Sari la conținut

De evitat - 0737694929 0723745224 Cristina si Roxana, fost cuib Vodafone mosilor

Postări Recomandate

• Oras:dublin
  • Oras:dublin
Postat

https://www.anuntul.ro/anunt-roxana-x0B27M#olWxXm

https://www.anuntul.ro/anunt-cristina-25-de-ani-masaj-e0xzXr#V0YN0X

Au activat in trecut la cuibul Vodafone Mosilor, se pare ca au trecut pe cont propriu, pe 60 finalizarea, pe Mosilor le pastorea mai bine si aveau servicii acceptapile, in compensatie ca erau nashparlii,acum, de cand au parasit locatia, au trecut la teapa ordinara si fast fuck infect, la telefon oralul e neprotejat, la fata locului devine protejat.

Am fost azi la Cristina, nashparlie la fata si obeza, si cica ea ar fi cea mai frumoasa decat Roxana(!!), la telefon a zis ca face oral neprotejat, in locatie a devenit protejat, la normal sta scandura ca vaca, am incasat teapa si am plecat.

Note:

Locatie-5, Dimitrie Cantemir nr 21, 1 prosop pt toti clientii, se auzea voce de barbat care nu era client

Aspect-fata-3, neatractiva, corp-2, obeza la modul neatractiv si dezgustator

Oral-2, la telefon e neprotejat, in locatie aplica teapa si devine protejat

Normal-4, sta ca vaca sau mai bine zis ca purceaua

Comportament-2, cand activau pe Mosilor erau pastorite sa nu dea teapa, daca tot erau nashparii, acum au devenit nashpete tepare

Recomand a fii evitate chiar dintre tepare, daca vreti o teapa mergeti la intamplare la 50 finalizarea in alta parte

De evitat!

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Și Cristina a avut topic deschis de mine. În primăvara lu 2019 era ok când am fost eu la ea. Prestație corecta pentru 60 tragerea. Dar vad ca sau schimbat în rau

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Dacă tot te-ai apucat să faci recenzii măcar spune adevărul (cât despre oral neprotejat da îl fac dacă igiena clientului e ok dacă nu l-am făcut atunci înseamnă că igiena ta a fost una care nu corespundea) eu nu stau să-mi jignesc aiurea clienții și nici să-i țepuiesc nu-mi stă în caracter și dacă eram grasă și obeză cum ai rămas cu mine? Așa că hai măcar să fim sinceri când ne apucăm să vorbim aiurea. Mulțumesc! 

• Oras:in spatele monitorului
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

am vizitat.o eu cu cateva saptamani in urma  tot pe cantemir(probabil mai sta si acum acolo,nu stiu)

intradevar fata nu este slim dar nici deformata,igiena e ok plus ca oralul a fost neprotejat(a fost ok facut)

ca parte negativa ,mi s.a parut putin grabita dar nicidecum asa cum a descris.o cel de sus.si da mai avea o colega care se auzea prin apartament dar  nu am fost deranjati de ea sau de clientul ei.

asta a fost experienta mea,poate am avut noroc dar inafara ca e grabita nu mi s.a parut chiar o experienta horror 

• Oras:City of Assoholics
  • Oras:City of Assoholics
Postat
La 10.05.2021 la 21:27, Criss26 a spus:

Dacă tot te-ai apucat să faci recenzii măcar spune adevărul (cât despre oral neprotejat da îl fac dacă igiena clientului e ok dacă nu l-am făcut atunci înseamnă că igiena ta a fost una care nu corespundea) eu nu stau să-mi jignesc aiurea clienții și nici să-i țepuiesc nu-mi stă în caracter și dacă eram grasă și obeză cum ai rămas cu mine? Așa că hai măcar să fim sinceri când ne apucăm să vorbim aiurea. Mulțumesc! 

Te-ai mutat cu biroul inapoi pe mosilor ? Am vazut un anunt si parea si fii tu. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...