johnqwer Reputație: 623 Postat August 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2021 Acum 16 ore, SelenBaby a spus: 😍😍😍 Lasa-i liberi, ia mana dupa ei sa se bucure si ei de noi...😁🤗
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 18, 2021 Postat August 18, 2021 Acum 5 ore, Dropz. a spus: Bună primesti si persoane incepatore? Da 😁
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 18, 2021 Postat August 18, 2021 Acum 3 ore, johnqwer a spus: Lasa-i liberi, ia mana dupa ei sa se bucure si ei de noi...😁🤗 Vii si ii vezi.
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 18, 2021 Postat August 18, 2021 Va astept !!! Msj pe whatsapp.
Stan10 Reputație: -26 Postat August 18, 2021 Postat August 18, 2021 M-am tot uitat la pozele tale si am o singura curiozitate: de unde iti cumperi chilotii? 2 2
bum bum Reputație: 22 Postat August 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2021 Frumoasa domnisoara! Poze fara textile pls! 😄
johnqwer Reputație: 623 Postat August 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2021 Acum 8 ore, SelenBaby a spus: Vii si ii vezi. 😄si daca nu imi plac.....nu mai bine ii vad si dupa vin😉
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 18, 2021 Postat August 18, 2021 Acum 2 ore, Stan10 a spus: M-am tot uitat la pozele tale si am o singura curiozitate: de unde iti cumperi chilotii? De pe internet, dar ii spal la fiecare 48 ore ( pe majoritatea )...si na, nu mai stralucesc ca la prima spalare, normal, ce detergent imi recomandati?
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 18, 2021 Postat August 18, 2021 ~ Va multumesc pentru vizite ~ ~ Maine ~ : 12:00 - 21:00 ~ Calea Mosilor 113 ~ Va pup, " Baby Selen " . 💚💚💚
Virgin. Reputație: 1 Postat August 18, 2021 Postat August 18, 2021 Buna Selen voiam sa stiu daca primesti si persoane care o fac pentru prima data😳
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 Acum 6 ore, Virgin. a spus: Buna Selen voiam sa stiu daca primesti si persoane care o fac pentru prima data😳 Nu 😁
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 Disponibila 💚💚💚 Mesaj pe whatsapp.
pula_p60 Reputație: 8 Postat August 19, 2021 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat August 19, 2021 Poti pune o poza cu buburuza ,sunt interesat de labii mari 😘😘
Virgin. Reputație: 1 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 Acum 4 ore, SelenBaby a spus: Nu 😁 De ce? 1
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 Va astept azi, ca de maine voi avea liber cateva zile ( "biologia" ) . 4-5 zile nu ma mai prindeti 🤣😁.
Gabi264 Reputație: 3 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 Am incercat sa fac astazi o programare insa fara succes. As vrea sa mentionez ca, trebuie sa specifici in descriere sau in whatsapp ca dorest confirmare cu 15-20min inainte. Ce s-a intamplat astazi nu a fost ok, am stabilit o ora care d.p.m.d.v e batuta in cuie. Mi-ai scris sa confirm cu 20min inainte, eu eram la volan si dupa cum bine stii nu se sta cu telefonul in mana sa verific mesajele - astfel ca ai decis sa anulezi programarea, ok (sa te protejezi te-ai gandit ca mai bine anulezi tu decat sa-ti dau eu teapa, nu era cazul, in fine) mai mult ai blocat si numarul ca si cum nu stiu ce s-a intamplat - chiar daca cineva nu raspunde imediat, nu inseamna implicit ca-ti da teapa - lasa chat-ul deschis, nu mai bloca numarul, pentru un bun profesionalism - pe langa tepe, oamenii pot avea si alte probleme care pot aparea, e ok sa-ti poate scrie Eram la 10min de tine si cand ma trezesc ca e tot anulat, fara sa poti scrie niciun mesaj nimic, nu este ok. Sigur ca ai tot dreptul sa anulezi, sa-ti alegi clientela etc, insa nu la modul asta. 2
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 1 oră în urmă, Gabi264 a spus: Am incercat sa fac astazi o programare insa fara succes. As vrea sa mentionez ca, trebuie sa specifici in descriere sau in whatsapp ca dorest confirmare cu 15-20min inainte. Ce s-a intamplat astazi nu a fost ok, am stabilit o ora care d.p.m.d.v e batuta in cuie. Mi-ai scris sa confirm cu 20min inainte, eu eram la volan si dupa cum bine stii nu se sta cu telefonul in mana sa verific mesajele - astfel ca ai decis sa anulezi programarea, ok (sa te protejezi te-ai gandit ca mai bine anulezi tu decat sa-ti dau eu teapa, nu era cazul, in fine) mai mult ai blocat si numarul ca si cum nu stiu ce s-a intamplat - chiar daca cineva nu raspunde imediat, nu inseamna implicit ca-ti da teapa - lasa chat-ul deschis, nu mai bloca numarul, pentru un bun profesionalism - pe langa tepe, oamenii pot avea si alte probleme care pot aparea, e ok sa-ti poate scrie Eram la 10min de tine si cand ma trezesc ca e tot anulat, fara sa poti scrie niciun mesaj nimic, nu este ok. Sigur ca ai tot dreptul sa anulezi, sa-ti alegi clientela etc, insa nu la modul asta. Nu ai zis daca mai vii sau nu.
