Mihai_72 Reputație: 59 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 22, 2021 De mult doresc sa o intalnesc pe Laura, nici anul acesta nu am putut. Imi pare rau ca timpul a trecut si nu ne-am vazut.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2022 Postat Ianuarie 22, 2022 Bună💋 De luni ne putem vedea/revedea🤗 Pentru programări voi raspunde momentan doar sms/whatsapp, de luni și la apeluri 💕 🔹La toate programările făcute din timp voi cere confirmarea programării înainte 🔹 Dacă nu se face confirmarea , programarea se anulează iar numărul va fi blocat Vă pup și vă aștept💋❤️
JamesBond00 Reputație: -25 Postat Ianuarie 23, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 22 ore, Laurette67 a spus: Bună💋 De luni ne putem vedea/revedea🤗 Pentru programări voi raspunde momentan doar sms/whatsapp, de luni și la apeluri 💕 🔹La toate programările făcute din timp voi cere confirmarea programării înainte 🔹 Dacă nu se face confirmarea , programarea se anulează iar numărul va fi blocat Vă pup și vă aștept💋❤️ 🥰 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2022 Postat Ianuarie 24, 2022 Hello💋 Mai am 2-3 locuri libere azi🤗 🔹La toate programările făcute din timp voi cere confirmarea programării înainte 🔹 Dacă nu se face confirmarea , programarea se anulează iar numărul va fi blocat 🔹150/finalizarea,300/ora Vă pup și vă aștept💋❤️
Mihai_72 Reputație: 59 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 24, 2022 Cel mai bine ar fi fost daca ai fi venit saptamana viitoare de miercuri....
dragonulverde Reputație: 1 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 24, 2022 Acum 41 minute, Mihai_72 a spus: Cel mai bine ar fi fost daca ai fi venit saptamana viitoare de miercuri.... Poate te asteapta pana la salariu ... 1
Baddboykills Reputație: 48 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 24, 2022 Acum 53 minute, dragonulverde a spus: Poate te asteapta pana la salariu ... Asta a fost buna, cea mai buna duma de anul asta sa ma bata mama😂😂😂 lasa ca il trece pe caiet, aviz amatoare-o ca tot ma urmaresti🤦♂️😂😂
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Ianuarie 24, 2022 11 hours ago, Laurette67 said: Hello💋 Mai am 2-3 locuri libere azi🤗 🔹La toate programările făcute din timp voi cere confirmarea programării înainte 🔹 Dacă nu se face confirmarea , programarea se anulează iar numărul va fi blocat 🔹150/finalizarea,300/ora Vă pup și vă aștept💋❤️ 🤘🤘🤘 SUPERBA
marian525 Reputație: -2 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Ianuarie 25, 2022 Te așteptăm și în Baia Mare! 1
hituri Reputație: 2 Postat Ianuarie 25, 2022 Postat Ianuarie 25, 2022 Vizitat gagica la Sibiu. Pozele o avantajeaza destul de mult, mi se pare ca in realitate e si mai micuta. Plusuri: Baie dotata cu tot ce trebuie (prosop curat, apa de gura, slapi) Fk sustinut, se umezeste natural, stramtuta Actiunea standard.. Inceput cu un preludiu, on, trecut la np, lot, inca 1-2 pozitii si finalizat in glorie. Fiind micuta, ar fi mers incercate mai multe chestii, dar mi s-a parut ca fata nu "duce" prea mult.. Minusuri: Nu am vazut precizat in niciun review, nici pe topicul de aici nici pe cel din Sibiu, un lucru care mie mi-a cam taiat entuziasmul. Fetei ii lipseste un dinte in partea din fata. Gfe 8 On 7 Np 7 Nu pot zice ca a fost chiar rau, dar n-as mai merge a doua oara. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2022 Postat Ianuarie 26, 2022 7 hours ago, hituri said: Vizitat gagica la Sibiu. Pozele o avantajeaza destul de mult, mi se pare ca in realitate e si mai micuta. Plusuri: Baie dotata cu tot ce trebuie (prosop curat, apa de gura, slapi) Fk sustinut, se umezeste natural, stramtuta Actiunea standard.. Inceput cu un preludiu, on, trecut la np, lot, inca 1-2 pozitii si finalizat in glorie. Fiind micuta, ar fi mers incercate mai multe chestii, dar mi s-a parut ca fata nu "duce" prea mult.. Minusuri: Nu am vazut precizat in niciun review, nici pe topicul de aici nici pe cel din Sibiu, un lucru care mie mi-a cam taiat entuziasmul. Fetei ii lipseste un dinte in partea din fata. Gfe 8 On 7 Np 7 Nu pot zice ca a fost chiar rau, dar n-as mai merge a doua oara. Mulțumesc pentru vizită și recenzie! Însă țin să precizez ca nu am niciun dinte lipsă și nu știu de unde ai dedus asta🙃
bertus Reputație: -296 Postat Ianuarie 26, 2022 Postat Ianuarie 26, 2022 8 hours ago, hituri said: Vizitat gagica la Sibiu. Pozele o avantajeaza destul de mult, mi se pare ca in realitate e si mai micuta. Plusuri: Baie dotata cu tot ce trebuie (prosop curat, apa de gura, slapi) Fk sustinut, se umezeste natural, stramtuta Actiunea standard.. Inceput cu un preludiu, on, trecut la np, lot, inca 1-2 pozitii si finalizat in glorie. Fiind micuta, ar fi mers incercate mai multe chestii, dar mi s-a parut ca fata nu "duce" prea mult.. Minusuri: Nu am vazut precizat in niciun review, nici pe topicul de aici nici pe cel din Sibiu, un lucru care mie mi-a cam taiat entuziasmul. Fetei ii lipseste un dinte in partea din fata. Gfe 8 On 7 Np 7 Nu pot zice ca a fost chiar rau, dar n-as mai merge a doua oara. Am fost la ea in urma cu cateva zile si toate dinti erau la loc, asa ca nu am putut sa precisez astfel de lucru. Si daca fata zice ca inca le are pe toate, o cred.
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 35 minute, Laurette67 a spus: Mulțumesc pentru vizită și recenzie! Însă țin să precizez ca nu am niciun dinte lipsă și nu știu de unde ai dedus asta🙃 Data viitoare, dintii la control😂😂 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2022 Postat Ianuarie 26, 2022 1 minute ago, extraterestru78 said: Data viitoare, dintii la control😂😂 Bineînțeles, pană vin la Bv fac retuș😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2022 Postat Ianuarie 26, 2022 Bună ziuaaa💕 @extraterestru78 ții dau la verificat😂..sau vrei sa faci control face to face ?
JamesBond00 Reputație: -25 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 3 ore, Laurette67 a spus: Bună ziuaaa💕 @extraterestru78 ții dau la verificat😂..sau vrei sa faci control face to face ? Salutare! Stai liniștita ca gura lumii nu o poți opri niciodată!!! Trăiește clipa😘 1 1
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 5 ore, Laurette67 a spus: Bună ziuaaa💕 @extraterestru78 ții dau la verificat😂..sau vrei sa faci control face to face ? 🤦♂️ O sa vin eu face to face sa iti dau doua pălmuțe la funduleț, ca esti răucă😛 LE: eu oricum te-am vazut live si totul a fost in regula😘 1
benyruben Reputație: 181 Postat Ianuarie 26, 2022 Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 7 ore, Laurette67 a spus: Bună ziuaaa💕 @extraterestru78 ții dau la verificat😂..sau vrei sa faci control face to face ? Cred ca,controlul face to face ar ajuta mai mult :))) dar poate și pleci pălmuit :)) oricum ești frumoasa 🥰😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2022 Postat Ianuarie 27, 2022 Hello💋 Ultimele 2 zile în Cluj😊 2-3 locuri rămase libere azi 🔹La toate programările făcute din timp voi cere confirmarea programării înainte 🔹 Dacă nu se face confirmarea , programarea se anulează iar numărul va fi blocat 🔹150/finalizarea,300/ora Vă pup și vă aștept💋❤️
between69 Reputație: 188 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 3 minute, Laurette67 a spus: Hello💋 Ultimele 2 zile în Cluj😊 2-3 locuri rămase libere azi 🔹La toate programările făcute din timp voi cere confirmarea programării înainte 🔹 Dacă nu se face confirmarea , programarea se anulează iar numărul va fi blocat 🔹150/finalizarea,300/ora Vă pup și vă aștept💋❤️ Absolut superba! mmm 🤤☺️ 1
dorinel18' Reputație: 1243 Postat Ianuarie 27, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 3 ore, between69 a spus: Absolut superba! mmm 🤤☺️ Parțial de acord cu tine. Însă nu intrutotul! Daca ei ai vrut sa ii scrii, să o măgulești...minunat, scrie-i in privat pe WhatsApp și poate te pune pe lista scurtă. Dar, dacă pe noi ai dorit să ne sensibilizezi, poți folosi ceva mai multe cuvinte... poate vom fi de acord cu tine.
xDrive69 Reputație: 270 Postat Ianuarie 27, 2022 Postat Ianuarie 27, 2022 La 26.01.2022 la 14:09, Laurette67 a spus: Bună ziuaaa💕 @extraterestru78 ții dau la verificat😂..sau vrei sa faci control face to face ? Numai eu m-am uitat la funduletul din oglinda ☺️🥰?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2022 Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 3 ore, xDrive69 a spus: Numai eu m-am uitat la funduletul din oglinda ☺️🥰? Locul 1 = buzele senzuale; Locul 2 = funduletul vizibil în oglinda; Locul 3 = ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum