dan1984 Reputație: 93 Postat Aprilie 24, 2021 Postat Aprilie 24, 2021 Acum 16 minute, el_si_ea a spus: Danutz SRL, in continuare mergi la fete si le propui sa te primeasca cu 100 lei pentru o finalizare ? Asa mi-a zis Beatrice. n-am propus la nici una niciodata un pret mai mic. s-a întâmplat sa dau mai mult decât a cerut.... cu beatrice nu am interacționat niciodata, fizic alte idei? eu am.... el_si_ea cont de căcat proaspăt; făcut ca sa te caci pe forum sa fii băgat in căcat (vroiam sa spun seama, dar m-am răzgândit)
Vizitator el_si_ea Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Postat Aprilie 24, 2021 Acum 36 minute, dan1984 a spus: alte idei? da, ma-ta presteaza si ea in newton.
june0313 Reputație: 73 Postat Aprilie 24, 2021 Postat Aprilie 24, 2021 La 16.04.2021 la 22:26, pulcher a spus: Futai de zile mari. Locatia- Newton Lidl - 9 - prosoape uscate amestecate cu altele folosite. Aspect- 9,5 - fata e slim cu forme apetisante, poponetul e de nota 10 Normal protejat fara oral - 9.5 - se fute bine, am incercat 4 pozitii cu gagica in brate si futai in tango, bine de tot fara comentarii, finalizat in dans cu gemete si vibratii, sex total fara mofturi, amintiri din tinerete - pizda rupta-n pula fara mofturi 20 de minute de fitness, futai ca la discoteca spalat, calcat, frezat si valea ca pleaca trenul -100 lei, clasa intai data viitoare cu vin rosu si salata de telina, daca tine tarifele merita vizitata Nu știu de ce,dar aș merge pe mâna colegului @ pulcher . Pentru mine e mai credibil decât toți ceilalți la un loc,prin tot ceea ce-a scris până acum pe forum. O voi vizita cât de curând .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum