Sari la conținut

Dana, McDonald/Dristor, 0721608782

Postări Recomandate

Postat

Am vrut un masaj adevarat urmat de sex, asa ca plin de speranta am fost la Dana:

BRUNETA, 24 ani, 1.73 m, 53 kg, sanii nr. 3, ofer servicii de masaj profesional de relaxare, tonifiere, erotic combinat cu sex oral si normal domnilor manierati. Poze reale, discretie si igiena maxima, 0721608782

1 )unde ai gasit anuntul- eterna biblie AT
2 ) interval orar in care e disponibila- pana la 20.00

3) locatie-in spate McDonald Dristor, se intra pe un gang si mai mergi 20 m pana la scara ei. Eu am ajuns pe intuneric si nu am retinut bine traseul, asa ca atunci cand am iesit, m-am ratacit! Apartament normal, cred ca si locuieste acolo impreuna cu o colega mai purie, pe la 30-35 ani, are si ea anunturi cu masaj in zona Dristor, ar merge o incercare si la ea.

4) grad de curatenie- fata a facut dus inainte de inceperea programului.

5) aspect –e tipa din poze, inaltuta, 1,70/50, bruneta, creola (cu gene de tiganca), subtirca, picioare lungi, frumoase,fund obraznic, cu sani frumosi, ai ce tine in palma. Si la fata este placuta, fara a fi o frumusete, pacat ca are urme de acnee.

6) servicii- oral protejat, normal protejat, fara masaj. Masajul este in oferta telefonica, la fata locului incepe cu motive (si-a rupt o unghie) si nu face.

7) prestatie- mi-a pus de la bun inceput caciulita, si asta cu eforturi pentru ca veneam dupa cateva ore de stat in frig, fara nimic erotic in atitudine, oral protejat, monoton si fara talent, apoi normal numai clasic, motivand ca astepta musafirii. S-a largit neplacut de mult, a pus doua degete ca la trabuc, sa-mi dau drumul, fiind foarte larga. Am dat tare sa scap cat mai repede, in mod normal as fi plecat sa incerc in alta parte, dar eram in criza de timp. Cu toate astea este simpatica si o prezenta placuta, dar sexul este mecanic si neplacut, nu am facut click.

8 ) pret- 100 lei/finalizare achitati la inceput pentru o intalnire care a durat 30 min cu tot cu dusuri

9 ) impresii / concluzii- o bruneta/creola subtirica, care arata bine, dar fara nici-o legatura cu meseria pe care o practica. Poate sosirea musafirilor sa fie explicatia pentru lipsa de apetit sexual. Eu nu mai calc pe la ea, chiar daca e simpatica.

10 )Poze- nu sunt reale, dar neconcludente.

post-23367-0-90546100-1387215046_thumb.jpg

post-23367-0-14440100-1387215053_thumb.jpg

post-23367-0-25565400-1387215128_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost si eu la d-soara ieri dimineata si intr adevar am platit 50 ron/finalizare Locatia este aceeasi pe care a descris o colegul meu cu lumanarele peste tot aprinse si televizor dat pe un canal muzical ! E prima mea recenzie asa ca va rog sa ma iertati ptr eventualele stangacii E fata din imagine cu un tatuaj micut la sold( fluturas)  chiar daca nu o avantajeaza pozele!

Mie unul mi a placut chiar daca tocmai luase micul dejun, nu m a refuzat ci s a implicat pana la capat chiar daca si mainele mele erau reci ca afara erau ceva grade lipsa.

Dus inainte si dupa din partea ei, eu ma grabeam si tocmai venisem de acasa si doar am intrat in baie sa ma aranjez nitel!

Oralul nu exceleaza si e cu caciulita obligatoriu "pana o sa ne mai cunoastem" dar in schimb la normal mi a placut ca nu a comentat desi am schimbat 2-3 pozitii Are niste sani frumosi si sfarcuri cum rar vezi, frumoase exact pe gustul meu! Colega ei de apartament o cheama Emilia si intr adevar e pe la 30-35 de ani dar merita incercata ca arata binisor Note nu mi place sa dau deoarece nu am experienta necesara dar mie unul mi a placut, mai ales ca e putin creola dar nu cred ca e de etnie, pare doar a fi cu un bronz frumos pe ea in mijlocul verii

De revenit e concluzia mea !

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Precum am promis ca dupa vizita la Emilia o sa o vizitez si pe Daniela.Am fost akum 2 zile la Daniela,am sunat cu 20 min inainte pe tel Emiliei penru ca nu il avem pe al Danielei,am facut programarea.Am sosit in fata blocului dupa care am sunat sa confirm ca am ajuns.M-a primit Daniela in sutien si chilotei roz cu negru,foarte amabila si vorbareata,cu zambetul pe buze.M-a intrebat daca fac un dus,m-am dusat dupa care a intrat si ea(de data aceasta nu am mai primit papuci).Am inceput cu un oral protejat fara sa ma intrebe,(oricum faceam protejat),frumos executat,usor deep,fara sa se foloseasca de mana,dupa ce sa ridicat Goguta am rugato sa se intinda sa o sarut si eu,fata sa intins foarte vesela si zambitoare,a gemut usor la toti stimuli mi-a permis sa-i mangai pasarica dar fara a introduce degetelul in ea.Dupa care am urcato deasupra pentru a avea privelistea sanilor frumosi,atat de ridicati de parca la prima vedere a-i zice ca are silicoane.A executat o calarie frumoasa cu gemete usoare,eu in timpul asta tragando de bucile moi care se muleaza bine pe palma,si gustand sani ei frumosi,dupa care am intis-o pe burta si am sarutato pe spate si i-am facut un pic de masaj la fundulet(prea frumos si bun la atingere).Am traso apoi spre mine punand-o capra,ea cracanaduse foarte mult si i-am dat in pasarica circa 2 min dupa care goguta a cedat in fata funduletului apetisant.                                                                                                        Locatia 9,Fata 9,Sani 10,Fund 10,Gfe 9.5,Oral 7.5,Normal 8.5.                                                                                   O sa mai revin cu placere(pasarica nu ie chiar asa larga cum a descris un coleg de tragere)chiar iti belesti pula in ea.

• Like 3
Postat

Domnisoara nu cred ca mai are acest numar de telefon. Este INACTIV.

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...