Sari la conținut

+447448081537 Anny

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

sa nu va mai pierdeti si timpul voi cu ea. Am tot incercat sa programez o intalnire. Tot sustinea ca e in bucuresti, dar am avut un feeling prost de la inceput ca nu e. In prima faza a incercat sa ma imbarlige sa intru pe onlyfans ca sa imi arate videos acolo. I-am zis ca nu ma intereseaza decat live. Si am stabilit ca sa ne vedem maine. Pana cand a inceput cu abureala ca trebuie sa platesc rezervare la apartament 15 euro. Block. Report. 

[16:04, 6/10/2021] Anny There are several places to meet me. Here is the address, you can choose which suitable for you. Piata Natiunile Unite 3-5 and 44 Mihai Eminescu

This is a cozy apartment with all the amenities. Everything is confidential and everywhere there is parking. I cooperate with the realtor, this is not my apartment. Hour rental is possible. Tell me the address that suits you. I can call the realtor and clarify if this apartment is free, we can book her and meet. Payment is included in the price.
[16:05, 6/10/2021] Anny: I will be available. Tell me now to book an apartment for us in advance
[16:05, 6/10/2021] Y.: 44 Mihai Eminescu is best suited for me
[16:06, 6/10/2021] Anny: I have a few more clients who want to meet with me tomorrow. But you wrote to me first.
[16:06, 6/10/2021] Anny: you can make a payment of 10-15 euros for an apartment, so that I am sure that you will not change your mind. I will not speak to other clients. And I will wait for our meeting with you

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...