Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat
Acum 5 ore, Karinatop30 a spus:

BUNA!!!!   Eu sunt Karina! (karina din vechea bransa) O sa revin in Brasov pe data de 21.04 Nu stiu cati dintre voi ma cunosc, deoarece am fost activa pe un alt forum,dar, va pot spune ca  o singura Karina de top a fost si va ramane in Brasov😁😎 (lipsa de modestie)😂😂 Dar este adevarat.😎 Pentru cei care inca nu au auzit de mine, as dori sa ii informez ca punctele mele forte sunt GFE. si ON deep. 

HAIDETI SA IESIM DIN COTIDIAN SI SA FACEM CEVA DIFERIT -"ROOL PLAY "

VA POT OFERI DIFERITE COSTUMATII CU DIFERITE ROLURI, CE POT FACE CA TIMPUL PETRECUT IMPREUNA SA FIE FOARTE INCITANT !!!

Pozele le voi atasa cand voi ajunge in Brasov.Tot atunci o sa va informez in legatura cu locatia si numarul de telefon.

KARINA -30 ANI(am mai crescut si eu!😂)

ZODIA -Scorpion

PAR-Saten 

CULOAREA OCHILOR-CAPRUi

SANI-MICI

INALTIME:1.64

GREUTATE 55Kg

SERVICII: ROOL PLAY,   ORAL NEPROTEJAT,  NORMAL PROTEJAT,  69 ,MASAJ DE RELAXARE, MASAJ EROTIC, MASAJ TANTRIC, FOOTJOB, SARUT (FK) MANGAIERI, FINALIZARE PE CORP, STRIPTEASE, DOMINARE SOFT(Pentru Dominare hard este un alt tarif)

PROGRAM 10:00-20:00

JUMATATE DE ORA -200 LEI

O ORA-300 LEI

IN ACESTE TARIFE SUNT INCLUSE SERVICIILE ENUMERATE  MAI SUS, IAR INTR-O ORA NU ESTE LIMTAT NUMARUL DE FINALIZARI.

VOI FOLOSI DOAR APEL TELEFONIC SI MESAJ 

https://www.youtube.com/watch?v=v9BBj5Jmc4M

Postat
Acum 3 ore, florinflo7 a spus:

ms @lancerevo le-am vizitat și eu pe amândouă , pe atunci erau foarte de treaba sper sa fi rămas la fel , meritau vizitate când erau in oraș, sper sa fi rămas la fel 

Buna!Peste omul cu caracter si buna educatie poate sa treaca 1000 de ani si nu se schimba 😎 In cazul meu,ce sa zic? Sunt o norocoasa!Timpul a trecut frumos din punct de vedere psihic,sufleteste si fizic!Pupici🤗😘😘

• Like 3
Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat
Acum 5 minute, Karinatop30 a spus:

Buna!Peste omul cu caracter si buna educatie poate sa treaca 1000 de ani si nu se schimba 😎 In cazul meu,ce sa zic? Sunt o norocoasa!Timpul a trecut frumos din punct de vedere psihic,sufleteste si fizic!Pupici🤗😘😘

m-a bucur 😘😘😘

Postat
Acum 29 minute, sarpetine a spus:

Asta nu e Karina!!!

Asa este!Asta nu e Karina!😂😂  Chiar nu sunt eu.Comenturile da.....dar poza nu

• Like 1
Postat
Acum 12 minute, Karinatop30 a spus:

Asa este!Asta nu e Karina!😂😂  Chiar nu sunt eu.Comenturile da.....dar poza nu

Aia e una Sabina...avea hpv 

Abia aștept sa te întorci!!!

• Minus 2

Vizitator lancerevo
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, sarpetine a spus:

Aia e una Sabina...avea hpv 

Abia aștept sa te întorci!!!

Stiu ca pe topicul ei a fost un mic scandal. Dar sa lasam in urma trecutul. Sa ne bucuram ca revine o fata extraordinara ce ne-a facut sa plecam mereu cu zâmbetul pe buze. 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.