Vizitator bobby26 Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2021 Postat Septembrie 30, 2021 5 hours ago, Maiap said: Neața dragă lume! Disponibila ptr programari! 😚😋🤗 Va salut colegi de forum. Ieri am vizitat-o pe Maia. Programarea am facut-o pe whatsapp. Locatia este una curata si usor de gasit ( red district a orasului - cum scria un alt coleg). Ce se vede in poze este si-n realitate(aspect fizic) In ce priveste notele, ON 9 ( pt ca nu face DT, altfel un 10*) NP 10 ( multe pozitii, foarte excitante, fara graba si mai ales implicare). In concluzie: de revenit 100% , de recomandat 100%. Multumesc Maia pentru experienta de ieri. 😘
Maiap Reputație: 286 Postat Septembrie 30, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 30, 2021 1 oră în urmă, bobby26 a spus: Va salut colegi de forum. Ieri am vizitat-o pe Maia. Programarea am facut-o pe whatsapp. Locatia este una curata si usor de gasit ( red district a orasului - cum scria un alt coleg). Ce se vede in poze este si-n realitate(aspect fizic) In ce priveste notele, ON 9 ( pt ca nu face DT, altfel un 10*) NP 10 ( multe pozitii, foarte excitante, fara graba si mai ales implicare). In concluzie: de revenit 100% , de recomandat 100%. Multumesc Maia pentru experienta de ieri. 😘 Cu drag,te pup si te imbratisez!
Maiap Reputație: 286 Postat Septembrie 30, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 30, 2021 Momentan sunt indisponibila! 😋🤗
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 3, 2021 Ziua buna draga lume!!! Astăzi sunt disponibila ptr programari! Va pup si va îmbrățișez iar in același timp va urez o zi de Duminica fantastica! 1
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 3, 2021 1 4
Edgeorge2021 Reputație: 28 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 3, 2021 Încerc sa dau de frumoasa Maia și nu reușesc ☹ ești disponibila Maia? Ti-am lăsat un sms dacă ma poți programa te rog 😘😘
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 3, 2021 1 oră în urmă, Edgeorge2021 a spus: Încerc sa dau de frumoasa Maia și nu reușesc ☹ ești disponibila Maia? Ti-am lăsat un sms dacă ma poți programa te rog 😘😘 Posibil...dar nu imi amintesc sa am vreun mesaj in care sa se specifice in cat timp rasp! Altfel nu indrazndesc sa deranjez!😚🤗
Edgeorge2021 Reputație: 28 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 3, 2021 Acum 6 minute, Maiap a spus: Posibil...dar nu imi amintesc sa am vreun mesaj in care sa se specifice in cat timp rasp! Altfel nu indrazndesc sa deranjez!😚🤗 E un 62 la final poți sa rasp dacă dorești nu e niciun deranj
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 4, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 4, 2021 Ziua buna!!! Va doresc o saptamana faina! Disponibila ptr programari! 😚🤗😘😋
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 4, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 4, 2021 1 4
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 5, 2021 Disponibila! 😋🤗😚
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 5, 2021 1 3
rechinii77 Reputație: 50743 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 5, 2021 Acum 1 oră, Maiap a spus: 💣💣💣❤💋💋 7 1
andreiutzu11 Reputație: 44 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 5, 2021 Vizitat domnișoara ieri, programare făcută pe wattsapp (încă funcționa🙄) făcută foarte ușor, deși cu mari peripeții, ajung într-un final la domnișoara titulara a topicului. La prima tentativa, suna nevasta exact când eram proaspăt intrat în apartament și savuram priveliștea oferita de domnița in cauză(superbă), obligat să anulez pentru urgențele familiale. Maia ,cu un stil de mare doamna, nu s a suparat deloc că evadez, fara sa fi stat 10 secunde, dar cu promisiunea că mă întorc când poate și ea(încă un semn bun pe lângă aspectul incitant) Musai a fost să mă întorc!! Ajung într-un final înapoi la Maia(și rău nu-mi pare), mă servește cu ceva de băut, așa cum îmi place mie(probabil tuturor) fara pic de graba și mega calma. Mă cer la dus, asistat(accepta fara nici o obiecție),acolo incepe nebunia(nu m am putut abține până ieșim din dus),fraților la asta i place p...a,oral de vis ,atenție la vecini ,tot tacâmul ,gata am fost in 5 min,finalizare pe sânii aia superbi (deși nu s fan silicoane ,probabil m a luat valul) Concluzie ,de vizitat ( greu sa nu faci click cu ea,se mulează după client ) Halat 150 Durata 15 min(time well spent) Locație 10 Spor!! 5 2
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 6, 2021 Acum 11 ore, andreiutzu11 a spus: Vizitat domnișoara ieri, programare făcută pe wattsapp (încă funcționa🙄) făcută foarte ușor, deși cu mari peripeții, ajung într-un final la domnișoara titulara a topicului. La prima tentativa, suna nevasta exact când eram proaspăt intrat în apartament și savuram priveliștea oferita de domnița in cauză(superbă), obligat să anulez pentru urgențele familiale. Maia ,cu un stil de mare doamna, nu s a suparat deloc că evadez, fara sa fi stat 10 secunde, dar cu promisiunea că mă întorc când poate și ea(încă un semn bun pe lângă aspectul incitant) Musai a fost să mă întorc!! Ajung într-un final înapoi la Maia(și rău nu-mi pare), mă servește cu ceva de băut, așa cum îmi place mie(probabil tuturor) fara pic de graba și mega calma. Mă cer la dus, asistat(accepta fara nici o obiecție),acolo incepe nebunia(nu m am putut abține până ieșim din dus),fraților la asta i place p...a,oral de vis ,atenție la vecini ,tot tacâmul ,gata am fost in 5 min,finalizare pe sânii aia superbi (deși nu s fan silicoane ,probabil m a luat valul) Concluzie ,de vizitat ( greu sa nu faci click cu ea,se mulează după client ) Halat 150 Durata 15 min(time well spent) Locație 10 Spor!! Multumesc ptr cuvintele frumoase! Te imbratisez cu drag! 🤗🤗😚😚
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 6, 2021 Disponibila ptr programari! Va pup si va doresc o zi fantastica!!!😋😋 🤗🤗🤗😚😚😚
tipali84 Reputație: 27 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 6, 2021 Am vizitat-o si eu pe dragutza Maia ieri. Nu pot sa spun decat de bine, cum a zis si colegul de dinainte “ e greu sa nu faci click cu ea”. Am stat am povestit, am glumit, ne-am futut ca-n filme drept urmare o intalnire reusita. Nu e mofturoasa, nu e fitzoasa, nu pot decat sa-i dau nota 9 pe linie, ptr ca 10 e perfect si cred ca nu exista. Asadar mergeti cu incredere ca e hot tipa si te fute intr-un mare stil. Eu unul sigur revin la ea. Pupici Maia 2 1
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 6, 2021 1 oră în urmă, tipali84 a spus: Am vizitat-o si eu pe dragutza Maia ieri. Nu pot sa spun decat de bine, cum a zis si colegul de dinainte “ e greu sa nu faci click cu ea”. Am stat am povestit, am glumit, ne-am futut ca-n filme drept urmare o intalnire reusita. Nu e mofturoasa, nu e fitzoasa, nu pot decat sa-i dau nota 9 pe linie, ptr ca 10 e perfect si cred ca nu exista. Asadar mergeti cu incredere ca e hot tipa si te fute intr-un mare stil. Eu unul sigur revin la ea. Pupici Maia Pupici si tie!! Sa ne revedem cu bn !!!🤗🤗😚😚😋😋
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 7, 2021 Disponibilă! 🤗😚😋
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 7, 2021 Azi si maine!! Ultimele zile in oras! 🤗 1
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 7, 2021 3 4
balkan Reputație: 322 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 7, 2021 io am fost lasat balta :)))) n`am apucat - csf ncsf :)))) patzesti 2
x the impaler Reputație: 10005 Postat Octombrie 7, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Octombrie 7, 2021 1 hour ago, Maiap said: Tulai fata.... madra poza & tentanta, da parca unghiul... nu se vede peluza de balcoane 🤣 2
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 8, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 8, 2021 Acum 14 ore, balkan a spus: io am fost lasat balta :)))) n`am apucat - csf ncsf :)))) patzesti Ciudat,depinde si la ce ora ai dorit,insa ieri nu am facut nici o anulare a intalnirilor !
Maiap Reputație: 286 Postat Octombrie 8, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 8, 2021 Disponibila ptr programari! Ultima zi in oras! 😚😋🤗😚😋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum