jinks Reputație: 607 Postat Decembrie 16, 2013 Postat Decembrie 16, 2013 http://newscluj.wordpress.com/2013/12/15/socant-prostituata-am-hiv-e-posibil-ca-si-cei-cu-care-m-am-culcat-sa-fi-luat-boala/ http://www.romaniatv.net/panica-in-cluj-si-bucuresti-dupa-ce-o-prostituata-a-aflat-ca-are-hiv-a-facut-sex-cu-politicieni-si_115055.html Stie cineva ceva de domnisoara, e real sau e o stire fabricata? O tanara de 26 de ani din Cluj Napoca a descoperit saptamana trecuta ca este infectata cu HIV iar acum trage un semnal de alarma in randul barbatilor cu care a intretinut relatii sexuale, in ultimele 6 luni, contra cost.http://newscluj.files.wordpress.com/2013/12/sex-pe-bani.jpg?w=300&h=259De 4 ani, tanara a fost prostituata de lux care avut solicitari chiar si din Capitala. Atat in orasul sau cat si in Bucuresti femeia a intretinut relatii sexuale cu politicieni si oameni de afaceri. Acum cateva zile medicii unei clinici private din Cluj Napoca au anuntat-o ca este infectata cu H.I.V.“Am aflat saptamana trecuta ca am HIV cand am fost sa imi fac niste analize. In urma cu ceva timp am crezut ca sunt gravida ca aveam stari de ameteala si stari de rau. Am facut un test de sarcina si mi-a aratat ca nu sunt insarcinata dar starile de rau au continuat si am mers pentru analize mai complexe. Saptamana trecuta cand am aflat ca sunt cu H.I.V. mi-a aratat ca viata mea se incheie oarecum inainte sa am 30 de ani,” spune tanara.Tanara spune ca nu in toate situatiile s-a protejat pentru ca unii barbati plateau sume frumusele pentru a face sex cu ea neprotejat. Aceasta da un indiciu si spune ca unele relatii s-au consumat intr-un hotel din Bucuresti unde sunt cazati unii demnitari.“Nu m-am protejat de fiecare data pentru unora nu le placea cu prezervativ si nici nu m-am gandit ca as putea contacta vre-un virus de la o persoana care e publica, majoritatea cu familii si aparent curati. Am H.I.V. si e posibil ca si cei cu care m-am culcat sa fi luat boala. Eu platesc deja pentru greseala mea. M-am izolat in casa si nu am mai iesit de cand am primit rezultatul. Sta o prietena cu mine care si ea practica sexul pe bani. E nu stiu ce o sa fac in continuare. O sa merg la doctori sa vad cum pot tine situatia sub control, atat post sa spun,” a declarat femeiaFemeia spune ca nu isi poate contacta clientii sa ii avertizeze deoarece in luna octombrie i-a fost furat telefonul, nu mai are toate numerele de telefon si nu doreste sa faca publice numele clientilor ei.
mk23 Reputație: 579 Postat Decembrie 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2013 Invatatura de minte pentru fetele care accepta sa o faca neprotejat pentru un pret mai mare si pentru curvarii care pun placerea si fanteziile inaintea sigurantei si sanatatii lor...
shiva Reputație: 3149 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Decembrie 17, 2013 plm... o chestie de asta si parca nu-ti mai arde de sportul asta, mai ales daca e in orasul tau :|
Feliciano Reputație: 216 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2013 De curiozaitate - cati ati avea curaj sa o regulati cu prezervativ stiind ca are HIV? Ma tot intrebam daca as putea...insa ma tem ca nu as avea never ever erectie stiind ce are. Dar "e cate unii domle" care nu se incurca cu chestii din astea...gaura sa aiba ca ei dau in ea ca surdu in clopot!!!
inanedear Reputație: -72 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:Caraibe Oras:Caraibe Postat Decembrie 17, 2013 La 17.12.2013 la 14:27, Feliciano a spus: Dar "e cate unii domle" care nu se incurca cu chestii din astea...gaura sa aiba ca ei dau in ea ca surdu in clopot!!! Sau sa fie **spam editat**ă și sa te pisi pe canapea și perdea, nu?Ma tot întreb cât de gros poate sa-ți fie șoriciul, dar aparent e fără număr.
patrick82 Reputație: 1773 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 18, 2013 Speranta de viata a unui bolnav de SIDA este una chiar foarte buna, contrar informatiilor retinute anterior. Majoritatea oamenilor infectati pot trai pana in varsta de 60-70 de ani dar cu o conditie, ca aceasta boala sa fie depistata devreme si bineinteles tratamentul sa fie urmat. 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2013 Nu fi chiar asa de optimist! Cu tratament complex (5-7 antivirale simultan) cu efecte secundare neplacute sau chiar periculoase se poate trai 15-20 ani sau chiar pe "termen nedefinit" pana mutatiile virusului il fac rezistent la antivirale. Circa 20% din cei infectati sunt non-progresori pe termen lung, au un mecanism natural prin care tin sub control virusul fara tratament. Alti 1-5 % dintre albi au o gena mutanta care ii face rezistenti la HIV, adica nu se pot infecta deloc. 1
dem radulescu Reputație: 184 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2013 Un pic de marketing media este si in stirea asta!Sa fim seriosi:asta era pocnitoare de lux,politicieni,oameni de afaceri,de buna ce era presta prin capitala,poate-i trimitea Tiriac avionul personal...E grav!E grav oricum ca prostituatele au SIDA,dar asta e o realitate.De aici si pana la inflorituri e cale lunga!!!Sa fim seriosi:cati dintre oamenii cu capul pe umeri trag neprotejat la pocnitori??
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 18, 2013 La 18.12.2013 la 14:08, Dem Radulescu a spus: Un pic de marketing media este si in stirea asta!Sa fim seriosi:asta era pocnitoare de lux,politicieni,oameni de afaceri,de buna ce era presta prin capitala,poate-i trimitea Tiriac avionul personal...E grav!E grav oricum ca prostituatele au SIDA,dar asta e o realitate.De aici si pana la inflorituri e cale lunga!!!Sa fim seriosi:cati dintre oamenii cu capul pe umeri trag neprotejat la pocnitori??Sunt destui iresponsabili care trag la pocnitori neprotejat Radulescule..sunt si multe fete si pe forum la noi e plin .....nu vreau sa le duc in spate pe toate ce se fut ne-protejat....pt ca ar fi o greutate. respecte
dem radulescu Reputație: 184 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2013 Jerry,Jerry...ce-ti mai place scandalul:)
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 18, 2013 La 18.12.2013 la 15:02, Dem Radulescu a spus: Jerry,Jerry...ce-ti mai place scandalul:)
dem radulescu Reputație: 184 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2013 Azi am stat in pat cu febra,asa ca am avut timp sa ma dau pe forum...Mancate-ar unchiul cum esti tu prezent peste tot,Freddy,tata!!)Dar,macar esti distractiv rau!!!Baga mare!!
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 18, 2013 La 18.12.2013 la 15:14, Dem Radulescu a spus: Azi am stat in pat cu febra,asa ca am avut timp sa ma dau pe forum...Mancate-ar unchiul cum esti tu prezent peste tot,Freddy,tata!! )Dar,macar esti distractiv rau!!!Baga mare!!sunt curios daca primesc tricoul de la Pisicuts pt trolul anului...ce zici am sanse ,divinitatea sa va fereasca de virusul HIV protejati-va...DUREX XXL amin
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 18, 2013 Pe piata din Romania nu mai exista Durex xxl
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2013 E clar! Chanel e bine documentat si protejat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum