Sari la conținut

Alyze


Postări Recomandate

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/alyze/id0723425f0h76h3208dii63d2e886d1.html
Salut colegii am vizitat domnisoara recent locatie plevnei 21 preturi 100/200 .Oral foarte bun cu atentie la sateliti cu deep cu tot ce trebuie normal la fel de bun! Vizitati-o cat mai sta la noi ! Am inteles de la ea ca nu ar sta mult! Spor la futut! 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0752594571
  • Oras:Unde Se Poate
  • Telefon: 0752594571
  • Oras:Unde Se Poate

Vizitat domnița, prețuri, servicii și locația specificate de colegu in comentariul de mai sus. Pozele sunt reale(o avamtajează). Micuță de statură, slabuță, sâni mici si putin lăsați(nu pe gustul meu). Intradevăr, oralul(neprotejat in cazul meu) a fost bun, cu atenție la sateliți, incercări de deep reușite, la normal s-a miscat bine, nu am apucat să incerc decât o singurâ poziție și finalizat in căciuliță(merge și finalizare corporală). Pentru cei cărora le plac domițele mai slabe recomand macar pentru palmares.

Eu unul nu o mai vizitez(imi plac cu ceva carniță pe ele).

Spor la trageri.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Eden
  • Oras:Eden

Bifat și eu pasarea...la prima aterizare am ratat-o. Fiind cald afara, zic să mă racoresc la un dus în compania unei dame frumoase.Atras de pozele wow, ti se face cui de la prima rasfoire, am sunat domnița care mi-a comunicat oferta 100/200 și m-a îndrumat la locație undeva in zona 'briliantul'. Ajuns aici, am rămas puțin blocat în capul meu când am văzut cine imi deschide  ușa ...nu semăna fraților aproape deloc cu ce văzusem în poze😳 parcă era alta persoana fara tencuiala dar probabil că abia își făcuse cuibul și nu apucase să-și dea un refresh..Fiind încins de la toropeala de afară am zis sa rămân totuși.... Ii las cadoul pt un nr., mă las la cocosul gol și mă cer la dus...îmi zice că are ceva probleme la baie și că nu se poate, colac peste pupăză mai lipsea și Ac-ul... Zic asta e....hai sa trecem la acțiune daca tot am ajuns aici. A pus fata căciulita și a început să-l ia deep în guriță cu mișcări ritmate, ondulate, ceva saliva pe ici pe colo combinata cu supt de coaie, te lasă să o impingi tu pana in cotor...bun ce sa mai.... știe cu microfonul. Fiind luat de toate apele, simțeam cum vine și valul delta și beta și gama pe spate și se duce lin spre coaie...  am intins-o pe pat si am incercat  un NP unde am capitulat in pizdulicea ei mititica. Am părăsit locatia după vreo 15 minute mai ud decât am intrat 🥵 busule fa ceva cu vremea asta!!!😅

Aspect: 5, poze de 8+

Atitudine: 8 se face plăcută

OP: 8 buuun

NP: 7 a fost ok, fără prea multa implicare dar nici eu nu am fost la înălțime

Locație: 7 foarte ok, numai că fără dus și Ac pe vremea asta nu prea merge. Din acest motiv a zis că dorește să caute altceva.

Lăsând la o parte aspectul, care se poate îmbunătăți până la nivelul din poze și referindu-ne doar la subiectul principal eu zic că merge o revenire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...