Sari la conținut

Machedonul - M-am reintors

Postări Recomandate

• Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 1 oră, Machedonul10 a spus:

Jegule, nu ma pot lasa de astea!

Ai zis-o ca un narcoman, tu vrei, dar corpul nu-ți permite😄.

• Like 1
Postat
23 minutes ago, lexluthor said:

Mache e cazul Să vii cu versiunea 10.0 pro ca nu mai merge 😁😁😁

Ba cred ca e cazul sa se renunțe la proiectul Machedonul. Nici o versiune nu funcționează. El înjura pe cei care ii dau minusuri și cumva, ca o scuza, ne spune ca e coleric. 

Eu i-aș recomanda sa se reincarneze în Blândul Ben și sa termine cu injuriile și jignirile. Eu pot trai și cu el pe site și fără el, n-am nici o problema. Am o problema cu limbajul folosit și cu câteva mesaje. În special cele în care recomanda el cine sa stea pe site și vine nu. 

• Like 1
  • Mersi 1
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, talibanu a spus:

Hai sa o lasam asa si dupa 7 min reincepi? Te hotarasti azi? Nici macar nu am zis ca te-ai rugat...am zis ca te-ai milogit.  Dar daca tu recunosti ca te-ai rugat...e ok si asa :)) acum sunt tare curios cam cate episoade mai sunt pana la episodul ala final specific tie...

nu e nene niciun episod de final, daca am zis ca nu ma mai cert! dar nu insistati nici voi! ca nu este asa oricum! nici nu m-am rugat, nici nu m-am milogit! eu ma rog doar la Dumnezeu pentru sanatate! gata am tacut!

Vizitator nicieu
Postat
Acum 5 ore, talibanu a spus:

...... apoi sa mergi de 2 ori in 2 zile...zic si eu asa

abia acum am vazut asta, ca eram pe telefon si nu dadeam atentie :D daca imi place fata, ce vrei sa fac? cu ce am gresit, ca am fost de 2 ori consecutiv? 😅😂 ai avut dreptate ca daca o sa o vad o data o sa ma indragostesc de ea! si nu mi-ai zis mie asta! 🤣 oricum merg acolo unde ma simt bine, deci! :D

Postat
16 minutes ago, nicieu said:

nu e nene niciun episod de final, daca am zis ca nu ma mai cert! dar nu insistati nici voi! ca nu este asa oricum! nici nu m-am rugat, nici nu m-am milogit! eu ma rog doar la Dumnezeu pentru sanatate! gata am tacut!

A dracu e și pielea pe tine. Aici ai tăcut, deși e DG și pe topicul Emei te-ai întins pe 4 pagini. P. la mea! Știi ce am înțeles eu de acolo?  Îți spun. Prima oara am înțeles ca esti un prost Futac, după aceea am înțeles ca ești și lăudăros. Apoi futi nu prea futi, te lauzi sau nu, măcar știi sa gătești. Apoi faci și prăjituri. Spre sfârșit aflam ca pana la urma știi sa futi. Apoi aflam ca trebuie sa spună și Ema ca știi sa futi. Zice și aia cam cu jumătate de gura, ca știi ( e clar ca n-ai saturat-o.... de bani). 

Rezumand cele 4 pagini eu pot spune un singur lucru. Am mai văzut filmul asta la unul verde, nu mai mi-aduc aminte cum îl cheamă, dar avea ceva cu C-ta în coada. 

Acum sper sa nu te superi.... iar și sa ne părăsești, dar dacă vrei sa o faci nu uita sa deschizi un topic la DG. Știi tu. 

Pamflet! 

Roast! 

Sau nu. 

• Like 1
  • Haha 3
Vizitator nicieu
Postat
Acum 2 minute, g2br13l a spus:

A dracu e și pielea pe tine. Aici ai tăcut, deși e DG și pe topicul Emei te-ai întins pe 4 pagini. P. la mea! Știi ce am înțeles eu de acolo?  Îți spun. Prima oara am înțeles ca esti un prost Futac, după aceea am înțeles ca ești și lăudăros. Apoi futi nu prea futi, te lauzi sau nu, măcar știi sa gătești. Apoi faci și prăjituri. Spre sfârșit aflam ca pana la urma știi sa futi. Apoi aflam ca trebuie sa spună și Ema ca știi sa futi. Zice și aia cam cu jumătate de gura, ca știi ( e clar ca n-ai saturat-o.... de bani). 

Rezumand cele 4 pagini eu pot spune un singur lucru. Am mai văzut filmul asta la unul verde, nu mai mi-aduc aminte cum îl cheamă, dar avea ceva cu C-ta în coada. 

Acum sper sa nu te superi.... iar și sa ne părăsești, dar dacă vrei sa o faci nu uita sa deschizi un topic la DG. Știi tu. 

Pamflet! 

Roast! 

Sau nu. 

voi nu mai stiti de gluma si ma luati la ture acum, nu? :)

nu trebuie sa se inteleaga nimic, mai bine ca esti in ceata! :D

Vizitator nicieu
Postat

@g2br13l, hai sa vorbim aici, intreaba-ma orice si iti voi raspunde :D 

doar, fara conflict! eu asa vad lucrurile... am atras si eu atentia cuiva si atat, dar nu am sa o mai fac, ca are ci o face! :)

Postat
Just now, nicieu said:

voi nu mai stiti de gluma si ma luati la ture acum, nu? :)

nu trebuie sa se inteleaga nimic, mai bine ca esti in ceata! :D

M-ai înțeles greșit. Nici vorba sa te iau la ture. N-am de ce. Poți sa scrii câte pagini dorești. Dar dacă scrii fi consecvent și scrie peste tot. Dacă vrei sa taci, taci peste tot, ca asa e normal

Postat
5 minutes ago, nicieu said:

@g2br13l, hai sa vorbim aici, intreaba-ma orice si iti voi raspunde :D 

doar, fara conflict! eu asa vad lucrurile... am atras si eu atentia cuiva si atat, dar nu am sa o mai fac, ca are ci o face! :)

N-am neclarități. Dar putem vorbi despre orice vrei. 

P. S. Poți sa atragi atenția cui dorești, ești liber sa o faci. N-am nici o treaba și n-am nici o problema. 

P. S. S Am o mica problema, te rog sa fi atent când scrii, ca din avânt mai bagi câte o mica jignire. Și de la tine am pretenții. 

Vizitator nicieu
Postat
Acum 5 minute, g2br13l a spus:

M-ai înțeles greșit. Nici vorba sa te iau la ture. N-am de ce. Poți sa scrii câte pagini dorești. Dar dacă scrii fi consecvent și scrie peste tot. Dacă vrei sa taci, taci peste tot, ca asa e normal

pai tocmai, ca nu vreau sa scriu peste tot, am scris doar acolo unde am crezut de cuviinta... si am facut-o in prezenta catorva membrii printre care si Ema... adica am conversat pe topicul ei... recunosc nu a fost etic, dar ce mai este etic in ziua de azi?! cei care considera ca trebuie sa imi iau minusuri pentru textele alea sunt liberi sa le acorde! nu ma deranjeaza!

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, g2br13l a spus:

N-am neclarități. Dar putem vorbi despre orice vrei. 

P. S. Poți sa atragi atenția cui dorești, ești liber sa o faci. N-am nici o treaba și n-am nici o problema. 

P. S. S Am o mica problema, te rog sa fi atent când scrii, ca din avânt mai bagi câte o mica jignire. Și de la tine am pretenții. 

vreau sa stiu ce jignire si cui i-am adus

uite suntem pe DG... am gresit in legatura cu Ema, imi recunosc prostia si regret... acum ce sa fac sa nu mai fiu judecat gresit? explica-mi tu, ca esti destul de trecut prin viata!

Postat
4 minutes ago, nicieu said:

vreau sa stiu ce jignire si cui i-am adus

uite suntem pe DG... am gresit in legatura cu Ema, imi recunosc prostia si regret... acum ce sa fac sa nu mai fiu judecat gresit? explica-mi tu, ca esti destul de trecut prin viata!

Din punctul meu de vedere la Ema ai greșit de când a deschis topicul și pana acum. Dar e părerea mea. O pot dezvolta oricând, doar ca nu vreau sa o fac public, as ridica multe mingi la fileu și nu vreau. 

Mancamea-i scoica. 😄

Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, g2br13l a spus:

Din punctul meu de vedere la Ema ai greșit de când a deschis topicul și pana acum. Dar e părerea mea. O pot dezvolta oricând, doar ca nu vreau sa o fac public, as ridica multe mingi la fileu și nu vreau. 

Mancamea-i scoica. 😄

pai uite cum facem, propun o treaba! 

hai sa ne vedem undeva, il ei si pe talibanu ca de mult vreau sa-l cunosc si stam de vorba tet-a-tet, sa vedem cu cine vorbim si ce avem de spus si bem frumos o cafea si e mai ok asa! ce parere ai? 

Postat
2 minutes ago, nicieu said:

pai uite cum facem, propun o treaba! 

hai sa ne vedem undeva, il ei si pe talibanu ca de mult vreau sa-l cunosc si stam de vorba tet-a-tet, sa vedem cu cine vorbim si ce avem de spus si bem frumos o cafea si e mai ok asa! ce parere ai? 

Sa vedem ce părere are și Talibanu. 🤣🤣

Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, g2br13l a spus:

Sa vedem ce părere are și Talibanu. 🤣🤣

as putea sa jur ca ar zice nu! dar nu o sa o fac! :D

pe aia cu scoica nu am inteles-o, sunt mai greu de cap! ;)

Vizitator nicieu
Postat

am zis si de talibanu, si pentru ca rade de mine si ma cearta ca am fost la Ema chiar daca am zis ca nu o sa merg niciodata!

Postat
6 minutes ago, nicieu said:

am zis si de talibanu, si pentru ca rade de mine si ma cearta ca am fost la Ema chiar daca am zis ca nu o sa merg niciodata!

Talibanu, băiat de aur. Doar ca trebuie sa îl înțelegi, altfel? Taximetrist jegos. 🤣🤣

• Inimioara 1

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, g2br13l a spus:

Talibanu, băiat de aur. Doar ca trebuie sa îl înțelegi, altfel? Taximetrist jegos. 🤣🤣

eu nu am spus asta! asta este doar o expunere de cuvinte! doar ca nu ma menajeaza deloc, de asta vreau sa stau de vorba cu el fata in fata, poate asa realizeaza ca poate eu nu sunt cum crede el ca as fi cum era el cu ceva ani in urma!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...