Sari la conținut

Dacă Rusia ataca Ucraina

Vizitator Cocalar21

Postări Recomandate

Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
3 minutes ago, cincistele said:

Păi crezi tu că e așa ușor să plece dîn Siria când vrea pizda lor ? 

Au interzis Tinderul? Sau care plm e ideea? 😂😂😂

• Oras:Everest
Postat
Chiar acum, Cocalar21 a spus:

Au interzis Tinderul? Sau care plm e ideea? 😂😂😂

Cum care ? Ce, se teleportează sau cum ? Crezi tu că mai au acces la internet ? 

• Like 1
Vizitator Cocalar21
Postat
2 minutes ago, cincistele said:

Pai am vorbit cu una ți-am zis. Ceva mai putine bășini in cap ca una autohtonă dar tot lafel de încrezută, pe același principiu ca și Vis “nu pot sta cu unu mai deștept ca mine prefer sa mor sau sa o sug la mulți prosti pe bani”. Adică mi-a tăiat instant orice dorința de a o scoate de acolo. Stii faza aia când dai 10 lei la un cerșetor și te scuipa ? Cam așa 😂😂😂

Postat
Acum 6 minute, Cocalar21 a spus:

Pai am vorbit cu una ți-am zis. Ceva mai putine bășini in cap ca una autohtonă dar tot lafel de încrezută, pe același principiu ca și Vis “nu pot sta cu unu mai deștept ca mine prefer sa mor sau sa o sug la mulți prosti pe bani”. Adică mi-a tăiat instant orice dorința de a o scoate de acolo. Stii faza aia când dai 10 lei la un cerșetor și te scuipa ? Cam așa 😂😂😂

Plm, ai vorbit cu una...ce relevanță are? Una dîn câte are acces la net, poate doar s-a dat dîn Siria...iar faza cu cerșetorul nu se aplică, ea nu ți-a cerut nimic, nu ? 

• Like 1
Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, cincistele said:

Plm, ai vorbit cu una...ce relevanță are? Una dîn câte are acces la net, poate doar s-a dat dîn Siria...iar faza cu cerșetorul nu se aplică, ea nu ți-a cerut nimic, nu ? 

Bine S-a dat din Siria. Vreau sa le văd pe astea din Ucraina ca alea din Venezuela m-au dezamăgit complet, cică câștiga 2$/luna plus război civil și tot au bășini in cap 😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat

Faza are relevantă. Bine poate nu cu un cerșetor. Cu un boschetar care nu-ți cere nimic îl vezi ca e vai de mama lui ți se face in plm mila ca stii ca va muri, vrei sa-i dai acolo și te scuipa 😂😂😂

Postat
Acum 3 minute, Cocalar21 a spus:

Bine S-a dat din Siria. Vreau sa le văd pe astea din Ucraina ca alea din Venezuela m-au dezamăgit complet, cică câștiga 2$/luna plus război civil și tot au bășini in cap 😂😂😂

Cum crezi tu că o fată dintr-o văgăună uitată de lume e capabilă să poată pleca dîn țară pă cont propriu ? Plm, e plin de șmecheri în drumul ei...n-are cum să răzbească, și dacă prin minune răzbește să plece...ce o așteaptă la capătul drumului ? Un dumnezeu care vrea să fie stăpânul ei ? Bleah

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 minute ago, cincistele said:

Cum crezi tu că o fată dintr-o văgăună uitată de lume e capabilă să poată pleca dîn țară pă cont propriu ? Plm, e plin de șmecheri în drumul ei...n-are cum să răzbească, și dacă prin minune răzbește să plece...ce o așteaptă la capătul drumului ? Un dumnezeu care vrea să fie stăpânul ei ? Bleah

Iar esti misogin si zici ca o femeie nu razbeste fara barbati. 

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, cincistele said:

Pai asta zic și eu sa crape fericite in pula de boschetar loco la alea din strainezia și la astea de la noi sa crape in pula de peste sau de gunoier  😂😂😂

Postat
Chiar acum, maa5fu1.v1 a spus:

Iar esti misogin si zici ca o femeie nu razbeste fara barbati. 

Nu bă, înțelegi greșit, ca de fiecare dată. N-are cum să facă față în lumea în care se bagă. După cum vezi, și în mult lăudatele țări civilizate, sunt zeci de mii de fete scoase la produs pe străzi.

• Like 1
Postat

Nu bă, înțelegi greșit, ca de fiecare dată. N-are cum să facă față în lumea în care se bagă. După cum vezi, și în mult lăudatele țări civilizate, sunt zeci de mii de fete scoase la produs pe străzi.

Da ba daca era barbat se descurca. Ca femeie nu poate, ii trebuie ajutor, eventual de la un bugetar 🐈

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Da ba daca era barbat se descurca. Ca femeie nu poate, ii trebuie ajutor, eventual de la un bugetar 🐈

Hehehe, bă huțupane, ai auzit tu de bărbați scoși cu japca sau condiționați în alt fel, la produs ? 

Postat

Hehehe, bă huțupane, ai auzit tu de bărbați scoși cu japca sau condiționați în alt fel, la produs ? 

Eu vorbeam despre femei sarace care pleaca sa munceasca in tari mai bogate. Creierul tau e blocat pe curve, categorie pe care o pupi in cur si in somn. 

• Like 1
Vizitator Cocalar21
Postat

Bah nu știu alții cum sunt dar nu e chiar ca și cum am cocalarit-o de mic copil părinții mei n-au avut meleoane așa ca am muncit așa ca da am fost conditionat la produs. Mai da-le-n pula mea de prințese acuma sa ne cerem scuze ca ele n-au făcut scoala și altceva in afara de stat la orizontala nu știu dar nu vor sa se mărite cu unu care are bani?

Vizitator puloiu
Postat
33 minutes ago, cincistele said:

Au acces, dar nu tot timpul, pentru ca mare parte din infrastructura a fost distrusa in timpul bombardamentelor si a luptelor, iar de abia de anul asta a inceput reconstructia. Au intre anumite ore. 

Ca sa nu mai vorbim ca sunte orase care trebuie reconstruite de la zero (de exmplu imi arata cineva niste poze din Mosul, au inceput sa darame resturile de blocuri si sa adune molozul, schije si ramasite, cat te uiti e o mare de macarale care au reinceput reconstructia acolo. Dar merge greu, fiind si pandemie, sunt inca focare de mercenari care mai dau atacuri plus bani, enorm de multi bani pentru reconstructie !

Postat
Acum 3 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Eu vorbeam despre femei sarace care pleaca sa munceasca in tari mai bogate. Creierul tau e blocat pe curve, categorie pe care o pupi in cur si in somn. 

Bă, sunt și femei sărace care pleacă la muncă, da' să nu-ți închipui că pleacă ele așa de capul lor, nu mai zic că poate nu ar avea căutare pt futai.

Acum 5 minute, Cocalar21 a spus:

Bah nu știu alții cum sunt dar nu e chiar ca și cum am cocalarit-o de mic copil părinții mei n-au avut meleoane așa ca am muncit așa ca da am fost conditionat la produs. Mai da-le-n pula mea de prințese acuma sa ne cerem scuze ca ele n-au făcut scoala și altceva in afara de stat la orizontala nu știu dar nu vor sa se mărite cu unu care are bani?

Nu te a pus nimeni să ți ceri scuze, da' căutai explicații.

Acum 6 minute, puloiu a spus:

Au acces, dar nu tot timpul, pentru ca mare parte din infrastructura a fost distrusa in timpul bombardamentelor si a luptelor, iar de abia de anul asta a inceput reconstructia. Au intre anumite ore. 

Ca sa nu mai vorbim ca sunte orase care trebuie reconstruite de la zero (de exmplu imi arata cineva niste poze din Mosul, au inceput sa darame resturile de blocuri si sa adune molozul, schije si ramasite, cat te uiti e o mare de macarale care au reinceput reconstructia acolo. Dar merge greu, fiind si pandemie, sunt inca focare de mercenari care mai dau atacuri plus bani, enorm de multi bani pentru reconstructie !

Mosul nu e în Irak ? Nu cred că în Siria a început vreo reconstrucție, da' poate nu știu eu.

• Like 1
Vizitator puloiu
Postat

Bă, sunt și femei sărace care pleacă la muncă, da' să nu-ți închipui că pleacă ele așa de capul lor, nu mai zic că poate nu ar avea căutare pt futai.

Mosul nu e în Irak ? Nu cred că în Siria a început vreo reconstrucție, da' poate nu știu eu.

Irak, da, mea culpa ! Ma gandeam la Irak. La Idlib, in Siria s-a reinceput. Dar, cum am zis, merge foarte greu.

Vizitator Cocalar21
Postat
4 minutes ago, cincistele said:

.

Pai explicația ta e “Sunt proasta grămada dar am și nasul pe sus” nu o căutam ca o știam.
Pacat ca multe nu știu Bancul ăla cu “când ești in cacat măcar nu da din coada” sau pe românește “dacă tot ești varza taci in plm și fa ce ți se zice” 😂😂😂

Postat
Acum 13 minute, Cocalar21 a spus:

Pai explicația ta e “Sunt proasta grămada dar am și nasul pe sus” nu o căutam ca o știam.
Pacat ca multe nu știu Bancul ăla cu “când ești in cacat măcar nu da din coada” sau pe românește “dacă tot ești varza taci in plm și fa ce ți se zice” 😂😂😂

Nu explicația asta am dat-o și foarte multe nu sunt deloc varză și cre'că asta e și mai nasol, să fie fete inteligente și să depindă de vreun vărzălău care din cine știe ce capriciul al sorții are ceva bani prin buzunare ori conturi.

Vizitator Cocalar21
Postat
2 minutes ago, cincistele said:

Nu explicația asta am dat-o și foarte multe nu sunt deloc varză și cre'că asta e și mai nasol, să fie fete inteligente și să depindă de vreun vărzălău care din cine știe ce capriciul al sorții are ceva bani prin buzunare ori conturi.

Pai da mah e mai bine sa depindă de traficul de pe DN de deștepte ce sunt😂😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat

Astea și cu aia de la PETROM cu cât traficul e mai mare cu cât câștiga mai mult. Genial :). Dacă ar oferi și croasante cu cafea și ar vinde țigări nici n-as mai pune motorina ce plm as da doar muie 😂😂😂😂

dar alea din Siria/Ucraina câștiga detașat la olimpiada de logica hai ca zici ca astea la noi câștiga ok dacă își fac pizda franjuri dar acolo și-o fac pe gratis la ISIS/Putin de atata inteligenta 😂😂😂

Vizitator puloiu
Postat
6 minutes ago, Cocalar21 said:

Astea și cu aia de la PETROM cu cât traficul e mai mare cu cât câștiga mai mult. Genial :). Dacă ar oferi și croasante cu cafea și ar vinde țigări nici n-as mai pune motorina ce plm as da doar muie 😂😂😂😂

dar alea din Siria/Ucraina câștiga detașat la olimpiada de logica hai ca zici ca astea la noi câștiga ok dacă își fac pizda franjuri dar acolo și-o fac pe gratis la ISIS/Putin de atata inteligenta 😂😂😂

Esti sigur cu Ucraina ? ;):D 

Vizitator Cocalar21
Postat
2 minutes ago, puloiu said:

Nu par suficient de disperate ca alea din Asia. Încă înțeleg ca le merge bine, mai așteptăm 😂😂😂😂

Postat
22 minutes ago, puloiu said:

Parca sunt romancele in anii 1997-2003, inainte sa aderam la UE/NATO si de emanciparea feminista.  

Postat

Ucrainencele sunt cele mai bune de pula acum ca nu-s emancipate.  La fel si moldovencele, atata vreme cat nu se mut in Romania. 

De aia multi le cumpara si ele nu comenteaza nimic, nu o ard cu #metoo si cu acuzatii de "hartuire sexuala" doar pentru ca ai intrebat-o cat e ceasul. 

Cand o sa adere Ucraina la UE/NATO...sau ma rog, partea aia de vest, s-a terminat si cu ele.  Efectiv, trecem la futut papusi gonflabile ca si  thailandezele, indiencele si filipinezele s-au emancipat si feminazificat. 

Femeile dintr-o tara saraca, dominata de traditionalism misogin si lipsita de educatie, fara influente occidentale,  sunt cele mai submisive sexual. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.