parbiturice9 Reputație: 198 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:dublin Oras:dublin Postat Aprilie 25, 2021 https://www.anuntul.ro/anunt-roxana-x0B27M#olWxXm https://www.anuntul.ro/anunt-cristina-25-de-ani-masaj-e0xzXr#V0YN0X Au activat in trecut la cuibul Vodafone Mosilor, se pare ca au trecut pe cont propriu, pe 60 finalizarea, pe Mosilor le pastorea mai bine si aveau servicii acceptapile, in compensatie ca erau nashparlii,acum, de cand au parasit locatia, au trecut la teapa ordinara si fast fuck infect, la telefon oralul e neprotejat, la fata locului devine protejat. Am fost azi la Cristina, nashparlie la fata si obeza, si cica ea ar fi cea mai frumoasa decat Roxana(!!), la telefon a zis ca face oral neprotejat, in locatie a devenit protejat, la normal sta scandura ca vaca, am incasat teapa si am plecat. Note: Locatie-5, Dimitrie Cantemir nr 21, 1 prosop pt toti clientii, se auzea voce de barbat care nu era client Aspect-fata-3, neatractiva, corp-2, obeza la modul neatractiv si dezgustator Oral-2, la telefon e neprotejat, in locatie aplica teapa si devine protejat Normal-4, sta ca vaca sau mai bine zis ca purceaua Comportament-2, cand activau pe Mosilor erau pastorite sa nu dea teapa, daca tot erau nashparii, acum au devenit nashpete tepare Recomand a fii evitate chiar dintre tepare, daca vreti o teapa mergeti la intamplare la 50 finalizarea in alta parte De evitat! 3
lilisor95 Reputație: 441 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:DA Oras:DA Postat Aprilie 26, 2021 Roxana mai are un topic deschis pe alt numar,oricum multumim pentru recenzie
mathis27 Reputație: 1227 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 26, 2021 Și Cristina a avut topic deschis de mine. În primăvara lu 2019 era ok când am fost eu la ea. Prestație corecta pentru 60 tragerea. Dar vad ca sau schimbat în rau 1
Criss26 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 10, 2021 Dacă tot te-ai apucat să faci recenzii măcar spune adevărul (cât despre oral neprotejat da îl fac dacă igiena clientului e ok dacă nu l-am făcut atunci înseamnă că igiena ta a fost una care nu corespundea) eu nu stau să-mi jignesc aiurea clienții și nici să-i țepuiesc nu-mi stă în caracter și dacă eram grasă și obeză cum ai rămas cu mine? Așa că hai măcar să fim sinceri când ne apucăm să vorbim aiurea. Mulțumesc!
justtini Reputație: 170 Postat Mai 10, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 10, 2021 Spune-ne și noua, te rog preturi și servicii !
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Mai 11, 2021 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Mai 11, 2021 am vizitat.o eu cu cateva saptamani in urma tot pe cantemir(probabil mai sta si acum acolo,nu stiu) intradevar fata nu este slim dar nici deformata,igiena e ok plus ca oralul a fost neprotejat(a fost ok facut) ca parte negativa ,mi s.a parut putin grabita dar nicidecum asa cum a descris.o cel de sus.si da mai avea o colega care se auzea prin apartament dar nu am fost deranjati de ea sau de clientul ei. asta a fost experienta mea,poate am avut noroc dar inafara ca e grabita nu mi s.a parut chiar o experienta horror
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61183 Postat Mai 11, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 11, 2021 Cristina 8 1
gangbanger1 Reputație: 171 Postat Mai 24, 2022 Oras:City of Assoholics Oras:City of Assoholics Postat Mai 24, 2022 La 10.05.2021 la 21:27, Criss26 a spus: Dacă tot te-ai apucat să faci recenzii măcar spune adevărul (cât despre oral neprotejat da îl fac dacă igiena clientului e ok dacă nu l-am făcut atunci înseamnă că igiena ta a fost una care nu corespundea) eu nu stau să-mi jignesc aiurea clienții și nici să-i țepuiesc nu-mi stă în caracter și dacă eram grasă și obeză cum ai rămas cu mine? Așa că hai măcar să fim sinceri când ne apucăm să vorbim aiurea. Mulțumesc! Te-ai mutat cu biroul inapoi pe mosilor ? Am vazut un anunt si parea si fii tu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum