Sari la conținut

Alexandra 0771198405

Postări Recomandate

Reputație: 1258
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat
La 27.04.2026 la 17:14, pepino02 a spus:

Are poze noi pe publi24 . 

Clar este femeie !

Cred ca a citit ce ati scris despre anii care trec peste toti si mai ales toate....

O explicatie pentru precizarea din anunt ca nu e barbat, ar fi o greseala de-a ei la redactarea unui anunt mai vechi.

Acolo a facut un dezacord gramatical din care reiesea ca ar putea fi un EL.

Multi citind si intelegand anuntul, cereau precizari.

Ea "saraca" era nedumerita ca trebuie sa se justifice ca e femeie si s-a gandit sa intareasca prin cuvinte acest postulat.

P.S.

Daca au mai fost colegi in ultimele luni si ne pot spune:

1. Pretul a ramas acelasi 130 sau nu are "sa dea rest" ?

2. Masajul il face mai tare sau tot "uleiul" este "secretul ei bine pastrat"?

Da, acu' vreo lună și ceva... pe final de martie (cred) încă presta masaje și freca p...a. 

Din lipsa de altceva mai bun, din când in când parca merita, dar doar pentru preț. Se zice că meseria o furi... in timp înveți... odată cu trecerea anilor, etc... tot felul de expresii.  La Alexandra nu se prea potrivesc, prea puțin a avansat în meserie. Păcat!  Pe la începuturi acea potențial ... dar s-a blazat.

Reputație: 163
Postat
Acum 19 ore, dorinel18' a spus:

Da, acu' vreo lună și ceva... pe final de martie (cred) încă presta masaje și freca p...a. 

Din lipsa de altceva mai bun, din când in când parca merita, dar doar pentru preț. Se zice că meseria o furi... in timp înveți... odată cu trecerea anilor, etc... tot felul de expresii.  La Alexandra nu se prea potrivesc, prea puțin a avansat în meserie. Păcat!  Pe la începuturi acea potențial ... dar s-a blazat.

Total de acord, cu cateva precizari:

1. Pretul este cel mai mic de pe piata, doar daca ramane cel discutat. Pentru ca in realitate ajunge la 150 (nu are sa-ti dea rest).

2. Durata de  50-60 de minute comunicata initial, devine 40-45 de minute.

3. Nu doar ca s-a blazat (dex. spune =dezgustat, incapabil de emotii si sentimente, cred ca ai vrut sa spui plictisita, indiferenta), dar  a coborat stacheta calitatii prestatiei. Principiul minim efort. Nu exista nimic "ieftin si bun".

4. Prestatia finala este departe de ceea ce trebuie. Nu a progresat in acesta privinta. Si trecerea de la masaj la partea finala se petrece brusc ( nu ai parte de atingeri accidentale si masaj inghinal profi).

P.S.

Toate observatiile de mai sus au fost confirmate de mai multi colegi atat aici cat si la rubrica "Masaj".

Cand a fost etichetata " robot", la punctul 3 se incadra aceasta trasatura.

• Like 1
Reputație: 32
  • Oras:Pizdeea
  • Oras:Pizdeea
Postat
2 hours ago, pepino02 said:

1. Pretul este cel mai mic de pe piata, doar daca ramane cel discutat. Pentru ca in realitate ajunge la 150 (nu are sa-ti dea rest).

3. Nu doar ca s-a blazat (dex. spune =dezgustat, incapabil de emotii si sentimente, cred ca ai vrut sa spui plictisita, indiferenta), dar  a coborat stacheta calitatii prestatiei. Principiul minim efort. Nu exista nimic "ieftin si bun".

4. Prestatia finala este departe de ceea ce trebuie. Nu a progresat in acesta privinta. Si trecerea de la masaj la partea finala se petrece brusc ( nu ai parte de atingeri accidentale si masaj inghinal profi).

P.S.

Toate observatiile de mai sus au fost confirmate de mai multi colegi atat aici cat si la rubrica "Masaj".

pot sa confirm si eu aspectul asta despre ea. de aceea nici nu prea are neaparat nu stiu ce mega reclama nici aici. pur si simplu zici ca o face cu semi scarba sau doar de dragul banilor. si ca orie alta meserie care o faci doar de dragul banilor nu are cum sa fie cu multa placere sau patos, drept urmare rezultatele. am vizitat-o si eu de vreo 2-3 ori in trecut in spearanta ca poate poate se mai imbunatateste ceva dupa cunoastere. fix pix. mai bine ma duc la Ella, la ea macar e altceva.

Reputație: 469
Postat
5 hours ago, pepino02 said:

P.S.

Pepino, nu poti primi mesaje in privat?

Reputație: 163
Postat
Acum 14 minute, berkeley a spus:

Pepino, nu poti primi mesaje in privat?

Cred ca da

Reputație: 469
Postat
2 minutes ago, pepino02 said:

Cred ca da

Mie imi scrie ca nu poti primi mesaje. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.