Sari la conținut

ATENȚIE ! PEȘTE AMENINȚĂ ! Bld. Unirii 6, Bloc 8C, scara 1

Postări Recomandate

• Telefon: 0721095129 apel & whats'app
  • Oras:Bucuresti - sector 3
  • Disponibila
  • Telefon: 0721095129 apel & whats'app
  • Oras:Bucuresti - sector 3
  • Disponibila

Sunt intru totul de acord și susțin ce a scris doamna @evaforyou. Sunt camere peste tot în spațiul public stimabile @payment. Daca domnia ta nu dorește să fie filmat ar însemna să nu mai ieșiți din casa. Fiți realist, va rog. Suntem monitorizați video din toate unghiurilor inclusiv din spatiu prin satelit deoarece tehnologia a evoluat. 

Domnul în culpa trebuie să își asume ce a făcut. Nu se cade să agresezi o femeie indiferent de circumstanțe.

O zi buna tuturor.

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: Privat
  • Oras:Bucuresti
Acum 2 minute, payment a spus:

Este mai mult decat posibil sa fie hoti, chiar sunt multi hoti care se dedau la miizerii! Tu prin postarea asta, ai dovedit ca esti peste! Detalii... in public, la autoritati! 

Esti un dobitoc, uitate la postarile mele si taci din gura 🤐

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sinaia
Acum 4 minute, selena_milf a spus:

Sunt intru totul de acord și susțin ce a scris doamna @evaforyou. Sunt camere peste tot în spațiul public stimabile @payment. Daca domnia ta nu dorește să fie filmat ar însemna să nu mai ieșiți din casa. Fiți realist, va rog. Suntem monitorizați video din toate unghiurilor inclusiv din spatiu prin satelit deoarece tehnologia a evoluat. 

Domnul în culpa trebuie să își asume ce a făcut. Nu se cade să agresezi o femeie indiferent de circumstanțe.

O zi buna tuturor.

Ok, hai sa vedem cati clienti mai doresc sa vina la domnia dumneavoastra in conditiile in care stiu ca sunt filmati! Te-ai gandit cand ai scris ceea ce ai scris? Ia intreaba-l  pe profesorul pulii daca vrea sa fie filmat cand vine la tine! 

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everest

@bety20

dacă ai cea mai mică urmă de îndoială nu deschide ușa. Un tip normal la cap nu se apucă să-ți tragă de ușă, să astupe vizorul și să facă scandal. Eventual te sună sau îți dă mesaj și te întreabă ce s-a întâmplat. 

Nu cred că e un sentiment plăcut să te refuze cineva, dar nu e nicio tragedie până la urmă.

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 8 minute, payment a spus:

Este mai mult decat posibil sa fie hoti, chiar sunt multi hoti care se dedau la miizerii! Tu prin postarea asta, ai dovedit ca esti peste! Detalii... in public, la autoritati! 

Si eu pot spune despre tine ca esti complicele lui ala...daca tot ne dam cu parerea fara sa gandim.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 6 minute, mrandrei a spus:

Si eu pot spune despre tine ca esti complicele lui ala...daca tot ne dam cu parerea fara sa gandim.

esti liber sa faci ce vrei guvidule, totul este sa reflecte realitatea ceea ce afirmi daca nu, te intorci la parnaie de unde tocmai ai iesit! Hai sa te vad popomare, am informatii ca ai suferit grav cu rozeta "dezvoltatorule"! 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, payment a spus:

esti liber sa faci ce vrei guvidule, totul este sa reflecte realitatea ceea ce afirmi daca nu, te intorci la parnaie de unde tocmai ai iesit! Hai sa te vad popomare, am informatii ca ai suferit grav cu rozeta "dezvoltatorule"! 

Bai flamândule, verifica anunturile mele si te rog eu taci, singurul regret care il am ca nu am reusit sa il prind pe asta care imi abuza usa....sa ii bag picioare in cur pana il vindecam de hemoroizi, in rest....chiar nu ma intereseaza pers ta sau parerea ta...nu am upgrade pe cont sa iti arat poze cu intamplari din apartamente....sa vezi cum le au bagat siringi cu heroina in gat, cum le au injughiat prin case, cu ia talharit....nu mai vorbii daca nu cunosti...tu doar iti dai cu parerea.

• Like 4
  • Trist 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Citesc si ma minunez cum degenereaza lucrurile intre oameni...de la ce a plecat si unde s-a ajuns...

Dar,pana la urma,de xe nu l-a mai primit domnisoara?Adica ma gandesc ca din moment ce i-a dat toate detaliile inclusiv etajul si apartamentul,ce a facut de nu i-a mai dat drumul la usa?

• Like 2
Link spre comentariu
Chiar acum, mrandrei a spus:

Bai flamândule, verifica anunturile mele si te rog eu taci, singurul regret care il am ca nu am reusit sa il prind pe asta care imi abuza usa....sa ii bag picioare in cur pana il vindecam de hemoroizi, in rest....chiar nu ma intereseaza pers ta sau parerea ta...nu am upgrade pe cont sa iti arat poze cu intamplari din apartamente....sa vezi cum le au bagat siringi cu heroina in gat, cum le au injughiat prin case, cu ia talharit....nu mai vorbii daca nu cunosti...tu doar iti dai cu parerea.

Singurul meu regret este ca ai dovedit cat de guvid esti si nu ai reusit sa protejezi pe nimeni! Este evident ca puti a martaciune de peste! Besi in pula calului de sandilau ca ti-o furi urat de tot! Nu cred ca  este cazul sa mai comentezi ceva! 

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
1 minute ago, awokeone10 said:

Citesc si ma minunez cum degenereaza lucrurile intre oameni...de la ce a plecat si unde s-a ajuns...

Dar,pana la urma,de xe nu l-a mai primit domnisoara?Adica ma gandesc ca din moment ce i-a dat toate detaliile inclusiv etajul si apartamentul,ce a facut de nu i-a mai dat drumul la usa?

ai răspunsul în postarea asta https://nimfomane.com/forum/topic/166893-bety20-0729277307/?do=findComment&comment=6695406&_rid=326337

• Like 9
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, mrandrei a spus:

Nu știu cine ești și dacă ești mai mult decât proprietarul, dar mi-au povestit și mie fetele tot felul de istorii care nu credeam că mai e posibil să se întâmple în zilele noastre...

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, payment a spus:

Singurul meu regret este ca ai dovedit cat de guvid esti si nu ai reusit sa protejezi pe nimeni! Este evident ca puti a martaciune de peste! Besi in pula calului de sandilau ca ti-o furi urat de tot! Nu cred ca  este cazul sa mai comentezi ceva! 

Dute dreaku de nebun...ca imi.pierd timpul cu tine, cauta ti de munca....daca stai acasa nu mai scapi de prostie...

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, mrandrei a spus:

Dute dreaku de nebun...ca imi.pierd timpul cu tine, cauta ti de munca....daca stai acasa nu mai scapi de prostie...

Spre deosebire de tine muncesc, nu pestesc ca sii  tine guvidule! Tocmai ti-ai creat probleme bulangiule! 

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 3 minute, payment a spus:

Spre deosebire de tine muncesc, nu pestesc ca sii  tine guvidule! Tocmai ti-ai creat probleme bulangiule! 

Ba..fi atent....nu vreau sa imi.blochez contul cu un jegos ca tine si nu te injur, te tine ciocanu vino sa ma vezi fata in fata, te duc la fiecare apartament in parte. Ca sa te linistesc o data cu prostia asta.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator SABINNA
Reputație: 0

Idilă...pescărească🐟🐟

Pe o baltă așa mai mare
Dintr-o zonă oarecare
Un tip - să-i zicem" Stavridul"
Venea agale, timidul
O sirenă să vrăjească
Ce-i promise să-l primească!

Nu ajunse bine omul
Că-i și sună telefonul:

- Alo, alo, cine este??

- Sunt eu băi, stimatul pește!!
Ce faci în bloc gălăgie??
La noi în râu e-armonie
Vii tu să-ți arunci năvodul
Și să te agiți ca nărodul!!
Ia caută-ți altă baltă
Că de nu, venim laolaltă:
Mi-e că intri rău la apă
N-are cine să te scoată!

Morala...
Forumiștii strânși la baltă
O vor scrie de îndată!

SABINNA

Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Acum 42 minute, payment a spus:

Sti, in ceea ce te priveste, parerea me personala este ca ai grave probleme! 

Mda, ce sa zic, parerea ta... Cei care ma cunosc personal (si nu numai, o parte ma stiu doar din mediul virtual), stiu deja ca am o problema majora FOARTE grava, sunt prea normala la cap pentru vremurile astea😁 

• Like 4
  • Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator dog attack
Reputație: 0
2 minutes ago, SABINNA said:

Idilă...pescărească🐟🐟

Pe o baltă așa mai mare
Dintr-o zonă oarecare
Un tip - să-i zicem" Stavridul"
Venea agale, timidul
O sirenă să vrăjească
Ce-i promise să-l primească!

Nu ajunse bine omul
Că-i și sună telefonul:

- Alo, alo, cine este??

- Sunt eu băi, stimatul pește!!
Ce faci în bloc gălăgie??
La noi în râu e-armonie
Vii tu să-ți arunci năvodul
Și să te agiți ca nărodul!!
Ia caută-ți altă baltă
Că de nu, venim laolaltă:
Mi-e că intri rău la apă
N-are cine să te scoată!

Morala...
Forumiștii strânși la baltă
O vor scrie de îndată!

SABINNA

imi place ce scrii Oly, ceva citate din carti de gatit ?

Link spre comentariu

Acum 9 minute, mrandrei a spus:

Ba..fi atent....nu vreau sa imi.blochez contul cu un jegos ca tine si nu te injur, te tine ciocanu vino sa ma vezi fata in fata, te duc la fiecare apartament in parte. Ca sa te linistesc o data cu prostia asta.

Ma du-te-n pula calului, banarea aici este cea mai mica problema a ta "dezvoltatorule"! Esti piele pulii, infractorul perfect! 

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...