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 Acum 2 minute, SelenBaby a spus: Nu ai zis daca mai vii sau nu. Mi-ai dat teapa, asta e, o zi buna, cearta-te singur.
Gabi264 Reputație: 3 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 1 minute ago, SelenBaby said: Mi-ai dat teapa, asta e, o zi buna, cearta-te singur. Daca nu ai fi blocat whatsapp-ul ai fi vazut si mesajul, 2 min mai tarziu dupa al tau, o poti face acum de exemplu, care oricum era cu 15min inainte de termen. Deci de unde atata graba sa anulezi ? Probabil aveai pe altul in prelungiri. Citeste cu atentie ce am scris, nu sta nimeni pe drumuri in Bucuresti pe traficul asta ca sa dea teapa, noroc ca aveam si alte treburi in zona. Nu ai mentionat ca vrei pre-confirmare in scris sau se anuleaza. Nici macar nu m-am suparat, insa mi se pare ne-profi modul in care rezolvi situatii normale de comunicare. Good luck in life cu un astfel de caracter, macar respecta-le timpul celorlalti. 1
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 Acum 17 minute, Gabi264 a spus: Daca nu ai fi blocat whatsapp-ul ai fi vazut si mesajul, 2 min mai tarziu dupa al tau, o poti face acum de exemplu, care oricum era cu 15min inainte de termen. Deci de unde atata graba sa anulezi ? Probabil aveai pe altul in prelungiri. Citeste cu atentie ce am scris, nu sta nimeni pe drumuri in Bucuresti pe traficul asta ca sa dea teapa, noroc ca aveam si alte treburi in zona. Nu ai mentionat ca vrei pre-confirmare in scris sau se anuleaza. Nici macar nu m-am suparat, insa mi se pare ne-profi modul in care rezolvi situatii normale de comunicare. Good luck in life cu un astfel de caracter, macar respecta-le timpul celorlalti. Iaaar minti, nici nu ma mai obosesc. Seara buna. 💖💖💖
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 ~ Va multumesc pentru vizite ~ ~ Imi iau cateva zile libere, cum am spus si ma intorc la voi 💖💖💖 ~ -> Pupici si ne auzim de saptamana viitoare 👸 ~ Baby - Selen ~ XoXo
Membru Premium derwall Reputație: 649 Postat August 20, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat August 20, 2021 La 19.08.2021 la 16:59, SelenBaby a spus: ~ Va multumesc pentru vizite ~ ~ Imi iau cateva zile libere, cum am spus si ma intorc la voi 💖💖💖 ~ -> Pupici si ne auzim de saptamana viitoare 👸 ~ Baby - Selen ~ XoXo La prima vedere, pari o....papusa japoneza de portelan....cu care trebuie sa fii tandru, amabil si delicat. Dar ca fire cum esti ? Femeia papusa, femeia copil, femeia comisar, femeia accesoriu, femeia cu capul pe umeri etc. ? 😋🤗 3 1 3
Postări Recomandate