sebighita40 Reputație: 69 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:La ma-ta Oras:La ma-ta Postat Aprilie 17, 2021 M-am tot gândit la o “porecla” care sa i se potrivească... N-am reușit sa găsesc ceva care sa fie la înălțimea așteptărilor sau prestației Laviniei. Nici nu mai contează... Va anunț de pe acum ca fata asta este ce spune ca este si face ce spune ca face si, dacă va continua pe linia asta va fi in top Constanta pana începe vara. Am sunat-o când eram pe la Ciresica la 10:44 iar la 11:15 am ajuns la Summerland (nu m-am programat, i-am zis doar ca o sun când ajung in zona si intre timp am mai si căutat ceva mai aproape dar n-a fost sa fie). Asta pentru cei cu programari “ratate” sau prost interpretate. M-a ghidat frumos spre locație, am urcat, mi-a deschis usa, am pășit înăuntru si surpriza... probabil ca îmi curgea o băluță in colțul gurii si ochii îmi erau cât cepele încât nu mai reușeam sa spun nimic. Fata este super frumoasa. Pe undeva pe la 1.60 si 40 kg, parul blond prins in doua codite de pionier (parca lipseau pampoane), o fața luminata de un zâmbet puțin rușinat si conștient in același timp. Ce sa mai zic... eram preș asa ca m-a tarat după ea in dormitor. Am cerut un moment de răgaz sa fumez o tigara astfel încât sa conștientizez ca este reala. S-a așezat pe piciorul meu si s-a agățat cu brațele de gatul meu. Foarte lipicioasa fata si deși nu am reușit sa ma concentrez prea mult la întrebări esențiale tot ce am reușit sa aflu este ca e din București si are 19 ani. M-am dus la dush repede si când am ieșit m-a luat de mâna si m-a condus spre pat. M-a așteptat sa ma fac comod si a început un striptease subtil dându-și jos delicat sutienul si chiloțeii. Ma simteam atât de timorat de frumusetea ei si vedeam totuși cât de mult ii place sa o admiri. A început sa ma sărute pe gat coborând ușor pe piept si ajungând la Jack (ea i-a găsit porecla) pe care l-a înghițit 😱 Ok, nu e Jack Spintecatorul dar nici cat vrejul de fasole, totusi nu ma asteptam sa-l faca sa dispara din prima fara nici o notificare prealabila. Defapt, asta e 99% din stilul oralului ei, si este un deep sustinut si imbogatit cu priviri si mangaieri, soft si hard in același timp. Nu aveam cum sa ratez piersicuta perfecta asa ca i-am luat funduletul in palme si m-am pierdut in păsărica ei ca un nesătul. Răspunsul ei a fost pe măsura mărind ritmul si intensitatea oralului ceea ce i-a provocat lui Jack o prea mare plăcere. Am cerut un LOT cu ultimele puteri si am dat tot ce era mai bun din mine in mai puțin de 5 minute 😁 Dupa o vorba si o tigara am reînceput acțiunea fix in același mod si deși nu credeam ca sunt in stare l-a făcut pe Jack mare si tare. De data asta însă doggy all the way privind-o direct in ochii încruntați si gemand ușor. A trebuit sa plec si, datorită dispunerii apartamentului, am dat cu ochii si de colega care era cu un domn al cărui fund l-am văzut involuntar căutând (voluntar) sa acumulez detalii vizuale despre Melissa (BTW bravo DonCta pentru deductie) care este de asemenea o prezenta încântătoare la prima vedere. Nu stiu dacă o sa am inima să renunț la o parte din timp cu Lavinia pentru Melissa dar as fi rămas in Summerland dacă eram in locul colegului de mai sus. Note: Locatia : 9 (problema1: e la mama dreaq, problema2: nu e decomandat si risti sa mai dai pula-n pula cu alt domn in drum spre baie/ieșire). Eu i-am spus ca ar trebui sa vina mai aproape de noi 😁 Igiena : 10 Aspect : 10 - Fata are si arată de 19 ani. Foarte frumoasa la fața, blonda, sâni frumoși si micuți, funduleț drăguț, slim (nu skinny). E o fata care este natural frumoasa si, deși este machiata si aranjata din cap pana in picioare (si intre), nu are nevoie de asta ca sa o facă si mai frumoasa. Oral: 10 - pentru vârsta ei, e fenomen. O mica problema cu excesul de saliva si consuma un sul de servetele dar nu pot sa zic ca m-a deranjat. Mai are de învățat bineînțeles dar sunt convins ca se adaptează in funcție de client Normal: 10 - Mi-a mărturisit ca ii face plăcere sa provoace plăcere. M-a privit mai tot timpul in ochi si își coordonează miscarile cu feedback-ul pe care îl dai. Pana si in doggy își intoarce corpul astfel încât sa te privească si nimic nu poate fi mai sexy de atât (cel puțin pentru mine) Anal : nu face GFE: 10 - nota mare!? Nu cred... Deși, notele au mare legatura cu experiența avuta de fiecare si vibe-ul (un cuvânt care ii place mult). Cu mine a fost foarte lipicioasa, volubila si incitanta. Atitudine: 10 cu felicitări. Foarte conștientă de meseria pe care o face si modul in care vrea sa o facă. Experienta : best of 2021 Cadoul : 250/h ON/NP (după calculele mele, am cam depășit timpul așa ca rămân dator Laviniei) De revenit: iau un aspacardin si ma întorc 😁 De recomandat: numai domnilor Eu ii prevăd un viitor strălucit si dacă avem grija de ea poate o adoptam si o băgăm in Top. După părerea mea, acolo se îndreaptă. Bafta! Jack si Grasanul Johnny 🤣🤣🤣 4 2
Laviinia Reputație: -2 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Aprilie 17, 2021 Acum 34 minute, sebighita40 a spus: M-am tot gândit la o “porecla” care sa i se potrivească... N-am reușit sa găsesc ceva care sa fie la înălțimea așteptărilor sau prestației Laviniei. Nici nu mai contează... Va anunț de pe acum ca fata asta este ce spune ca este si face ce spune ca face si, dacă va continua pe linia asta va fi in top Constanta pana începe vara. Am sunat-o când eram pe la Ciresica la 10:44 iar la 11:15 am ajuns la Summerland (nu m-am programat, i-am zis doar ca o sun când ajung in zona si intre timp am mai si căutat ceva mai aproape dar n-a fost sa fie). Asta pentru cei cu programari “ratate” sau prost interpretate. M-a ghidat frumos spre locație, am urcat, mi-a deschis usa, am pășit înăuntru si surpriza... probabil ca îmi curgea o băluță in colțul gurii si ochii îmi erau cât cepele încât nu mai reușeam sa spun nimic. Fata este super frumoasa. Pe undeva pe la 1.60 si 40 kg, parul blond prins in doua codite de pionier (parca lipseau pampoane), o fața luminata de un zâmbet puțin rușinat si conștient in același timp. Ce sa mai zic... eram preș asa ca m-a tarat după ea in dormitor. Am cerut un moment de răgaz sa fumez o tigara astfel încât sa conștientizez ca este reala. S-a așezat pe piciorul meu si s-a agățat cu brațele de gatul meu. Foarte lipicioasa fata si deși nu am reușit sa ma concentrez prea mult la întrebări esențiale tot ce am reușit sa aflu este ca e din București si are 19 ani. M-am dus la dush repede si când am ieșit m-a luat de mâna si m-a condus spre pat. M-a așteptat sa ma fac comod si a început un striptease subtil dându-și jos delicat sutienul si chiloțeii. Ma simteam atât de timorat de frumusetea ei si vedeam totuși cât de mult ii place sa o admiri. A început sa ma sărute pe gat coborând ușor pe piept si ajungând la Jack (ea i-a găsit porecla) pe care l-a înghițit 😱 Ok, nu e Jack Spintecatorul dar nici cat vrejul de fasole, totusi nu ma asteptam sa-l faca sa dispara din prima fara nici o notificare prealabila. Defapt, asta e 99% din stilul oralului ei, si este un deep sustinut si imbogatit cu priviri si mangaieri, soft si hard in același timp. Nu aveam cum sa ratez piersicuta perfecta asa ca i-am luat funduletul in palme si m-am pierdut in păsărica ei ca un nesătul. Răspunsul ei a fost pe măsura mărind ritmul si intensitatea oralului ceea ce i-a provocat lui Jack o prea mare plăcere. Am cerut un LOT cu ultimele puteri si am dat tot ce era mai bun din mine in mai puțin de 5 minute 😁 Dupa o vorba si o tigara am reînceput acțiunea fix in același mod si deși nu credeam ca sunt in stare l-a făcut pe Jack mare si tare. De data asta însă doggy all the way privind-o direct in ochii încruntați si gemand ușor. A trebuit sa plec si, datorită dispunerii apartamentului, am dat cu ochii si de colega care era cu un domn al cărui fund l-am văzut involuntar căutând (voluntar) sa acumulez detalii vizuale despre Melissa (BTW bravo DonCta pentru deductie) care este de asemenea o prezenta încântătoare la prima vedere. Nu stiu dacă o sa am inima să renunț la o parte din timp cu Lavinia pentru Melissa dar as fi rămas in Summerland dacă eram in locul colegului de mai sus. Note: Locatia : 9 (problema1: e la mama dreaq, problema2: nu e decomandat si risti sa mai dai pula-n pula cu alt domn in drum spre baie/ieșire). Eu i-am spus ca ar trebui sa vina mai aproape de noi 😁 Igiena : 10 Aspect : 10 - Fata are si arată de 19 ani. Foarte frumoasa la fața, blonda, sâni frumoși si micuți, funduleț drăguț, slim (nu skinny). E o fata care este natural frumoasa si, deși este machiata si aranjata din cap pana in picioare (si intre), nu are nevoie de asta ca sa o facă si mai frumoasa. Oral: 10 - pentru vârsta ei, e fenomen. O mica problema cu excesul de saliva si consuma un sul de servetele dar nu pot sa zic ca m-a deranjat. Mai are de învățat bineînțeles dar sunt convins ca se adaptează in funcție de client Normal: 10 - Mi-a mărturisit ca ii face plăcere sa provoace plăcere. M-a privit mai tot timpul in ochi si își coordonează miscarile cu feedback-ul pe care îl dai. Pana si in doggy își intoarce corpul astfel încât sa te privească si nimic nu poate fi mai sexy de atât (cel puțin pentru mine) Anal : nu face GFE: 10 - nota mare!? Nu cred... Deși, notele au mare legatura cu experiența avuta de fiecare si vibe-ul (un cuvânt care ii place mult). Cu mine a fost foarte lipicioasa, volubila si incitanta. Atitudine: 10 cu felicitări. Foarte conștientă de meseria pe care o face si modul in care vrea sa o facă. Experienta : best of 2021 Cadoul : 250/h ON/NP (după calculele mele, am cam depășit timpul așa ca rămân dator Laviniei) De revenit: iau un aspacardin si ma întorc 😁 De recomandat: numai domnilor Eu ii prevăd un viitor strălucit si dacă avem grija de ea poate o adoptam si o băgăm in Top. După părerea mea, acolo se îndreaptă. Bafta! Jack si Grasanul Johnny 🤣🤣🤣 Mulțumesc, te mai aștept cu drag la mine! 😘😘😘
Laviinia Reputație: -2 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Aprilie 17, 2021 ❗❗❗ În seara aceasta 100 finalizarea, 200 ora. Vă aștept 🥰
pokemons Reputație: 420 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 17, 2021 pot face o programare pt maine pe la ora 14? Multumesc!
pokemons Reputație: 420 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 17, 2021 Acum 8 minute, Laviinia a spus: ❗❗❗ În seara aceasta 100 finalizarea, 200 ora. Vă aștept 🥰 pot face o programare pt maine pe la ora 14 ? Multumesc!
Laviinia Reputație: -2 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Aprilie 17, 2021 Acum 1 oră, pokemons a spus: pot face o programare pt maine pe la ora 14 ? Multumesc! De mâine o să lucrez în Brașov, dar revin în Constanța în sezon (în luna iunie). Vă anunț tot aici pe topic când revin 😘
benzema09 Reputație: 4087 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Aprilie 17, 2021 Acum 56 minute, Laviinia a spus: De mâine o să lucrez în Brașov, dar revin în Constanța în sezon (în luna iunie). Vă anunț tot aici pe topic când revin 😘 Pe sezon poți să lucrezi doar cu publi că prostanii ăștia de aici, nu prea fut sezoniere. Ce să faci, atât îi duce capul. 2 5
sebighita40 Reputație: 69 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:La ma-ta Oras:La ma-ta Postat Aprilie 17, 2021 Pai cum mai fata!? după ce ca mi-am chinuit spiritul liric sa te fac vedeta tu te duci la munte!? Păcat... Jack e suparat Copiii din ziua de azi 🙄 1 1
kerote Reputație: 198 Postat Aprilie 17, 2021 Postat Aprilie 17, 2021 Acum 41 minute, sebighita40 a spus: Pai cum mai fata!? după ce ca mi-am chinuit spiritul liric sa te fac vedeta tu te duci la munte!? Păcat... Jack e suparat Copiii din ziua de azi 🙄 Lacrimogena si siropoasa recenzia. Mai aveai putin si o cereai de nevasta. Sau ai facut-o? 1 1
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3078 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Aprilie 17, 2021 Acum 6 minute, kerote a spus: Lacrimogena si siropoasa recenzia. Mai aveai putin si o cereai de nevasta. Sau ai facut-o? Mie mi s-a parut interesanta recenzia! Mai putin aprecierea greutatii.😁 Daca la 1.60/40 kg nu e skinny, eu nu stiu ce mai inseamna atunci skinny. Pare de-a dreptul anorexica🤣. In rest e chiar buna recenzia...am ras putin, dar nu mi-au dat lacrimile🤣🤣😍 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
kerote Reputație: 198 Postat Aprilie 17, 2021 Postat Aprilie 17, 2021 Acum 10 minute, carpe_diem a spus: Mie mi s-a parut interesanta recenzia! Mai putin aprecierea greutatii.😁 Daca la 1.60/40 kg nu e skinny, eu nu stiu ce mai inseamna atunci skinny. Pare de-a dreptul anorexica🤣. In rest e chiar buna recenzia...am ras putin, dar nu mi-au dat lacrimile🤣🤣😍 Era o apreciere si un spirit de gluma!! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum