pulosa1234 Reputație: 50 Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Acum 14 ore, tytan_99 a spus: În sfârsit avem ceva bunăciune în Mureș m-am programat sper să fie ok Sunt curios de recenzie Link spre comentariu
marcelo0102 Reputație: 2 Postat Mai 12, 2021 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Mai 12, 2021 La Bacău??? Link spre comentariu
Deea.Ts Reputație: 173 Postat Mai 12, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Mai 12, 2021 Ultimele două zile in Târgu Mureș ,iar de vineri o sa fiu in Satu Mare pentru o perioadă de 4 zile.Va pup!!!!! Link spre comentariu
gabivali536 Reputație: 0 Postat Mai 13, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Mai 13, 2021 La galati nu ajungi? Link spre comentariu
wagabondu2290 Reputație: 169 Postat Mai 14, 2021 Telefon: 0843473808 Oras:Galați Telefon: 0843473808 Oras:Galați Partajează Postat Mai 14, 2021 Hai la Galati! Link spre comentariu
Deea.Ts Reputație: 173 Postat Mai 17, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Mai 17, 2021 Ultima zi in Satu Mare iar de mâine voi fi în Timișoara ❤️❤️❤️❤️!!!!!! Link spre comentariu
gabaza Reputație: 13 Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Pfuuu.....asta a fost tot circuitul? 3 orase? Link spre comentariu
cicalakca Reputație: -4 Postat Mai 18, 2021 Oras:Moon Oras:Moon Partajează Postat Mai 18, 2021 9 hours ago, gabaza said: Pfuuu.....asta a fost tot circuitul? 3 orase? Inseamna ca atât e dorită ce sa zicem.. 😉😜editata in poze pân' la dlD-zeu si 'napoi🤡ce tur sa mai facă... 1 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Acum 40 minute, cicalakca a spus: Inseamna ca atât e dorită ce sa zicem.. 😉😜editata in poze pân' la dlD-zeu si 'napoi🤡ce tur sa mai facă... Nu cred ca trebuie sati dea nimeni socoteala ce și cum !! 🖕🏼 Jet Acum 10 ore, gabaza a spus: Pfuuu.....asta a fost tot circuitul? 3 orase? Cat de curând își va relua turneul bby ❤️ Link spre comentariu
cicalakca Reputație: -4 Postat Mai 18, 2021 Oras:Moon Oras:Moon Partajează Postat Mai 18, 2021 2 hours ago, adrianats said: Nu cred ca trebuie sati dea nimeni socoteala ce și cum !! 🖕🏼 Jet Cat de curând își va relua turneul bby ❤️ Fiți reale nu vă mai editați😜imediat va atacati apropo Suc Adria de Porto mai primesti clienti cu boxeri de barbati?ca inainte asa faceai acu te-ai ajuns si tu mare transexuel ce sa zic....live esti praf 1 Link spre comentariu
cicalakca Reputație: -4 Postat Mai 18, 2021 Oras:Moon Oras:Moon Partajează Postat Mai 18, 2021 4 minutes ago, cicalakca said: Fiți reale nu vă mai editați😜imediat va atacati apropo Suc Adria de Porto mai primesti clienti cu boxeri de barbati?ca inainte asa faceai acu te-ai ajuns si tu mare transexuel ce sa zic....live esti praf In boletin tot baietel esti nu te da rotunda inutil ca miroase planeta Moldova😅 spui de altii ca se baga in seama da tu ce faci?baiețel te plictisesti nu merge treaba pă Elveția?se vede 1 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Acum 5 minute, cicalakca a spus: In boletin tot baietel esti nu te da rotunda inutil ca miroase planeta Moldova😅 spui de altii ca se baga in seama da tu ce faci?baiețel te plictisesti nu merge treaba pă Elveția?se vede Stai liniștita iubita nu te stresa tu pentru chestia asta te rog !! 😈😂 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Acum 13 minute, cicalakca a spus: Fiți reale nu vă mai editați😜imediat va atacati apropo Suc Adria de Porto mai primesti clienti cu boxeri de barbati?ca inainte asa faceai acu te-ai ajuns si tu mare transexuel ce sa zic....live esti praf Nu mai fi invidioasa ca eu sunt femeie si tu bărbat 😂🖕🏼 2 Link spre comentariu
Deea.Ts Reputație: 173 Postat Mai 18, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Mai 18, 2021 Acum 3 ore, cicalakca a spus: Inseamna ca atât e dorită ce sa zicem.. 😉😜editata in poze pân' la dlD-zeu si 'napoi🤡ce tur sa mai facă... Dragul meu eu nu mă atac și nici nu reacționez la răutăți gratuite dar înainte de a aduce acuze informează te despre respectiva persoana....și despre pozele ei iar pentru curiozitatea ta fara sa fie o laudă gratuita ...in urma operațiilor făcute în ultimul an chiar crede mă că pozele sunt reale.Va pupa Deea!!! 3 Link spre comentariu
tiberius7 Reputație: 50 Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Deea esti bună mar 🔝😘 nu baga în seama răutatea. 2 Link spre comentariu
ts_karla Reputație: 1130 Postat Mai 18, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 18, 2021 Da se pare ca este vorba totuși de o invidie ...le omoară pe fete concurența și își fac conturi false....😂😂😂😂...fetelor fiți mai bune și lăsați răutatea și nu faceți dintr-un forum pt recenzii într-o pagina de frustrări...încarcerați sa îmbunătăți chesti la voi și lăsați frustrările deoparte și răutatea..te poop sora nostra ....cicalakca 1 1 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Acum 3 ore, ts_karla a spus: Da se pare ca este vorba totuși de o invidie ...le omoară pe fete concurența și își fac conturi false....😂😂😂😂...fetelor fiți mai bune și lăsați răutatea și nu faceți dintr-un forum pt recenzii într-o pagina de frustrări...încarcerați sa îmbunătăți chesti la voi și lăsați frustrările deoparte și răutatea..te poop sora nostra ....cicalakca Așa e aici pe nimfomane 🤣 De 2 ani încoace Înainte nu exista așa ceva Dar nu lua la suflet deea Cănd foamea latră în stomac javrele sar la atac 💋💋💋 Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Mai 19, 2021 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Mai 19, 2021 Colegii hai cu recenzii nu cu comentarii inutile. Dupa ce ati fost la ea hai cu recenzia. Asa dat cu parerea aiurea in tramvai... Este un loc pentru recenzii totusi..... 1 Link spre comentariu
gabaza Reputație: 13 Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 On 5/18/2021 at 4:21 PM, adrianats said: Nu cred ca trebuie sati dea nimeni socoteala ce și cum !! 🖕🏼 Jet Cat de curând își va relua turneul bby ❤️ Sa te auda Dumnezeu.......asa da....asteptam Altceva nu mai scriu , ca dupa ultima postare vad ca a iesit furtuna pe aici..... 1 Link spre comentariu
Deea.Ts Reputație: 173 Postat Mai 24, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Mai 24, 2021 Ciaoo sunt in Timișoara și va aștept cu drag sa facem nebunii.Va pupa Deea!!! Link spre comentariu
cautcuplu1 Reputație: 11 Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Buna Deea! Vad ca ai mei colegi sunt foarte limitați la a împărtășiți poveștile pe care le trăiesc cu tine... Ne poți arată și noua pe nimfomane un clip cu tine activa? Pupici😘🤗 Link spre comentariu
Deea.Ts Reputație: 173 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 5, 2021 Disponibila in Timișoara va aștept cu drag ! Kiss de nu va vedeți❤️❤️❤️!!!!! Link spre comentariu
Deea.Ts Reputație: 173 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 10, 2021 Ultimele zile in Timișoara iar de luni voi fi în Arad pentru 3 zile .! Kiss!!! Link spre comentariu
Deea.Ts Reputație: 173 Postat Iunie 13, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 13, 2021 Timișoara sunt aici pentru voi servicii garantate oral și anal activa sau pasivă cum doriți ....69 săruturi ,mângâieri pasionale ,sex Intre sâni la 200 lei ședința sau ora 300 lei .Totul se face cu calm fara graba important pentru mine este faptul că momentele petrecute cu mine sa fie cat mai fierbinți și satisfăcătoare pentru voi. Precizez că pozele sunt chiar reale am un 175 înălțime și 66 kg real sâni mari Nr 8 iar pentru cei neîncrezători mă pot suna cu video call pe whatssap pentru a va putea confirma autenticitatea pozelor.. Kiss Deea 1 Link spre comentariu
coldasice24 Reputație: 13 Postat Iunie 13, 2021 Oras:Bihor Oras:Bihor Partajează Postat Iunie 13, 2021 Oradea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum