Sari la conținut

Laura- minionă brunețică🤩 0754690521

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Pizdeia
  • Oras:Pizdeia
Postat
14 hours ago, adorabil95 said:

Neserioasă nu răspunde la mesaje deși scrie câteva locuri libere ,probabil s-au epuizat repede eu unul am trecut-o la de evitat

:)) ba , la "de evitat" se trec DUPA ce le vizitezi. nu pentru ca nu poti da de ea. fata asta cu siguranta NU e la de evitat. dar...plm, poate nu se fute cu toti 'adorabilii'. cine stie ce mesaje in care iti vomai frustrarea ca nu poti ajunge la ea ai trimis, si nu s-a obosit sa iti raspunda. 

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 12 minute, maxanonimus1 a spus:

:)) ba , la "de evitat" se trec DUPA ce le vizitezi. nu pentru ca nu poti da de ea. fata asta cu siguranta NU e la de evitat. dar...plm, poate nu se fute cu toti 'adorabilii'. cine stie ce mesaje in care iti vomai frustrarea ca nu poti ajunge la ea ai trimis, si nu s-a obosit sa iti raspunda. 

Nu boss, aia ziceam și eu mai devreme în thread. I am scris frumos dacă e libera în ziua respectiva, cu Ciao, fără dick pick și altele, deci lasă vrajeala. 

E cun ziceam eu probabil, baga pe centrala la foc continuu asa ca nu se obosește sa răspundă cat sunt surcele 

• Like 1
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 14 ore, adorabil95 a spus:

Neserioasă nu răspunde la mesaje deși scrie câteva locuri libere ,probabil s-au epuizat repede eu unul am trecut-o la de evitat

Este o fata foarte serioasa,dar are multe solicitari si nu poate sa raspunde la fiecare.Inainte de prima intilnire si eu am incercat de multe ori sa ma programez,dar tot efortul merita,sa dovedit ulterior.Incercati ca e o fata de TOP !

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dragilor, vizita mea la Cluj a luat sfârșit. Să ne revedem sănătoși și voioși 😘❤️

Vizitator
Postat

Hello , de mâine sunt disponibilă în Cluj🤗

Pentru programări doar whatsapp❤️

IMG_2554.jpeg.24b992ebd44eb70ea14aa88c3f83de1e.jpeg

Vizitator
Postat

Loc liber spontan (30 min)

• Telefon: 073616742
  • Oras:cluj
  • Telefon: 073616742
Postat

Am zis da miercuri la ora 11 și mai blocat 

Vizitator
Postat

Hello!😘 Câteva locuri libere pe azi 

Contact-> doar whatsapp 

IMG_2613.jpeg.30188c8ead3839c18633b4b360651616.jpeg

Vizitator
Postat

Loc liber. Ultimele zile 💋💋

Vizitator
Postat

Ultima zi💕 vă mulțumesc pentru vizite 🤗

Vizitator
Postat

Bună dragilor! Începând de mâine voi fi disponibilă la voi în oraș. ️Mai jos am atașat o mică schimbare a prețurilor; serviciile au rămas aceleași️Vă pup și pentru programări DOAR WhatsApp 💋💋b6e880dc-7498-4521-9317-3496d70e6841.jpeg.bcc96458a11caa09cbb27b062b28c9ba.jpeg

Reputație: 164
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

urata treaba, te intorci la Cluj si cresti aici tarifele. Cu parere de rau, dar unii mai observam acest lucru.

Vizitator
Postat
5 hours ago, reddog said:

urata treaba, te intorci la Cluj si cresti aici tarifele. Cu parere de rau, dar unii mai observam acest lucru.

Nu văd ce ar fi urât , m-am hotărât sa le modific și s-a nimerit să fiu aici. Că e aici la Cluj sau în alt oraș ce activez , treaba era aceeași, era doar o chestiune de timp 😊

Postat

Ideea este ca piata este libera decat e lume si o zii si in lumea celei mai vechi meserii din lume, Dar totusi noi suntem aici si formam o comunitate ca sa observam niste anomalii, care pentru noi poate este un dezavantaj si tie este un profit net.

Pe scurt, ca asa sa nimerit sau nu, este cam controversata decizia sa scumpesti fix cand ajungi si nu la plecare din orasul trecut

Aparenta chiar conteaza , iar asta la unii nu bate bine la ochii

• Like 1
Vizitator
Postat

Loc liber diseară 😘pup 

Postat

Ca a crescut benzina, ca s-au scumpit rosiile, pana la urma nu conteaza. Abordarea ta cu cresterea de pret, dpmdv, da dovada de durere in pula fata de clienti. Da, ceri cat vrei, dar conteaza si cum o faci. Pe langa asta, e in general foarte curios cum toate va gasiti sa cresteti preturile cand veniti in CJ, si nu la Calafat sau pe unde mai calatoriti.

Oricum, sincer, de la tine nu ma asteptam la abordarea asta. In rest, ce mai am de zis, iti zic pe cearsaf 😎

• Haha 1
Vizitator
Postat
2 hours ago, josephseed said:

Ca a crescut benzina, ca s-au scumpit rosiile, pana la urma nu conteaza. Abordarea ta cu cresterea de pret, dpmdv, da dovada de durere in pula fata de clienti. Da, ceri cat vrei, dar conteaza si cum o faci. Pe langa asta, e in general foarte curios cum toate va gasiti sa cresteti preturile cand veniti in CJ, si nu la Calafat sau pe unde mai calatoriti.

Oricum, sincer, de la tine nu ma asteptam la abordarea asta. In rest, ce mai am de zis, iti zic pe cearsaf 😎

Stiu… dacă creșteam tariful in altă parte era baiul că de ce am venit cu el aici?! Și tot așa.. noi să fim sănătoși , vă pupic și toate cele bune 🥰💋

Reputație: 1680
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 4 minute, Laurette67 a spus:

Stiu… dacă creșteam tariful in altă parte era baiul că de ce am venit cu el aici?! Și tot așa.. noi să fim sănătoși , vă pupic și toate cele bune 🥰💋

Na vez', pe malu' Mureșului tăț te iubeam, așa....🤔😘😘😘

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Salutare

Astăzi am avut deosebita plăcere să o revizitez pe această minunată splendidă respectuoasă domnișoară Laura. Am contactat o pe watsup pentru o programare de două ore și nici nu a durat mult că a venit confirmarea.Ajuns la locația domnișoara mă întâmpinat cu un zâmbet frumos la fel că vremea de afară am povestit timp de câteva minute in care am fost servit cu apa că nu am dorit suc după care m-am dus la igienizare acolo am găsit tot ce trebuie că totul să decurgă cum trebuie. ieșit am mers in dormitor după care mă urmat și ea m-am întins în pat că pe urmă da o las pe ea să conducă toată nebunia care a meritat toți bani am avut parte de sărutări dulci mângâieri pe corp țin să menționez că nu o las sa îmi facă oral pentru că nu prea sunt fan de oral .In tot timpul petrecut cu ea am reușit de am finalizat de 3 ori cea ce nu prea îmi iasă tot timpul a fost super nu regret nimic chiar la final i-am spus că o să ne revedem in viitor.

Din partea mea pentru ea 10 pe linie la toate capitolele merită vizitată o recomand

Laurette67  îți mulțumesc pentru toate serviciile și amabilitatea și respectul de care dai dovadă de cate ori te vizitez 

Vizitator
Postat
4 hours ago, maryn90 said:

Salutare

Astăzi am avut deosebita plăcere să o revizitez pe această minunată splendidă respectuoasă domnișoară Laura. Am contactat o pe watsup pentru o programare de două ore și nici nu a durat mult că a venit confirmarea.Ajuns la locația domnișoara mă întâmpinat cu un zâmbet frumos la fel că vremea de afară am povestit timp de câteva minute in care am fost servit cu apa că nu am dorit suc după care m-am dus la igienizare acolo am găsit tot ce trebuie că totul să decurgă cum trebuie. ieșit am mers in dormitor după care mă urmat și ea m-am întins în pat că pe urmă da o las pe ea să conducă toată nebunia care a meritat toți bani am avut parte de sărutări dulci mângâieri pe corp țin să menționez că nu o las sa îmi facă oral pentru că nu prea sunt fan de oral .In tot timpul petrecut cu ea am reușit de am finalizat de 3 ori cea ce nu prea îmi iasă tot timpul a fost super nu regret nimic chiar la final i-am spus că o să ne revedem in viitor.

Din partea mea pentru ea 10 pe linie la toate capitolele merită vizitată o recomand

Laurette67  îți mulțumesc pentru toate serviciile și amabilitatea și respectul de care dai dovadă de cate ori te vizitez 

Mulțumesc frumos pentru fiecare vizită. Pupici 💋💋

Vizitator
Postat

Hello! Un loc liber azi ,pupici💋💋 (contact Whatsapp)

Vizitator
Postat

Bună dimineața ☺️ câteva locuri libere pe azi ❤️contact doar Whatsapp 

IMG_4247.jpeg.93a965bd48f599b53f438948351d4ed7.jpeg

Postat
Acum 7 ore, Laurette67 a spus:

Bună dimineața ☺️ câteva locuri libere pe azi ❤️contact doar Whatsapp 

IMG_4247.jpeg.93a965bd48f599b53f438948351d4ed7.jpeg

♥️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...