mihaita2020 Reputație: 911 Postat Iulie 13, 2022 Postat Iulie 13, 2022 La 11.07.2022 la 16:03, Elenaaa72 a spus: De mâine voi fi iar disponibilă, în altă locație de data aceasta! Preț: 150lei (20-25minute) 1 finalizare 250lei(60minute 2 finalizări) Servicii: Oral p/n în funcție de igienă,normal doar protejat,atingeri (mângâieri),diferite poziții, sărutări corporale , finalizare corporală sau orală +50lei extra,Fk+50 extra ,69(limbute),masaj de relaxare Dusul este de asemenea o prioritate atât pentru mine cât și pentru voi! 😇😘 Finalizarea corporală este 50 extra?? Deci dacă vreau sa finalizez pe picior , sau pe un deget sau unghie trebuie sa plătesc 50 de lei în plus. Finalizarea corporala se refera doar la tine, sau și la mine? Ca poate vreau sa finalizez la mine în mana, adică pe corpul meu. Trebuie sa plătesc în plus și asa? 4
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Iulie 13, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iulie 13, 2022 Acum 1 minut, mihaita2020 a spus: Finalizarea corporală este 50 extra?? pai mi se pare logic sa fie asa ...ca trebuie chiar sa se duca la dus ,ca vrea ca nu vrea si apa costa . Acum 3 minute, mihaita2020 a spus: Deci dacă vreau sa finalizez pe picior , sau pe un deget sau unghie trebuie sa plătesc 50 de lei în plus. daca reusesti sa finalizezi pe unghie ori o ai ca pixul ori esti lunetist de profesie daca o faci in timp ce faci FK ...te poti inscrie usor la rubrica " culmea in sex " cred ca si Elena prefera pe unghie ....nu mai are nevoie de acetona sa stearga oja 1 1
Elenaaa72 Reputație: 14 Postat Iulie 13, 2022 Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Postat Iulie 13, 2022 Acum 6 ore, mihaita2020 a spus: Finalizarea corporală este 50 extra?? Deci dacă vreau sa finalizez pe picior , sau pe un deget sau unghie trebuie sa plătesc 50 de lei în plus. Finalizarea corporala se refera doar la tine, sau și la mine? Ca poate vreau sa finalizez la mine în mana, adică pe corpul meu. Trebuie sa plătesc în plus și asa? 😅 Unde ai văzut tu finalizare corporală extra la mine? Am scris destul de clar serviciile care sunt extra Fk si finalizare orală nu finalizare corporală! Nu am cerut extra pentru finalizare corporală niciodată doar pentru cea orală
mihaita2020 Reputație: 911 Postat Iulie 13, 2022 Postat Iulie 13, 2022 La 11.07.2022 la 16:03, Elenaaa72 a spus: De mâine voi fi iar disponibilă, în altă locație de data aceasta! Preț: 150lei (20-25minute) 1 finalizare 250lei(60minute 2 finalizări) Servicii: Oral p/n în funcție de igienă,normal doar protejat,atingeri (mângâieri),diferite poziții, sărutări corporale , finalizare corporală sau orală +50lei extra,Fk+50 extra ,69(limbute),masaj de relaxare Dusul este de asemenea o prioritate atât pentru mine cât și pentru voi! 😇😘 Uite aici unde ai scris preturile s-o serviciile " finalizare corporală sau orală +50 extra" 1
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 13, 2022 6 hours ago, mihaita2020 said: Uite aici unde ai scris preturile s-o serviciile " finalizare corporală sau orală +50 extra" Buna remarca, bravo Mihaita✌️ 1 2
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 13, 2022 23 minutes ago, Razzvan1976 said: Buna remarca, bravo Mihaita✌️ BENZEMAULEEE , iar imi dai cu minus?👎 Am activitate misto cu tine🔝 2
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 13, 2022 4 minutes ago, Razzvan1976 said: BENZEMAULEEE , iar imi dai cu minus?👎 Am activitate misto cu tine🔝 Mai am cateva posturi ptr azi, si imi place sa vb cu cineva, tu esti bossul, BENZEMAULEEE😁 Dar iti dau si eu minusuri👎👎👎 1 1
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 13, 2022 4 minutes ago, Razzvan1976 said: Mai am cateva posturi ptr azi, si imi place sa vb cu cineva, tu esti bossul, BENZEMAULEEE😁 Dar iti dau si eu minusuri👎👎👎 *postari BENZEMAULEEE😁 Imi place cum suna...este atat de animalic🥱 1 2
Elenaaa72 Reputație: 14 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Postat Iulie 14, 2022 Acum 22 ore, mihaita2020 a spus: Uite aici unde ai scris preturile s-o serviciile " finalizare corporală sau orală +50 extra" Am specificat eu greșit dar dacă te uiți la celelalte postări referitoare la pret și servicii îți dai seama ca nu cer extra pentru finalizare corporală.🙂
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 14, 2022 7 hours ago, Elenaaa72 said: Am specificat eu greșit dar dacă te uiți la celelalte postări referitoare la pret și servicii îți dai seama ca nu cer extra pentru finalizare corporală.🙂 Esti f slabaaaaaaaaa Oriblementte🤨 2
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 14, 2022 On 6/29/2022 at 2:02 PM, gica 1955 said: ......se vede asta si in ultima recenzie observatiile clientilor nu o deranjeaza ....si nici nu vrea sa invete ceva din ele . Ai dreptate, Gica 🥂 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Iulie 16, 2022 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Iulie 16, 2022 La 14.07.2022 la 22:37, Razzvan1976 a spus: Esti f slabaaaaaaaaa Oriblementte🤨 auzi bulica, lasa fata in pace si pastreaza-ti parerea pentru tine ca din cauza la exemplare ca tine (adonis pentru saraci) care isi permite sa comenteze aiurea corpul lor ele dezvolta complexe si stai sa futi pe urma un lemn care nu mai este in stare sa se relaxeze si sa se distreze eventual daca este cazul. cara-te dupa topicul ei si lasa fata in pace, in general nu te suportam pe forum nici acum nici inainte cand erai inca userul ala care avea numele identic ca un medicament de cacare 2
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 16, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 16, 2022 On 7/14/2022 at 11:42 PM, Razzvan1976 said: Ai dreptate, Gica 🥂 DECe dai CU MINUS, scarlxrd? Esti nervos?😡 1
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 16, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 16, 2022 5 minutes ago, scarlxxrd said: auzi bulica, lasa fata in pace si pastreaza-ti parerea pentru tine ca din cauza la exemplare ca tine (adonis pentru saraci) care isi permite sa comenteze aiurea corpul lor ele dezvolta complexe si stai sa futi pe urma un lemn care nu mai este in stare sa se relaxeze si sa se distreze eventual daca este cazul. cara-te dupa topicul ei si lasa fata in pace, in general nu te suportam pe forum nici acum nici inainte cand erai inca userul ala care avea numele identic ca un medicament de cacare nu sunt de acord cu tine si scriu si eu ca tine ca esti un agramat si cu mintea in colturi si asa pot si eu sa scriu aiurea si si fara sens ca esti tu micul ciumec si marele papagal ce esti tu pe aici de ma deranjezi tu pe mine si ma enervezi ca vrei tu bai gigolo parlit si nesatisfacut mental si intrus pe aici un atarnator asa ai devenit 1
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 16, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 16, 2022 10 minutes ago, scarlxxrd said: auzi bulica, lasa fata in pace si pastreaza-ti parerea pentru tine ca din cauza la exemplare ca tine (adonis pentru saraci) care isi permite sa comenteze aiurea corpul lor ele dezvolta complexe si stai sa futi pe urma un lemn care nu mai este in stare sa se relaxeze si sa se distreze eventual daca este cazul. cara-te dupa topicul ei si lasa fata in pace, in general nu te suportam pe forum nici acum nici inainte cand erai inca userul ala care avea numele identic ca un medicament de cacare nu o vorba ca nu o las in pace ca nu am voie sa imi spun parerea? este atat de slaba incat nu o vezi dar slaba rau este cam ca aia africanii, stii tu zona subsahariana ca esti baiat destept si foarte rezonabil si caracter mare tepup 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Iulie 16, 2022 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Iulie 16, 2022 cu cat scri mai mult cu atat mai multe minusuri ai sa incasezi lax, ai deja doi fani permanenti acum pe benzema si pe mine!
Elenaaa72 Reputație: 14 Postat Iulie 16, 2022 Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Postat Iulie 16, 2022 Acum 4 ore, Razzvan1976 a spus: nu o vorba ca nu o las in pace ca nu am voie sa imi spun parerea? este atat de slaba incat nu o vezi dar slaba rau este cam ca aia africanii, stii tu zona subsahariana ca esti baiat destept si foarte rezonabil si caracter mare tepup Lasă draga ca poate vii sa imi cumperi tu ceva de mâncare ca duc lipsa de clienți si nu prea mai am bani de mâncare frigiderul meu este gol si din păcate am ajuns sa fiu o “aschie”….Și eventual ca d imi iei ceva de mâncare cumpara mai mult ca sa am pentru cel puțin 2-3 luni poate așa mai fac putina burtica ! Te pup si aștept😘😘 2
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Iulie 16, 2022 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Iulie 16, 2022 Acum 16 ore, Elenaaa72 a spus: Lasă draga ca poate vii sa imi cumperi tu ceva de mâncare ca duc lipsa de clienți si nu prea mai am bani de mâncare frigiderul meu este gol si din păcate am ajuns sa fiu o “aschie”….Și eventual ca d imi iei ceva de mâncare cumpara mai mult ca sa am pentru cel puțin 2-3 luni poate așa mai fac putina burtica ! Te pup si aștept😘😘 elena nu ne cunoastem, dar te rog nu il lua in considerare esti perfecta asa cum esti 1
Elenaaa72 Reputație: 14 Postat Iulie 17, 2022 Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Postat Iulie 17, 2022 Acum 8 ore, scarlxxrd a spus: elena nu ne cunoastem, dar te rog nu il lua in considerare esti perfecta asa cum esti Mulțumesc frumos, nu ma deranjează aspectul meu fizic cât ma deranjează ca își permite el sa critice! Fiecare este frumos in felul lui, iar el a demonstrat ca este “slab” prin vorbe 1
vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 29, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 29, 2022 m-am revazut cu nutica oscior , zilele trecute , a fost la un pas de a ma dezamagi , trimitindu-mi un sms chiar cind ajunsesem la locatie , cu rugamintea de a trece mai tirziu , am sunat-o suparat gindindu-ma sa ma ratoiesc urit la ea dar mi-a zis sa urc, clientul respectiv nefiind in timp util la adresa , deci i-am luat fata , sorry colegul ... ce am apreciat mai mult si mai mult , a fost faptul ca de data asta ,nutica , a rezervat citeva minute bune pentru socializare , la un pahar de apa si o tigare , m-a primit in lenjerie fina neagra ,acoperita cu un capotel negru ,aranjata , dichisita , dusata , gata pentru amantlic, mai mult , si-a scos si tocurile din geamantan ,la cererea mea , a sacrificat alte minute pretioase pentru o minisedinta foto foarte reusita , dupa care am inceput hirjonela in camera de zi , in conditii foarte bune , racoare , igiena maxima , curatenie bec, nici macar la spital sau la farmacie nu am vazut asa curat. apartamentul este pe hortensiei acum ,aproape de penny. legat de aspectul fizic, sint subiectiv , ma copleseste , este visul umed al iubitorilor de skinny , daca mai are si tocuri , s-a terminat smecheria , trece de 180 , talia ingusta , pina in 50 cm , titisoare rotunde si superbe, micute ,bine conturate , pasarica roz cu labioare in afara , dragalasa la fata cu un par negru lung drept si foarte enigmatica . nu este o regina a sexului , e drept , dar se face placuta prin gingasia sa , se straduieste sa ofere placere partenerului , este cooperanta si asculta sugestiile dar are tendinta de a se duce repede pe pilot automat , evitind privirile directe si evita sa se exteriorizeze , fiind inca putin rusinoasa inclin sa cred. oricum , in prezenta ei te simti binecuvintat , finetea gesturilor , felul in care se misca si cum sta nu te fac sa crezi ca ai de-a face cu o prostituata , este foarte decenta , bine crescuta , nu are golaneala specifica multor colege de bransa , ai ce discuta cu ea si are capacitatea de a asculta cu atentie ce i se spune . despre actul sexual in sine , sint iar subiectiv , eu personal ma declar multumit , as nota-o cu 8 la general , desi nu imi place sa dau note , ma intereseaza primordial aspectul si comportamentul in detrimentul bagatului , scosului sau suptului , repet ce am mai afirmat cind am cunoscut-o , nu este genul de fata la care mergi sa dai ca surdu-n tobe , e prea din portelan pentru asta , are in schimb o finete aparte , sarm deosebit ,gen girl nextdoor si pasarica ei fara asemanare care pe mine ma trimite in povestile seherezadei celor 1001 de nopti . la plecare am achitat 150 de ron , nu am cronometrat si nu am fost cronometrat , apreciez durata vizitei la 30 -35 de minute dintre care 15 plus minus pentru sex. ma declar foarte incintat de revedere , cu speranta de a incepe din acest punct ,asa cum spunea personajul din pisica alba pisica neagra , a beautiful friendship . merci nutico , ti-as recomanda sa iti mentii topicul sus , prin participare fizica , poze noi , disponibilitate , tarife ,etc. 3
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Iulie 29, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iulie 29, 2022 Acum 32 minute, vitceibo a spus: m-am revazut cu nutica oscior , zilele trecute , a fost la un pas de a ma dezamagi , trimitindu-mi un sms chiar cind ajunsesem la locatie , cu rugamintea de a trece mai tirziu , am sunat-o suparat gindindu-ma sa ma ratoiesc urit la ea dar mi-a zis sa urc, clientul respectiv nefiind in timp util la adresa , deci i-am luat fata , sorry colegul ... ce am apreciat mai mult si mai mult , a fost faptul ca de data asta ,nutica , a rezervat citeva minute bune pentru socializare , la un pahar de apa si o tigare , m-a primit in lenjerie fina neagra ,acoperita cu un capotel negru ,aranjata , dichisita , dusata , gata pentru amantlic, mai mult , si-a scos si tocurile din geamantan ,la cererea mea , a sacrificat alte minute pretioase pentru o minisedinta foto foarte reusita , dupa care am inceput hirjonela in camera de zi , in conditii foarte bune , racoare , igiena maxima , curatenie bec, nici macar la spital sau la farmacie nu am vazut asa curat. apartamentul este pe hortensiei acum ,aproape de penny. legat de aspectul fizic, sint subiectiv , ma copleseste , este visul umed al iubitorilor de skinny , daca mai are si tocuri , s-a terminat smecheria , trece de 180 , talia ingusta , pina in 50 cm , titisoare rotunde si superbe, micute ,bine conturate , pasarica roz cu labioare in afara , dragalasa la fata cu un par negru lung drept si foarte enigmatica . nu este o regina a sexului , e drept , dar se face placuta prin gingasia sa , se straduieste sa ofere placere partenerului , este cooperanta si asculta sugestiile dar are tendinta de a se duce repede pe pilot automat , evitind privirile directe si evita sa se exteriorizeze , fiind inca putin rusinoasa inclin sa cred. oricum , in prezenta ei te simti binecuvintat , finetea gesturilor , felul in care se misca si cum sta nu te fac sa crezi ca ai de-a face cu o prostituata , este foarte decenta , bine crescuta , nu are golaneala specifica multor colege de bransa , ai ce discuta cu ea si are capacitatea de a asculta cu atentie ce i se spune . despre actul sexual in sine , sint iar subiectiv , eu personal ma declar multumit , as nota-o cu 8 la general , desi nu imi place sa dau note , ma intereseaza primordial aspectul si comportamentul in detrimentul bagatului , scosului sau suptului , repet ce am mai afirmat cind am cunoscut-o , nu este genul de fata la care mergi sa dai ca surdu-n tobe , e prea din portelan pentru asta , are in schimb o finete aparte , sarm deosebit ,gen girl nextdoor si pasarica ei fara asemanare care pe mine ma trimite in povestile seherezadei celor 1001 de nopti . la plecare am achitat 150 de ron , nu am cronometrat si nu am fost cronometrat , apreciez durata vizitei la 30 -35 de minute dintre care 15 plus minus pentru sex. ma declar foarte incintat de revedere , cu speranta de a incepe din acest punct ,asa cum spunea personajul din pisica alba pisica neagra , a beautiful friendship . merci nutico , ti-as recomanda sa iti mentii topicul sus , prin participare fizica , poze noi , disponibilitate , tarife ,etc. Felicitari ....pacat ca n-ai amintit si de colega ei ( 0712600442 - Beatrice ) o alta fata care zace in uitare cu topicul pe pagina 7, care ar merita mai multa atentie si care are un comportament exemplar si o mutrisoara care face toti banii. Apartamentul e ok (etaj inferior) dar cu bucataria aia open space cam impropriu pentru a activa acolo doua fete . Elena e o fata ok care daca ar intelege ca anumite aspecte ale activitatii ei necesita mici corectii ar avea in primul rand ea mult mai mult de castigat . Ambele fete par insa destul de bine educate ,cu bun simt si inclinate spre asi face treaba multumitor pentru clienti chiar daca Elena este mai temperamentala si mai vocala fiind de altfel si cu ceva anisori mai maricica . Se vede ca ea este sefa casei .....avantajul ei ca are ochii aia frumosi ,mari si iscoditori si un zambet cuceritor acompaniat de o voce calda ,placuta . Le urez succes si sunt de acord cu tine ca o interactiune mai mare cu clientii saitului ar fi in avantajul lor . 1
Elenaaa72 Reputație: 14 Postat Iulie 29, 2022 Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Postat Iulie 29, 2022 Acum 58 minute, vitceibo a spus: m-am revazut cu nutica oscior , zilele trecute , a fost la un pas de a ma dezamagi , trimitindu-mi un sms chiar cind ajunsesem la locatie , cu rugamintea de a trece mai tirziu , am sunat-o suparat gindindu-ma sa ma ratoiesc urit la ea dar mi-a zis sa urc, clientul respectiv nefiind in timp util la adresa , deci i-am luat fata , sorry colegul ... ce am apreciat mai mult si mai mult , a fost faptul ca de data asta ,nutica , a rezervat citeva minute bune pentru socializare , la un pahar de apa si o tigare , m-a primit in lenjerie fina neagra ,acoperita cu un capotel negru ,aranjata , dichisita , dusata , gata pentru amantlic, mai mult , si-a scos si tocurile din geamantan ,la cererea mea , a sacrificat alte minute pretioase pentru o minisedinta foto foarte reusita , dupa care am inceput hirjonela in camera de zi , in conditii foarte bune , racoare , igiena maxima , curatenie bec, nici macar la spital sau la farmacie nu am vazut asa curat. apartamentul este pe hortensiei acum ,aproape de penny. legat de aspectul fizic, sint subiectiv , ma copleseste , este visul umed al iubitorilor de skinny , daca mai are si tocuri , s-a terminat smecheria , trece de 180 , talia ingusta , pina in 50 cm , titisoare rotunde si superbe, micute ,bine conturate , pasarica roz cu labioare in afara , dragalasa la fata cu un par negru lung drept si foarte enigmatica . nu este o regina a sexului , e drept , dar se face placuta prin gingasia sa , se straduieste sa ofere placere partenerului , este cooperanta si asculta sugestiile dar are tendinta de a se duce repede pe pilot automat , evitind privirile directe si evita sa se exteriorizeze , fiind inca putin rusinoasa inclin sa cred. oricum , in prezenta ei te simti binecuvintat , finetea gesturilor , felul in care se misca si cum sta nu te fac sa crezi ca ai de-a face cu o prostituata , este foarte decenta , bine crescuta , nu are golaneala specifica multor colege de bransa , ai ce discuta cu ea si are capacitatea de a asculta cu atentie ce i se spune . despre actul sexual in sine , sint iar subiectiv , eu personal ma declar multumit , as nota-o cu 8 la general , desi nu imi place sa dau note , ma intereseaza primordial aspectul si comportamentul in detrimentul bagatului , scosului sau suptului , repet ce am mai afirmat cind am cunoscut-o , nu este genul de fata la care mergi sa dai ca surdu-n tobe , e prea din portelan pentru asta , are in schimb o finete aparte , sarm deosebit ,gen girl nextdoor si pasarica ei fara asemanare care pe mine ma trimite in povestile seherezadei celor 1001 de nopti . la plecare am achitat 150 de ron , nu am cronometrat si nu am fost cronometrat , apreciez durata vizitei la 30 -35 de minute dintre care 15 plus minus pentru sex. ma declar foarte incintat de revedere , cu speranta de a incepe din acest punct ,asa cum spunea personajul din pisica alba pisica neagra , a beautiful friendship . merci nutico , ti-as recomanda sa iti mentii topicul sus , prin participare fizica , poze noi , disponibilitate , tarife ,etc. Mulțumesc frumos pentru prezentă , și pentru ședința foto…😇😇 Te mai aștept cu drag!
Elenaaa72 Reputație: 14 Postat Iulie 29, 2022 Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Postat Iulie 29, 2022 Acum 8 minute, gica 1955 a spus: Felicitari ....pacat ca n-ai amintit si de colega ei ( 0712600442 - Beatrice ) o alta fata care zace in uitare cu topicul pe pagina 7, care ar merita mai multa atentie si care are un comportament exemplar si o mutrisoara care face toti banii. Apartamentul e ok (etaj inferior) dar cu bucataria aia open space cam impropriu pentru a activa acolo doua fete . Elena e o fata ok care daca ar intelege ca anumite aspecte ale activitatii ei necesita mici corectii ar avea in primul rand ea mult mai mult de castigat . Ambele fete par insa destul de bine educate ,cu bun simt si inclinate spre asi face treaba multumitor pentru clienti chiar daca Elena este mai temperamentala si mai vocala fiind de altfel si cu ceva anisori mai maricica . Se vede ca ea este sefa casei .....avantajul ei ca are ochii aia frumosi ,mari si iscoditori si un zambet cuceritor acompaniat de o voce calda ,placuta . Le urez succes si sunt de acord cu tine ca o interactiune mai mare cu clientii saitului ar fi in avantajul lor . Mulțumesc pentru complimente , voi interacționa mai mult cu voi de acum! Și poate cine știe va fi mult mai bine …O zi plăcută tuturor 2
vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 29, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 29, 2022 Acum 14 minute, Elenaaa72 a spus: Mulțumesc frumos pentru prezentă , și pentru ședința foto…😇😇 Te mai aștept cu drag! cu siguranta ne mai vedem in vara asta , nu ma las pina nu reusesc sa te transform intr-una din muzele mele preferate .
Elenaaa72 Reputație: 14 Postat Iulie 29, 2022 Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Telefon: 0758380024 Oras:Timișoara Postat Iulie 29, 2022 Acum 13 minute, vitceibo a spus: cu siguranta ne mai vedem in vara asta , nu ma las pina nu reusesc sa te transform intr-una din muzele mele preferate . Te aștept!🤪
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum