blondul2 Reputație: 320 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 10, 2021 sa nu va mai pierdeti si timpul voi cu ea. Am tot incercat sa programez o intalnire. Tot sustinea ca e in bucuresti, dar am avut un feeling prost de la inceput ca nu e. In prima faza a incercat sa ma imbarlige sa intru pe onlyfans ca sa imi arate videos acolo. I-am zis ca nu ma intereseaza decat live. Si am stabilit ca sa ne vedem maine. Pana cand a inceput cu abureala ca trebuie sa platesc rezervare la apartament 15 euro. Block. Report. [16:04, 6/10/2021] Anny There are several places to meet me. Here is the address, you can choose which suitable for you. Piata Natiunile Unite 3-5 and 44 Mihai Eminescu This is a cozy apartment with all the amenities. Everything is confidential and everywhere there is parking. I cooperate with the realtor, this is not my apartment. Hour rental is possible. Tell me the address that suits you. I can call the realtor and clarify if this apartment is free, we can book her and meet. Payment is included in the price. [16:05, 6/10/2021] Anny: I will be available. Tell me now to book an apartment for us in advance [16:05, 6/10/2021] Y.: 44 Mihai Eminescu is best suited for me [16:06, 6/10/2021] Anny: I have a few more clients who want to meet with me tomorrow. But you wrote to me first. [16:06, 6/10/2021] Anny: you can make a payment of 10-15 euros for an apartment, so that I am sure that you will not change your mind. I will not speak to other clients. And I will wait for our meeting with you 2
gicacontra2012 Reputație: 4440 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2021 Teapa clasica cu bani in avans sub diverse motive, dar cred ca mai sunt fraieri care pica in plasa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum