Sari la conținut

Pentru 10,000 de euro ati face dragoste cu o femeie cu pula ?

Postări Recomandate

Acum 4 minute, puloiu a spus:

Da-mi si mie aia zece mii, as vrea s-o iau in Cancun pentru vreo luna pe Diamond Skin ! ;)

Asta vrei tu sa faci cu 10 000 euro? Sa te futi cu un transexual ca sa mergi in vacanta cu un alt transexual?

Nu cumperi un supercomputer sa te apuci de minat bitcoini?

Nu investesti intr-o afacere profitabila cu masini electrice sau platforme de telemunca? 

Nu te apuci de facut bisnita cu PlayStation 5,cumparandu-l ieftin si il pui la vanzare mai scump pe OLX? 

Sau nu te inscrii in PNL sa tragi un tun la stat la achizitionat masti?  

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator puloiu
Reputație: 0
4 minutes ago, Marlanul66 said:

Asta vrei tu sa faci cu 10 000 euro? Sa te futi cu un transexual ca sa mergi in vacanta cu un alt transexual?

Nu cumperi un supercomputer sa te apuci de minat bitcoini?

Nu investesti intr-o afacere profitabila cu masini electrice sau platforme de telemunca? 

Nu te apuci de facut bisnita cu PlayStation 5,cumparandu-l ieftin si il pui la vanzare mai scump pe OLX? 

Sau nu te inscrii in PNL sa tragi un tun la stat la achizitionat masti?  

Hmm... si mai spui ca-ti plac fetitele sexy...

Diamond Skin:

https://thumb-p5.xhcdn.com/a/RAPaqNgixYboASOosXNeZw/000/467/197/895_1000.jpg

Restul l-ai inteles o gramada ! :)

Link spre comentariu
39 minutes ago, puloiu said:

Hmm... si mai spui ca-ti plac fetitele sexy...

Diamond Skin:

https://thumb-p5.xhcdn.com/a/RAPaqNgixYboASOosXNeZw/000/467/197/895_1000.jpg

Restul l-ai inteles o gramada ! :)

a zis cu pula ba nu trisa si pune transexuali cu operatie facuta de modelare de pizda, ca pentru 10 mii da coco m-as fute si eu cu cioroiu ala, nici nu vreau sa ma gandesc catai pula avea inainte de operatie

Link spre comentariu
  • Oras:Sinaia
  • Oras:Sinaia
Acum 20 ore, Le.stie a spus:

Eu nu ! Da' sunt unii p-aici, în căutare de experiențe erotice, care cred că s-ar băga pt mult mai puțin ! 🐰 🤣🤣🤣

nu te dai inapoi de

la o muie scurta labagiule? 

• Haha 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms
24 minutes ago, plouacucacat said:

Dati-i aia 10 000 euro lui payment, avocatul Lisandru care are poze pe sentimente.ro imbracat la camasa de Lidl si ochelari de tocilar, cu trandafir in mana.

El in mod sigur si-a tras-o in cur cu Picon si cu 2peu_2peu. :D 

Bă zdreanță de om, bannările tale, Depresivului ce delirezi, ale parpanghelului valoros de Netflix şi etc... ar putea fi folosite cu succes ca unitate de timp inedită! 😳

Exemple:
N-am mai intrat pe nimfo de acum 3 bannări ale prostovanului de Qwerty.
N-am mai văzut o poză cu bunăciuni la LUX de la penultima bannare a ratatului Depresiv.
O glumă deşteaptă n-am mai citit de la ultima bannare a Marelui Alb brancardier pe Salvare.
Nu mi-am mai ascuțit ghearele de la ultima bannare a pârnăiaşului de Musser.

Cheers ! 💋👍🏻

PS. Găozare de Gl ce te intitulezi eronat " Puloiu" , dacă te mai aplauzi mult cu jigodiile de trolli de pe nimfo, îți fac cunoscut numele tău acilea 😉

Cheers, pederast mic ! 😘🤟👬+🌽
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator puloiu
2 minutes ago, tolerans_yok said:

Bă zdreanță de om, bannările tale, Depresivului ce delirezi, ale parpanghelului valoros de Netflix şi etc... ar putea fi folosite cu succes ca unitate de timp inedită! 😳

Exemple:
N-am mai văzut o poză cu bunăciuni la LUX de la penultima bannare a ratatului Depresiv.
O glumă deşteaptă n-am mai citit de la ultima bannare a Marelui Alb brancardier pe Salvare.

Cheers ! 💋👍🏻

PS. Găozare de Gl ce te intitulezi eronat " Puloiu" , dacă te mai aplauzi mult cu jigodiile de trolli de pe nimfo, îți fac cunoscut numele tău acilea 😉

Pai da-i bice ! Ce mai astepti ? Ai acceptul meu ! Si vorbeste si tu ca oamenii normali, nu te reprezinta vocabularul asta. Poti mai mult de-atat !

Link spre comentariu
3 minutes ago, tolerans_yok said:

Exemple:

Cheers ! 💋👍🏻

Da ba da da musser mare om, ia-te de mana cu el si anscrieti-ca la QAnon si omorati elitele de hollywood care beau sangele copkiilor si controleaza pulimea cu radiatii 5G , ca sunteti la fel de iluminati ca aia 

krek tu cu musser ala sunteti aceeasi persoana 

Link spre comentariu
16 minutes ago, tolerans_yok said:

Exemple:

Cheers ! 💋👍🏻

Nici nu mai  stii sa scrii corect gramatical si ortografic.

Te bate pana si deliapisii care a ajuns influencer pe instagram si tik-tok si face bani mai multi ca tine, bugetache plosnita ce esti! 

Link spre comentariu

Vizitator maxuser

Sunt plin de femei cu pula si inca cer bani sa le futi. Interesant ca sunt femei care au si pula si pizda. la care tip de femei te referi?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...