Aroma_ta Reputație: 4 Postat Aprilie 15, 2021 Postat Aprilie 15, 2021 Acum 4 ore, ukiwaka a spus: Sa inverzit "el capo" de frica😅 dar sa nu uitam ca si conturile verzi se pot bana😈 @dog attack cinei frumuselu' din poza? Scrie aici te rog ce cont verde a fost banat in ultimele 365 de zile 🤔 Eu nu stiu niciunul. Pe viitor , insa, ar trebui sa fie multe.
Aroma_ta Reputație: 4 Postat Aprilie 15, 2021 Postat Aprilie 15, 2021 Acum 5 minute, dog attack a spus: De ce vorbesti cu tine de pe @Aroma_ta si @ukiwaka? Credinta unora in neadevar duce la lucruri crunte, mai ales aici. In ziua cand vei inceta cu tampeniile astea, da, iti vei gasi linistea.
Vizitator dog attack Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2021 Postat Aprilie 15, 2021 26 minutes ago, Aroma_ta said: Credinta unora in neadevar duce la lucruri crunte, mai ales aici. In ziua cand vei inceta cu tampeniile astea, da, iti vei gasi linistea. amu ce mesaj ai pentru noi sorinele?
gigelpetrescu Reputație: 3312 Postat Aprilie 15, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2021 11 hours ago, white_rabbit said: Încă nu mi-am pierdut speranța că se vor implementa măsurile amintite. Nici încrederea că există mai mulți oameni buni decât smintiți. Lol, știi vorba aia? Trăiești cu speranța și mori cu regretu'! 1 1
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2021 Postat Aprilie 15, 2021 37 minutes ago, gigelpetrescu said: Lol, știi vorba aia? Trăiești cu speranța și mori cu regretu'! Prefer să regret că am făcut un lucru decât să regret că n-am incercat niciodată 😉
ukiwaka Reputație: -47 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Idk Oras:Idk Postat Aprilie 15, 2021 Acum 9 ore, dog attack a spus: amu ce mesaj ai pentru noi sorinele? Stiu ca prostia nu are limite dar tu uimesti pe zi ce trece🤐 1 3
ukiwaka Reputație: -47 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Idk Oras:Idk Postat Aprilie 15, 2021 Imediat cum cineva e impotriva ta, tu zici ca e acelasi om, pe conturi diferite🤐 NU CUNOST NICI UN "SORINEL" !!! 1 3
Vizitator dog attack Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2021 Postat Aprilie 16, 2021 16 hours ago, ukiwaka said: Stiu ca prostia nu are limite dar tu uimesti pe zi ce trece🤐 poza ta de la avatar spune totul despre prostie
ukiwaka Reputație: -47 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Idk Oras:Idk Postat Aprilie 16, 2021 Acum 9 ore, dog attack a spus: poza ta de la avatar spune totul despre prostie Sa mori tu si toate clonele tale? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum