reputație: 255 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 Acum 3 minute, lexluthor a spus: Vrei si tu material de laba?🙄🙄😁😁😁 Ca tu ai regreta😂😂
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 Acum 12 minute, cristi8999 a spus: Oricum sunt fortaa👍👍poate ne mai faci câte o poza la ei măcar de la distanta sa te vedem dacă live nu se poate momentan 😂👍 Ai la ce sa faci laba suficient
gheonoia Reputație: 96 Postat Aprilie 29, 2021 Oras:Nottingham Oras:Nottingham Postat Aprilie 29, 2021 Am fost și eu astăzi la domnișoara, am stabilit prin wassup locația, m-am încurcat puțin dar pana la urma am reușit sa găsesc blocul. Am ajuns la apartament, m-am igienizat iar domnișoara m-a așteptat în sutien și tanga deși am rugat-o să mă întâmpine într-o fustița sau puțin îmbrăcată, din păcate pe mine nu prea ma atrage dacă văd femeia direct goala, trebuie sa fie o surpriza acolo, în fine, am stat puțin de vorba și am trecut la un oral, s-a sculat cam greu (nu știu dacă neapărat a fost vina vreunuia, eu am nevoie de putina poveste), în timpul sexului oral, m-a întrebat dacă ii pot lăsa o recenzie, ne apucam iar de treaba, i-am spus sa se întindă putin, am sărutat-o pe corp și m-am dus jos, m-a lăsat vreo 2 minute și apoi sunt întrebat dacă nu ar fi mai bine sa trecem la sex. Eu cred ca ăștia mai bătrâni dintre noi vor puțin mai mult decât sex brut, cred ca am depășit episoadele alea, în atatia ani de viata am văzut destule tate și cururi. Am trecut la misionar și am terminat. Pentru mine sincer, nu a fost nimic asemănător cu ce povestesc oamenii aici, poate eu nu am rezonat cu domnișoara, sper alții sa o facă. OP 6, NP6. Halat 150 4
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2021 Postat Aprilie 30, 2021 Acum 7 ore, gheonoia a spus: Am fost și eu astăzi la domnișoara, am stabilit prin wassup locația, m-am încurcat puțin dar pana la urma am reușit sa găsesc blocul. Am ajuns la apartament, m-am igienizat iar domnișoara m-a așteptat în sutien și tanga deși am rugat-o să mă întâmpine într-o fustița sau puțin îmbrăcată, din păcate pe mine nu prea ma atrage dacă văd femeia direct goala, trebuie sa fie o surpriza acolo, în fine, am stat puțin de vorba și am trecut la un oral, s-a sculat cam greu (nu știu dacă neapărat a fost vina vreunuia, eu am nevoie de putina poveste), în timpul sexului oral, m-a întrebat dacă ii pot lăsa o recenzie, ne apucam iar de treaba, i-am spus sa se întindă putin, am sărutat-o pe corp și m-am dus jos, m-a lăsat vreo 2 minute și apoi sunt întrebat dacă nu ar fi mai bine sa trecem la sex. Eu cred ca ăștia mai bătrâni dintre noi vor puțin mai mult decât sex brut, cred ca am depășit episoadele alea, în atatia ani de viata am văzut destule tate și cururi. Am trecut la misionar și am terminat. Pentru mine sincer, nu a fost nimic asemănător cu ce povestesc oamenii aici, poate eu nu am rezonat cu domnișoara, sper alții sa o facă. OP 6, NP6. Halat 150 Multumesc frumos pt parere ,nici eu nu cred ca am fost compatibili 🤷♀️🤷♀️se mai întâmplă Te pup
Vizitator grempgroc09 Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2021 Postat Aprilie 30, 2021 Am văzut ieri acest topic, și fiind mare fan al fetelor minione, moldovence și cu sânii mari, am apreciat că e absolut necesar să vin și să o văd cu ochii mei pe Beatrice. Așadar am vorbit cu ea dimineața, pe WhatsApp și am stabilit să ne vedem seara la ora 7. Niște ore și cam 40km mai tarziu, ajung la ea și o sun, însă ce să vezi... Beatrice și-a luat ambele jucării și a plecat - nu mai era de găsit nici la telefon, nici prin mesaje, iar eu stăteam degeaba în fața blocului. Am mai stat cam 15 minute, fără răspuns din partea ei, după care am plecat. Nasol moment
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2021 Postat Aprilie 30, 2021 Acum 16 minute, grempgroc09 a spus: Am văzut ieri acest topic, și fiind mare fan al fetelor minione, moldovence și cu sânii mari, am apreciat că e absolut necesar să vin și să o văd cu ochii mei pe Beatrice. Așadar am vorbit cu ea dimineața, pe WhatsApp și am stabilit să ne vedem seara la ora 7. Niște ore și cam 40km mai tarziu, ajung la ea și o sun, însă ce să vezi... Beatrice și-a luat ambele jucării și a plecat - nu mai era de găsit nici la telefon, nici prin mesaje, iar eu stăteam degeaba în fața blocului. Am mai stat cam 15 minute, fără răspuns din partea ei, după care am plecat. Nasol moment Te am întrebat pe whatsapp daca mai vii dar nu s a trimis mesajul și am crezut ca mi ai dat block cum am mai pățit... Dacă vrei îți trimit ss în privat
Vizitator grempgroc09 Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2021 Postat Aprilie 30, 2021 1 minute ago, BeatriceVIP said: Te am întrebat pe whatsapp daca mai vii dar nu s a trimis mesajul și am crezut ca mi ai dat block cum am mai pățit... Dacă vrei îți trimit ss în privat Trimite-mi, vreau să îți trimit și eu screenshot dar văd că nu pot da mesaje private
lexluthor Reputație: 1206 Postat Aprilie 30, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Aprilie 30, 2021 Dacă îți trimite ea se poate ,momentan tu nu poti
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Dragilor ,de azi îmi reiau activitatea Voi fi disponibila între 14 și 20 V as ruga sa va programați de acum prin link ul de mai jos pt a evita situațiile neplăcute (datele cu caracter personal doar eu le pot vedea) Pupicei🥰🤗
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Acum 10 minute, BeatriceVIP a spus: Dragilor ,de azi îmi reiau activitatea Voi fi disponibila între 14 și 20 V as ruga sa va programați de acum prin link ul de mai jos pt a evita situațiile neplăcute (datele cu caracter personal doar eu le pot vedea) Pupicei🥰🤗 Click pt programari
loriii536 Reputație: 40839 Postat Mai 3, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 3, 2021 Acum 6 ore, BeatriceVIP a spus: Click pt programari Ma bucur ca sunt o sursa de inspirație . Bravo , am elevi silitori 💋 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum